A+ A-

Megalázás

Gabi és a két barátnője két nappal ezelőtt érkeztek a kicsi szigetre. A lányok már évek óta barátnők voltak. Ugyanabban a bevásárlóközpontban, különböző butikokban dolgoztak mint eladó. Minden évben egy-két hétre hármasban külföldre utaztak. Ilyenkor általában valamilyen meleg, napsütéses helyre mentek. A szigetet egy ismerősük ajánlotta. Az elsődleges benyomások alapján elégedettek voltak a választással. A sziget a Földközi tengerben, Törökországtól mintegy 80 kilométernyire feküdt. Csak egy hetente egyszer közlekedő kompjárat kötötte össze a szárazfölddel. Ennek és a távolságnak köszönhetően turisták ritkán látogatták a helyet. A szigeten csupán egy kis falu volt mintegy háromszáz lakossal. A lakosok halászattal és legeltetéssel keresték a kenyerüket. A sziget a falutól eltekintve teljesen lakatlan volt. A dombos, sziklás csak néhány fával tarkított mezőket csak a legelő állatok sziluettjei díszítették. A gyalog két nap alatt bejárható sziget másik mindentől távoli végén egy női büntetőtábor állt. Itt a Törökországban súlyos bűncselekményekért hosszú évekre elitélt női foglyok töltötték büntetésüket. A tábor összesen 40 fő elitéltet gondozott teljesen hermetikus körülmények között.
Gabiék a megérkezésük után az egyetlen szórakozást jelentő kocsmában érdeklődtek szállás után. A néhány helyi lakos érdeklődve nézte a csinos lányokat. Ritkán volt szerencséjük turistákhoz. A csapos rövid jelbeszéd után egy idős nénikéhez küldte őket.
A két szoba szerény de tiszta volt. Rövid lepakolás után a lányok hamarosan már a szigetet járták és nemsokára a falutól félórányi járásra egy nagyon kellemes homokos öbölt fedeztek fel. A délutánt már napozással töltötték az öbölben. A part ezen része teljesen kihalt volt. Bár az idevezető úton sem találkoztak senkivel. A három lány hamarosan megszabadulva a pici fürdőruháiktól meztelenül élvezte a zavartalan napsütést. Belefeledkezve a felhőtlen szabadságba és a tenger simogató hullámaiba, nem vették észre a közeli sziklák között megbúvó árnyékot. Az idős nő elégedetten szemlélte a nevetgélő lányokat. Mindhárman fiatalok és nagyon szépek voltak. Lebarnult meztelen testük feszítő érzést okozott az ágyékában. Fényképezőgépét a szeméhez emelve gyorsan kattintgatott. Három tekercs film után olyan észrevétlenül mint ahogy érkezett elhagyta az öblöt. Még sok dolga volt az akció előtt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:05
Elég jó történet.
#7 hairy_pussy 2012. 12. 10. hétfő 06:26
nem rossz
#6 Ram Agile 2009. 09. 14. hétfő 19:13
Hiányzott belőle a környezet megfelelő részletességű leírása, a szereplők rendes leírása (nem csak az áldozaté, hanem az őröké), tényleg baj volt az őrök nemével, valamint hiányoztak a szövegből a kötőjelek. És sok helyen szükségtelenül redundáns volt a szöveg. És elég rosszul ért véget, mintha elvágták volna. Mi van a többi lánnyal? Szóval ezt még jó párszor át kéne írnod, mire úgymond kész lesz.
És ha már Törökország, akkor tessék török nyelvű mondatokat is beletenni!
#5 pincér 2009. 09. 8. kedd 22:09
Jó és izgató, bár részben egyetértek sharmennel, mégis nekem nagyon tetszett a történet, a helyesírásra figyelj és hogy az őrök végig nők maradjanak. :) Nagyon várom a folytatást.
#4 dömdödöm 2009. 09. 6. vasárnap 02:26
Szerintem jó kis történet. Alig várom a folytatást! :)
#3 manóka 2009. 09. 3. csütörtök 11:44
Maga a történet jó lenne, de a hibák elveszik a varázsát.
Remélhetőleg a folytatás jobban sikerül.
#2 Sharmen 2009. 09. 3. csütörtök 11:31
Nem tetszik. Sokszor váltakozik az őrök neme, jó lenne eldönteni, hogy férfiak voltak, vagy nők, a rengeteg helyesírási és gépelési hibáról nem is beszélve. Maga a történet nem lenne olyan szörnyű, ha nem írta volna le olyan érzékletesen, hogy az őrők mennyire csúnyák, ápolatlanok és öregek voltak. Ez így nem izgató.
#1 Törté-Net 2009. 09. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?