A+ A-

Fantáziáljunk!

Izgalmas utazásra invitállak, tisztelt hölgy Olvasó! Helyezkedj el kényelmesen, lazulj el, és hagyjuk magunk mögött a valódi világot, kiránduljunk egyet a fantázia birodalmában. Rád fér egy kis pihenés, és egy kis kényeztetés, mégha csak így, íráson keresztül is. Ez a történet Neked szól, készülj fel, indulunk.
Orvos vagyok. Hallottál rólam néhány ajánlást, ezért felkeresel a magánrendelésemen. Ez nem egy olyan lepusztult, hideg kövekkel és zöld csempékkel kirakott rendelő, hanem egy nagyon otthonos, barátságos kis lakás. A szobában az íróasztalon és a szokásos orvosi eszközökön kívül nőgyógyászati szék és egy ágy is található. Belépsz, kedvesen bemutatkozunk egymásnak. Teljes körű vizsgálatot szeretnél, ezért néhány általános kérdés után megkérlek, hogy vetkőzz le meztelenre. Utazásod ezzel kezdetét veszi.
Levetkőzöl, velem szemben állsz. Nagyon szép vagy. Megtapogatom a nyakad, megvizsgálom a melleidet. Azonnal érzed, hogy nem úgy érek Hozzád, ahogy más orvosok. Nem olyan közömbös, gépies mozdulatokkal. Zavarba jössz, de nem utasítasz el, nem akarsz azonnal botrányt. A kezem meleg, a melleidnek jólesik az érintés. Meghallgatom a légzésed, kérlek, hogy sóhajts. Te örömmel megteszed, a sok levegőtől friss vér áramlik minden porcikádba, a tested felfrissül, kiéleződnek kissé az érzékeid. A válladra helyezem a kezem, és kérlek, ülj fel a vizsgálószékre. Amíg kesztyűt húzok, Te a félig hátradöntött támlájú székbe ülsz, a lábaidat a tartókba teszed. Ekkor talán még csak a tudatalattid egy szegletében motoszkál valami, egyébként nem is sejted, miben lesz most részed.
Kissé széjjelebb nyitom a lábaidat, közéjük állok, és vizsgálni kezdelek. Rögtön megérzed, hogy ez nem olyan vizsgálat, amit megszoktál. Egy ujjamat lassan Beléd helyezem, de nem szenvtelenül tapogatlak. Mintha mozogna benned, mintha masszírozna ott belül valami. Végigfut Rajtad egy izgalmi inger. Aztán még egy, ez nem lehet tévedés. Elkezdesz nedvesedni, érzed, ahogy a puncid kezd ellazulni és bizseregni. Ha nem lennél zavarban, talán egy sóhajt is megengednél magadnak. Amikor megkérdezem, nem kellemetlen-e, alig tudod megállni, hogy ne nyögve válaszolj. A középső ujjam benned, a hüvelykujjamat pedig a csiklódra teszem. Áramütésként ér az izgalom, most már biztos vagy benne, mi történik. Egy pillanatig nem tudod, ellenállj, vagy hagyd megtörténni a dolgokat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.14 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2014. 11. 8. szombat 06:26
5P
#6 papi 2014. 01. 6. hétfő 05:15
Nem rossz
#5 A57L 2013. 11. 19. kedd 05:54
Elmegy.
#4 Rinaldo 2012. 06. 14. csütörtök 06:17
Lehetne jobb is.
#3 Pavlov 2012. 06. 13. szerda 22:52
2-est adtam, mert nagyon gyenge, fellengzős és kidolgozatlan ez az írás.
#2 Rebecca 2012. 06. 13. szerda 07:22
Ez az oldal egyre gyengébb lesz , talán fordítani kellene .
#1 Törté-Net 2012. 06. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?