A+ A-

Hogy szedj fel egy csajt

Vajon tetszem neki? Nő így még nem nézett rám. –merengtem a városi éjszaka fényeiben, az ablakomban állva, a lefekvés előtti boromba kortyolva.
Aznap láttam Dórit először az edzőteremben. Az alatt az egy hét alatt, amióta lejártam, ő volt az első nő, akire úgy igazán felfigyeltem, mert sokakkal ellentétben a szexi külső mellett benne megvolt az a fajta kislányos báj is, ami igazán vonz egy nőben.
Idősebbnek látszott nálam, viszont miközben az egyik ismerősével beszélt, a viselkedése és a vékony hangja alapján kicsit kisarkítva, de amolyan ”bocs hogy élek” típusú szőke szépségnek tűnt. A pár évvel azelőtti önmagamra emlékeztetett azzal a különbséggel, hogy nekem fekete hajam van, és… khm… hogy őszinte legyek, kisebb melleim és fenekem. Szerencsére azért van mit fogni rajtam, de leginkább a helyes arcomnak és a hosszú sportos combjaimnak köszönhettem, hogy a jóképű pasik nem csak a barátnőimre hajtottak egy - egy bulin. Nem könnyű, ha agyonsminkelt nehézbombázókkal vagy körülvéve, viszont –ne mondd vissza nekik - a belülről fakadó nőiesség terén, aminek a látszatát nem push - up melltartóval kell kelteni, messze állva hagytam őket.
Bár szerettem és persze kívántam a pasimat, mindig is szebbnek láttam a női testet, és Dóri egy személyben testesített meg mindent, ami miatt vágytam egy nőre.
Fekete sportnadrág volt rajta. Az a fajta, ami a testhez simulva átveszi a fenék és a combok alakját, de a lábszárhoz már nem feszül, hanem ugyanakkora az átmérője bokáig, a köldökig érő trikója pedig a szolid dekoltázsa ellenére szintén jól kiemelte az alakját.
A gondosan kiművelt combjaiból látszott, hogy nem ma kezdte az edzést.
Az arcát néztem. A tágra nyílt kerek macskaszemeit, a pisze orrát és ahogy a telt ajkain keresztül gyorsabban veszi a levegőt, miután igazított a copfján és magasabb fokozatra kapcsolt a futógépen. Eleinte nem vette észre, hogy figyelem.
Azon gondolkoztam, mivel fogom megszólítani, közben többször körbenéztem, majd a perifériából úgy éreztem, engem néz. Telibe kaptam, amint végigmér magának. Amikor összeakadt a tekintetünk, nem mosolygott sejtelmesen vagy ilyesmi, csak reflexből félrepillantott. Miután felszabadult a mellette levő gép, odamentem és felvettem vele a lépést.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 listike 2016. 08. 9. kedd 11:49
Olvasmányos, jó történet.
#12 A57L 2016. 05. 15. vasárnap 04:25
Kellemes,szép,de inkább csak leírás.
#11 genius33 2016. 05. 10. kedd 18:54
Jójez :P
#10 Annaahh 2016. 05. 5. csütörtök 21:57
Persze, az számomra is világos, hogy szerinted miért jobb, a Túl jó barátnőm! Nem semmi állás vagy ilyesmi, csak nincs értelme azok után írogatnom, hogy az Anyukák egymásközt 9 pontot ért el és tudom, hogy a további ötleteim úgysem érnének el ennyit.
Ez viszont...
A virágárus lány!
Na ezzz!
Ez lesz a csúcs, mindegy ki mennyire pontozza.
Ezután már nincs miért írnom!
Te gondolom sejted miért mondom.
De aztán idővel ki tudja, ha nem lesz jobb dolgom...
#9 Ulysses 2016. 05. 5. csütörtök 21:45
Annaahh, abbahagyod? Csak nem találtál valami állást? Esetleg valami más kategóriában próbálkozhatnál. Az a "Túl jó barátnőm" tényleg jobb ennél. Elemezgetni kellene, kétszer-háromszor átolvasni mindkettőt, hogy meg tudjam magyarázni, az miért ütött nagyobbat. Most csak sejtésem, megérzésem van róla.
#8 sunyilo 2016. 05. 5. csütörtök 21:32
Olvasmányos...
#7 Ulysses 2016. 05. 5. csütörtök 21:28
Nem rossz, nem rossz. Mibe is kössek bele? Olyan kellemes lineáris sztori.
Áh, inkább hagyjuk! Nem a kedvenc kategóriám. Bevallom, nem is értek hozzá.
Azt a nagy dobást viszont kíváncsian várom.
#6 Annaahh 2016. 05. 5. csütörtök 18:48
Lesz ám jobb is!
Az utóbbiak közül sokra csak kíváncsi voltam, pedig sejtetettem, hogy nem lesz nagy szám. Amire büszke vagyok az az Anyukák egymásközt meg a
Túl jó barátnőm. (mondjuk ez utóbbi csak 8 pontot kapott, de nekem tetszik)
És ma töltöttem föl azt, ami után egy időre búcsúzom, mert a csúcson kell abbahagyni. Annál jobbat már nem fogok írni.
Remélem nektek is elnyeri a tetszésetek!
A virágárus lány
Gondolom egy-másfél hét mire elbírálják és fölkerül.
#5 papi 2016. 05. 5. csütörtök 18:37
Nem rossz.
#4 cscsu50 2016. 05. 5. csütörtök 10:59
elmegy
#3 veteran 2016. 05. 5. csütörtök 07:57
Ha nekik jó csinálják.
#2 feherfabia 2016. 05. 5. csütörtök 06:22
Egész jó!
#1 Törté-Net 2016. 05. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?