A+ A-

Hárman párban Tatán

Reggel arra ébredtem, hogy az őszi nap besütött az ablakon. Nyújtózkodtam, majd kimentem a szokásos cappuccinomért a konyhába. Készülődés közben végiggondoltam, hogy mi is történt az elmúlt napokban. Mivel pár hónapja egyedül élek, ezért a neten cseteltem, és ismerkedtem. Két hete "összefutottunk" egy csajjal. Először a szokásos bemutatkozás és udvarias érdeklődés volt. Pár mondat után, megkérdeztem tőle mit is szeretne itt, hisz elmondása szerint boldogan él párjával. Nem kertelt / szeretem az ilyet/, elmondta, hogy párját szeretné meglepni szülinapján egy hármassal. Érdekelne - e engem? Voltam - e már hasonló szituációban? Még pár hasonló kérdés. Igen voltam, és nincs ellenemre, ha nővel kényeztetjük egymást. - válaszoltam. Minden fontos kérdés tisztázódott.
A csaj felkeltette az érdeklődésemet azzal, hogy azt szeretné látni, ha a párja egy másik nővel van együtt, de nem zárkózik el az elől sem, hogy mi ketten esetleg a párja előtt simogatnánk egymást. Tetszett az őszintésége. Átváltottunk msn - re ahol képet cseréltünk. Egy szimpi pár mosolygott rám a képről. Ahogy megkapta az én képeimet már írt is, hogy részéről nincs akadálya a randinak. Hamar megegyeztünk az időpontban is. Párszor még beszélgettünk az elmúlt hét folyamán is, hogy még többet tudjunk meg egymásról.
Ma eljött a nagy nap. Egy kicsit izgultam. Elkészültem, és autóba ültem, a Tatai várban beszéltünk találkát, mintha véletlenül futnánk össze, hogy a férfi ne sejtsen meg semmit. Ősz végén, kicsit borús időben nem volt tömeg a várban. Régebben voltam már Tatán, de most is megfogott a vár és a tó szépsége. Ahogy nézelődtem egy hangra lettem figyelmes, mintha az én nevemet hallanám. Körülnéztem és egy párt láttam tőlem pár méterre, és a csaj mosolyogva integetett. A pasi szótlanul állt, és láthatóan unatkozott. Régi ismerősként ölelkeztünk össze. Virág had mutassam be a férjemet. Zsolt bemutatom Virágot. Kezet fogtunk, és Zsolt háta mögött Hanna rám kacsintott.
Éppen belemélyedtünk volna a beszélgetésbe, mikor esni kezdett az eső. Először csak csöpögve, majd egyre erősödve. Erre nem számítottam, nem volt nálam esernyő. Mint kiderült náluk sem. Besiettünk a várban levő étterembe. Leültünk egy asztalhoz, és én felajánlottam, hogy meghívom őket ebédre, a nagy találkozás örömére. Ebéd közben is folyt a társalgás. Tovább játszottuk a színjátékot Hannával. Zsolt nem is sejtett semmit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Peter Hun 2013. 12. 7. szombat 12:17
Klassz történet! 10p
#9 A57L 2013. 10. 18. péntek 05:24
Elég jó.
#8 gaborthefirst 2013. 04. 15. hétfő 14:05
Én 'csak egy laikus műkedvelő' vagyok, vagy akár dilettáns amatőr barbár, igénytelen állat ha tetszik, de nekem nem hiányoztak tagolások bekezdések gondolatjelek meg ilyesmik, a szakmai része engem nem érdekel ...
Viszont nagyon kedvelem a főhős-nőidet v-ir-a, Monát, Dórit és Virágot is! smile
Mert igazi NŐK!!! :-*
Vannak/lesznek még írásaid?
Nagyon örülnék, ha megint olvashatnék tőled, szeretem ahogyan és amiket írsz!
Szia
#7 v-ir-a 2013. 04. 14. vasárnap 22:20
köszönöm szépen smile
#6 author04 2013. 04. 14. vasárnap 22:13
Kedves v-ir-a!
Teljes mértékben osztom Remete D. László formai hibáidat kritizáló megjegyzését éppúgy, mint a történeted tartalmi részét illető elismerését. Nekem nagyon bejött, max pt., oszt annyi.
#5 joozsi 2012. 03. 12. hétfő 13:49
Nagyon joó!
#4 v-ir-a 2011. 02. 22. kedd 21:08
köszönöm a hozzászólásokat.
a sztori igazi, csak a helyszín és a nevek mások...
#3 tiborg 2011. 02. 22. kedd 06:13
Jol megirt,elvezetes es meg hiheto is a sztori.
#2 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 09:01
Ez egy jó történet. Akár meg is nyerhette volna a versenyt. Annak ellenére végig tudtam olvasni, hogy a történet teljesen tagolatlan volt, sehol egy bekezdés, vagy párbeszédet jelző gondolatjel nem akadt. A mondatok viszont alig tartalmaztak hibát, a bevezetés nem volt sem elkapkodott, sem hosszú, a szex kellő mértékben részletes, erőltetett szituációktól mentes, és ízléses volt. Még az erősebb leírást kedvelőknek is elnyerhette a tetszését, nem értem a pontjainak számát.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?