A+ A-

Erdészélet 1. rész

   A novellában szereplő valamennyi erotikus történésnek valós alapja van, azokat személyesen átéltem. A személyeket, a helyszínt és a kerettörténetet megváltoztattam.
E - mail: rumzeiss.1@dpg.hu 2001. nyárutó
   Vajon hányan érezték, hogy az erdőnek mennyi - mennyi illata van? A nyári bő - harmatos, virágillatú, hajnali őzbak - cserkelések alkalmával, vagy estefelé, mikor lassan megindul a langyos - simogató alkonyati hegyi szél a völgyek felé, semmivé téve a jóorrú vaddisznó - süldők elejtésének szándékát. Ilyenkor csak ül, ül az erdész hosszan bámészkodva, hallgatja a bársonyos est neszeit: feketerigók takarodó - csattogását, távoli elhaló kakukkszót, vaddisznók gyanakvó fújtatását a rudaskorú kőrisesből vagy a város nyüzsgő életének távoli morajlását.
   Huszonöt éve szolgálok a Röghegységi Erdőgazdaság Ádám - tetői Erdészeténél erdészként és hányszor, de hányszor ültem végig sikertelenül esti vagy holdvilágos éjszakai leseket. Szórakozottan pihen kezem Mauserem tusáján, bámulom a tisztás szegleteit, hátha most, most az a fekete folt mintha mozdult volna! Távcsövembe pillantva azonban már tudom, hogy az a galagonya bokor sohasem fog disznó képében kisétálni a kukorica - szóróra. Milyen bölcsen fogalmazott gróf Széchenyi Zsigmond, a híres vadászíró az Ünnepnapok - ban: a vadászat vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás.
   Az ilyen magányos és unalmas várakozások során gondolataim bűnös irányt vesznek, minduntalan feleségem, barátnőm vagy valamely elképzelt, sosemvolt, virtuális szépség irányába cikáznak. Ha délután szunyókáltam és kipihent vagyok, nehezem viselem az üldögélést, erotikus gondolataim örvénye egyre mélyebbre forgat, lassan - lassan a saját magam keltette vágyteli ábrándozásom foglya leszek - mennem kell! Pokolba a disznókkal, ma este már úgysem fogok semmit! Csak elhibáznám reszkető kezemmel! De nem azért reszket a kezem, mert idén töltöttem az ötödik X - et! Ha vadászatról van szó, kezem és szemem mindig gyors és pontos! Testem és ösztöneim különös üzenetinek azonban nem vagyok ura. Ha hatalmába kerít a forró vágy, nem csak kezeim, de egész testem reszket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 09. 22. kedd 06:09
Közepes!
#6 A57L 2015. 06. 24. szerda 04:11
Egész jó.
#5 genius33 2013. 01. 8. kedd 12:07
Jó hosszú nyes
#4 devilmanrobi 2012. 03. 26. hétfő 09:54
nem rossz!
#3 tiborg 2011. 04. 7. csütörtök 08:10
Nem hasogatunk szorszalakat...en elveztem....nem beszelve a sztorirol, a gondolatfuzes,helyesiras is elvezetesse teszi az irast!!!
#2 lk 2002. 11. 13. szerda 18:39
Jó nagy .... irtál nekünk Been. Ha nem pesti lennél meg nem 13/B-s, még hinnék is neked. Amit meg leirtál azt inkább a vadászok szokták csinálni nem erdészek. az erdészet és a vadászat teljesen másról szól, különböznek egymástól.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?