A+ A-

Uram és parancsolóm

- Na, szivi. Kérlek!
Angie arrébb hengergőzött George-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
- Azt már nem - felelte. - Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
- Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni - ellenkezett a férfi. - Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
- Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele is nyomtad a farkad a faromba. Kösz, ebből nem kérek. - Azzal lenyúlt az ágy lábához, ahová a takarót dobták és a mellére húzta.
George most felállt és parancsolóan nyújtotta ki az ujját. Hirtelen váltott át a szerepjátszásra, amit időnként csináltak.
- Urad és parancsolód vagyok, te pedig engedelmeskedsz nekem.
A másodperc egy törtrészéig arra gondolt Angie, hogy a végszót mondja. De az elmúlt két évben mióta ezt a játékot játszották, erre még nem volt szükség. Most sem lesz. Tudta, George nem bántaná őt.
A férfi fantáziájával összhangban négykézlábra kuporodott, majd a válla fölött nézett hátra mezítelen szerelmére, aki ott állt az ágy mellett, előremeredt álló fasszal.
- Uram, rendelkezz velem - mondta most a nő tétován. - De kérlek, ne feledkezz meg arról, hogy még szűz vagyok ott hátul és nagyon szűk. Attól tartok, még az ujjad is túl nagy hozzám.
- Egyet se félj, jó szobalány. Minden vágyam, hogy örömet okozzak neked - fogadkozott George, aztán a fürdőszobába ment. Míg odakint volt, Angie felkapott néhány vánkost és alátámasztotta hasát. Még akár kellemes is lehet, gondolta.
Mikor George visszajött, az éjjeliszekrényre tette a KY tubust, aztán benyúlt a fiókba és elővette a bőrből készült bilincset.
- Kedves leányom - kezdte - ismervén a... öö... szűzies szorongásodat, azt hiszem, legjobb, ha ezek a bilincsek rajtad vannak, nehogy kísértésbe ess és félbeszakítsd urad örömét.
Angie ezúttal nem habozott. Ha őszinte akart lenni önmagához, a gondolat, hogy George ujja becsusszan a tomporába, kezdte felizgatni őt.
Kinyújtotta maga elé két karját, hagyta, hogy George rácsatolja csuklóira a bőr bilincset, majd az ágy fejtámlájához erősítse.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 11. 10. hétfő 06:29
Nekem nem tetszett.
#7 papi 2013. 09. 18. szerda 08:41
Tetszik.
#6 genius33 2012. 02. 15. szerda 17:43
Jóóó, remélem lesz folytatás, én szivesen olvasom el azt is. smile
#5 Pavlov 2012. 02. 15. szerda 16:18
Tényleg! Folytatás jó lenne! Jók a karakterek hozzá! És van még a tarsolyukban ez-az!
#4 Kaszkadör 2012. 02. 15. szerda 11:01
Remélem lesz folytatás,izgalmas történet smile
#3 Pavlov 2012. 02. 15. szerda 08:06
Remek! Jól kidolgozott alapötlet!
#2 Rinaldo 2012. 02. 15. szerda 07:47
Jó a történet,mégis elérte a célját.
#1 Törté-Net 2012. 02. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?