A+ A-

Két lány a parton

- Elcsábítjuk? - kérdezte izgatottan Gabi. Kezével eltakarta a napot, úgy figyelte a parton sétáló srácot.
- El hát! - Barbi mindenben benne volt. És amúgy is azért jött a partra, hogy bepasizzon. Nem lett volna számára különösebb sokk, ha a barátnőjével osztozni kell egy fiún. Arról nem is beszélve, hogy már korábban kinézte a srácot, akire Gabi mutatott. Mellkasa mint egy sziklaorom, izmos fenekén feszülő fürdőnadrágja pedig ígéretesen dudorodott elől.
A stratégiát nem kellett megbeszélni előre: nem volt rá szükség. A két lány egymásra biccentett, majd határozott léptekkel indult a homokban a srác felé.
Zsolt épp az öltözőbe ment volna vissza - kifürödte magát és barátnője nélkül unatkozott. Ki tudja, ma még meddig nem fog ráérni, hogy - akár testével is - szórakoztassa. Egyszer csak a nagy semmiből szólt rá egy kedves női hang:
- Szia! Segítenél?
Barbi volt az, egy alacsony, vörös hajú lány. Topként a köldököt kivillantó tépett szegélyű pólót viselt, alul csípőfarmer feszült. Zsoltnak csak egy pillanatra akadt meg a szeme a melltartó vagy bikini felső hiányáról árulkodó áttüremkedő mellbimbókon, de Barbi észrevette, és mosollyal nyugtázta.
- Szia! Miben?
- Barbi elvesztette a hajcsatját - szólalt meg egy másik hang, és Gabi is Zsolt elé lépett. Ő magasabb volt, majdnem olyan magas mint a srác. Hosszú barna haja csatban volt összefogva, de a fiú figyelme a lány bőrére terelődött. Fekete bikini volt a lányon: a felső rész körte alakú melleket rejtett, amik büszkén feszítették a szövetet, de ami igazán megragadta Zsolt figyelmét, ahogy végigmérte a női testet, az a nagyon keskeny alsó rész volt, ami elnyújtva húzott be a combok közé.
A fiú egy teljes másodpercig kalandozott Gabi testén, mielőtt válaszolt volna, amit a lány egy buja pillantással honorált, majd csalafintán összenéztek Barbival.
- És hol vesztettétek el?
- Ott, az öltözőknél.
A homokos partot két irányból öltözők fogták közre, amik mögött füvesebb, gondozatlanabb terület húzódott. A két lánynak itt voltak leterítve törülközői, és - nem utolsó sorban - napolajuk is. A srácot két oldalról körbevéve kísérték el oda.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 12. 13. szombat 07:46
Közepes.
#3 papi 2014. 04. 22. kedd 04:49
Tetszik
#2 A57L 2013. 12. 28. szombat 04:55
Egész jó.
#1 Törté-Net 2010. 12. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?