A+ A-

Angyalkám

Nagyot szívtam. Lent tartottam, egészen addig, míg a fejem lüktetni nem kezdett. Lassan eresztettem ki számon a füstöt, s éreztem, ahogy egész testem bizsereg. Hátra dőltem a kanapén, szinte belesüllyedtem, mintha csak egy babzsákon ültem volna. Ismét nagyot szívtam, hogy érezzem, ahogy a THC átjárja egész testem, majd kifújtam. És pont jó volt. Enyém volt a végtelenség, ugyanúgy, mint tegnap, vagy tegnap előtt, vagy fél éve...
Néztem a mellettem ülő lányt, ahogy hosszú fekete fürtjeit csavargatja az ujja körül. Eddig még soha sem láttam, csak képen. A neten szedtem össze, rengeteg emailt váltottunk. Valami megfogott benne már az írásai alapján. Nem is tudom mi... Csak azt tudtam,hogy látnom kell,kell nekem ez a nő! Elhívott magához, én meg jöttem.
Átnyújtottam neki a füves cigit, annak ellenére, hogy már többször hangsúlyozta, hogy leszokott, nem akar többet szívni. Kérdően nézett rám, mintha nem bízna bennem, végül elvette. Remegett az egész teste. Tudtam, hogy úgysem tud majd ellenállni. Angyali arcára kiült minden gondolata, ahogy vívódik magában, végül ő is betépett. Aztán csak ültünk és bámultuk egymást. Hihetetlen volt, hogy az otthonomtól 100 kilométerre, egy úgy mond idegen nő lakásán ücsörgök. Valahogy mégsem volt idegen. Olyan érzésem volt, mintha már évek óta minden este ezen a kanapén ülnék... Olvastam a kiscsaj gondolataiban. Akart engem, és én is akartam őt. Kivágott blúzát nézve farkam dagadni kezdett, és gondolatban már döngettem is. Az arcomhoz húztam az arcát, majd megcsókoltam. Az ajkai hűvösek voltak, nem bírtam ki, hogy ne harapjak belé. Éreztem a parfümje édes illatát, ami teljesen megbolondított, azt akartam, hogy most azonnal essünk egymásnak, és vadul szeretkezzünk, amíg bírjuk szusszal, vagy ha nem, akkor tűnjön el ebből a szobából, s csak akkor jöjjön vissza, ha engedi, hogy jól telelőjem a punciját. Megszűnt az idő, a tér, mindenség. Csak ő volt és én. Ekkor már nem érdekelt az, hogy köztünk 10 év korkülönbség van,100 kilométer távolság,s talán most látom őt először és utoljára... semmi. Lassan lekerültek a ruhadarabok. Formás mellein a mellbimbók olyan kemények voltak, hogy üveget vághattam volna velük. Lüktetett mindenem, minden porcikám őt akarta. Kezem lassan vándorolt végig a testén, miközben vadul csókolóztunk. A bőre selymes volt és illatos. Finoman hanyatt löktem, majd ráfeküdtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:31
Elég jó írás.
#4 papi 2014. 04. 8. kedd 11:24
Nem rossz
#3 v-ir-a 2010. 04. 18. vasárnap 19:41
az elején a cigit nem kellett volna talán...de amúgy jó
#2 sarmos 2010. 04. 16. péntek 14:14
jo
#1 Törté-Net 2010. 04. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?