OKT
24
2018

Próba sátrazás

családi, anya-fia

Hol is kezdjem? Hát ott, hogy befejeztem a középiskolát, de nem is, akár hogyan hanem kiemelkedő eredménnyel. Mivel én egy különleges gyerek voltam egész életemben, így hát nem a hagyományos sportokat (foci, kosárlabda, baseball stb.) szeretem mind a többi gyerek, vagy velem egykorú, hanem túrázni, hegyet mászni, kerékpározni (mountain bike) szeretem igazából. Így hát a középiskola elvégzése után a helyi főiskola extrémsportágak szakára fel is vettek. Hogy miért is szeretem ezeket a spotágakat? Hát szeretem a csendet magam körül, szeretem élvezni a naplementét a hegyeken, a csodálatos kilátást és az adrenalint. Igazból a 2-3 napos túrákat szeretem igazából, kis csoportban. Az érettségi ajándékom az anyutól pedig egy két hetes kirándulás volt a Sziklás hegységben.

Megrontásom tanulságos története 1. rész

leszbi, iroda, munkatárs, szűz, tini

- Nem akarom…
- Csitt! – parancsolta a nő szelíden, és a számra tette a mutatóujját. – Nem fog fájni.
Fogva tartva a kezemet, hüvelykujjával gyengéden a tenyerem simogatta, és ez furcsa, bódító hatást gyakorolt rám.
- Nos, azt hiszem, Noémi, hallottál már arról, hogyan zajlik férfi és nő között a közösülés. Ugye tudod, mit csinál egy férfi és egy nő, amikor csodás módon egyesülnek?
- Természetesen. Beszéltünk róla a suliba – feleltem hűvösen, de nem húztam el a kezem.
- A nőknek nincs meg a szükséges tartozékuk, hogy közösülhessenek egymással. Ezért segédeszközöket használnak. Egyesek műpéniszt erősítenek magukra.
Nyugtalanul egymásra tettem a lábaim.
- Mások a szájukkal kényeztetik egymást, ahogyan azt férfiak és nők is csinálják. Gondolom, erről is hallottál már.

OKT
23
2018

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz, fordításhoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk az általad írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 16 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
19
2018

Lányka a nagyvárosban - Bevezetés

hetero, nyaralás, szűz, tini

Tizennégy éves koromban elszöktem otthonról, mert apa, amikor megtudta, hogy megint megbuktam nagyon elvert. Szerencsém volt, mert felvett egy kedves TIR sofőr, aki bár csak pár szót beszélt magyarul megértette, hogy Pestre akarok menni. Az egyik megállóba vett nekem kaját és egy kis üveg unikumot, hogy átmelegedjek. Fincsi volt minden, és teli gyomorral rögtön sokkal jobban éreztem magam. Ekkor elkezdett ölelgetni és puszilgatni. Először kicsit fura volt, szúrt egy picit a bajusza, de amikor a lábam közé tévedt a keze kezdtem jobban érezni magam. Felhajtotta a szoknyámat és a bugyimon keresztül simogatta a nunimat. – Nézd mit mutatok – mondta, és lehúzta a sliccét. Előbukkant a farka. Nagyobb volt, mint apáé, amit egyszer véletlenül meglestem. Rátettem a kezem és elkezdtem simogatni. Selymes volt a bőre és apró gyöngyöző cseppek bukkantak elő a végéből. – Kóstolni meg.

*  *  *

Szobatárs 1. rész

leszbi, tini, diák

Flora kilép a zuhanyfülkéből és vele együtt a gőz is kiszáll. Jól esett neki a forró zuhany a nehéz nap után. Mindenhol végigtörli magát és vállára teríti puha köntösét. Egyedül van a fürdőben. Tükörben saját szemébe néz. Arcát vizsgálja, világosbarna szemeit, picit hegyes orrát és telt ajkait. Hosszú sötétbarna haja a vállára omlik. Végignéz meztelen testé. Megsimogatja puha, nem túl nagy melleit. Keze lecsúszik izmos hasára. Megtorpan… Csupasz punciját nézegeti és óvatosan megsimogatja. Gyakran töpreng rajta, mi lehet az oka, hogy még nem dugta meg senki. Az elmúlt években pár srác udvarolt neki, de mindenkit visszautasított. Nem akart komoly kapcsolatot, viszont ribanc sem akart lenni. Ennek ellenére rendszeresen szokott maszturbálni. Van, hogy hetente többször is. Megérinti csiklóját és elkezdi lassan masszírozni. Érzi, hogy egyre nedvesebb lesz. Egy ujját feldugja magának és nagyon lassan ujjazza magát.

*  *  *
OKT
18
2018

A lakókocsi szűze 3. rész

családi, apa-lánya, testvérek

Ty
Bámulom a lányt, aki az összes fantáziámat táplálta, mióta a faszom először lett kemény. Feszülten nézem, ahogy Rick előtt térdelve farkát tisztogatja. Istenem, hányszor, de hányszor álmodtam róla, ahogy
a szájával körülöleli a farkamat. Ujjaimmal a dús hajába túrva, irányítom gyakorlatlan mozdulatait, míg ő a torkáig enged, és nyeli a spermámat…
Mikor Gracie beköltözött hozzánk, már tudtam, hogy rohadt nagy bajban vagyok. Kb. két éve lakhattam Ricknél, amikor ő is odaköltözött. ( Azután költöztem Rickhez, hogy a szüleim meghaltak egy autóbalesetben. ) Tizenhat éves fiúként, még próbáltam az ellenőrzésem alatt akartam tartani a hormonjaimat…nem sok sikerrel. Most a húszas éveim elejére sem csökkent a vágyam iránta, és képtelen vagyok elrejteni a vágyamat. Nem, miután a mellei minden istenverte ingben feszültek, amit csak viselt, és túl sokat maszturbáltam arról fantáziálva, hogy a szoros puncija feji a farkam.

*  *  *

Országos cimborák 1. rész

homo

Soha nem tervezzük, mit csinálunk a következő szombaton. Most, hogy a gyerekek kirepültek, nem körülöttük forog az életünk. Emiatt kicsit szomorú vagyok, de a stressz nem hiányzik, hogy mindig ki kellett találni valamit a szórakoztatásukra.
Ezen a bizonyos szombaton a feleségem és a nővérei elmentek a nagyvárosba vásárolni, és késő estig nem fognak hazatérni. Ezt azt jelenti, hogy van egy egész napom magamra, azt csinálni, amit csak akarok. És mivel egy egészséges férfi vagyok, ki akarom verni. Szokásos döntés: pornót fogok nézni és elélvezek. Előszedtem a laptopot és bevittem a hálószobába. Levetkőztem, bedobva a ruháimat a szennyesbe. Néha egészen jó érzés meztelenül flangálni otthon, nem?
Hopp, adós vagyok az adataimmal. 47 év, 188 cm, kék szemek, őszülőhaj, kedves mosoly. A saját cégemben dolgozom, amit fiatalon indítottam, és most már megengedhetem magamnak, hogy afféle fél-lábbal-a-nyugdíjban legyek benne.

OKT
17
2018

Szobatársam anyukáját zsaroltam 2. rész

hetero, diák

Még aznap este azon agyaltam, hogy milyen jó lesz nekem egy hét múlva. Elterveztem mindent.
A kollégium egy rég elfeledett tetőtéri termét szemeltem ki helyszínnek, egy régi szabadidőterem, amiben egy régi kopott biliárdasztal van.
Mivel se golyók, se dákó nincs, és még a vászon is ki van rajt szakadva, senki nem használja, az új diákok meg nem is tudnak róla.
Másnap elkértem a kulcsát a portáról, amit le is másoltattam. Így nem zavar minket senki, és azt sem tudják, hogy ott vagyunk.
Hamar elment a hétvége, vasárnap Marci is visszaért, Kata nem jött fel, csak kirakta a fiát.
Kitaláltam, hogy megpróbálok össze spannolni Marcival, ami egész jól ment.
Már alig vártam a szombatot, hogy levadásszam az anyukáját.

Régebbi frissítések