A+ A-

A Nagy Felfedezés...

1. rész: A nagy felfedezés
Sziasztok, Bence vagyok. Azért írok, mert szeretném megosztani veletek személyes tapasztalataimat. Szeretném írásommal a nők és férfiak figyelmét egyaránt felhívni egy, a köztudatban egyáltalán nem elfogadott szexuális örömszerzésre. Mégpedig a férfiak fenekére.
Volt régebben egy négy évig tartó kapcsolatom. A páromat Dórinak hívták. Minden rendben volt a szexuális életünkkel. Nagyon aktívak voltunk és elég perverzek is. Pontosan tudtuk mire van szüksége a másiknak, és mindig örömmel fogadtuk a másik fél minden kívánságát. Az egyik szép napon történt, hogy a barátnőm a kezembe adta az egyik női magazin számát, melyben a férfiak G-pontjáról volt szó. Ez nem más, mint a Prosztata, melyet hihetetlen mennyiségű idegvégződés borít.
Elolvastam a cikket melyben részletezve találtam meg minden eddig számomra ismeretlen erogénzonámat. Itt leírták, hogy a férfiakra felettébb izgatóan hat a herezacskó és a végbélnyílás közötti terület, maga az ánusz (végbélnyílás), és azon behatolva a járat elülső falán, körülbelül egy ujjnyi mélységben kitapintható diónyi méretű prosztata ingerlése.
A cikk nagyon profi volt. Az internet egy-két eldugott pontján részletes leírást lehet találni, melyet orvosok, pszichológusok írtak. Így ezt most nem részletezném. Inkább maradok az én esetemnél.
Nem is tudom mit éreztem amikor a cikket olvastam. Nem figyeltem milyen arckifejezéssel adta oda az újságot, de tudtam, hogy figyel engem. Mikor végigolvastam a cikket, zavartan néztem fel rá. Még én sem tudtam, hogy mit szóljak hozzá. De amikor felnéztem az arcára és megláttam, hogy csillognak a szemei, akkor már tudtam, hogy valami újat fogok este tapasztalni.
Izgatottan vártam, hogy mi fog történni. Semmi másra nem tudtam gondolni akkor. Folyamatosan a cikken járt az eszem és szép lassan tudatosult bennem a gondolat, hogy bárhogyan csűröm-csavarom a szituációt, akkor is az a valóság, hogy a barátnőm meg fog ujjazni engem.
Eljött az este és elmentünk fürdeni. Ledobtuk a ruhánkat és bebújtunk a kádba. Egy rövid pancsolás után, Dóri azt mondta, hogy áljak fel. Ő megfogta a tusfürdőmet, és a kezébe nyomot belőle egy jó adagot. Ő előttem térdelt a kádban. A két kezét összedörzsölte, majd a mellemre tette és elkezdte finoman szétkenni rajtam a tusfürdőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 veteran 2014. 08. 4. hétfő 16:12
Jó.
#5 Sierra 2014. 08. 2. szombat 20:49
Hááát, túl száraz a leírás. Ja, próbáljátok ki úgy is, hogy háttal lovagol közben. úgy is kellemesen hozzád fér smile
#4 Rinaldo 2014. 07. 31. csütörtök 06:51
jó.
#3 zsuzsika 2014. 07. 30. szerda 12:49
Közepes.
#2 hairy_pussy 2014. 07. 30. szerda 06:28
10p
#1 Törté-Net 2014. 07. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?