A+ A-

Sikamlós éjszakai ügyeletek a kórházban

"Kb tíz perc volt a sorozat kezdetéig, amit gondoltam hasznosan kellene eltölteni. Ezért felálltam és Erika mögé lépve a vállaira tettem a tenyereimet. Hálám jeléül ellazítanám a csuklyás izomcsoportjaidat. Mondtam elcsukló hangon."
Az éjszakai ügyelet a legnagyobb lehetőségek tárháza, ahol mindenki kedve és lehetősége szerint cselekedhet. Olyanokról is hallottam, akik a pihenő relaxálást választják. De vannak életédesítők, akik szívesen visznek némi nemi színt, a monoton hétköznapi éjszakákba, amikor az ápoltak többnyire pihennek.
A 22 éves eü-ben való ténykedésem folyamán igyekeztem élni az adott lehetőségekkel, ami mindig kellemes élményeket okozott.
Manapság az emberek nagy része elvált, a másik része single, de akik meg kapcsolatban vannak, azoknak a többsége unja a párját. Aki egyik tábort sem erősíti, annak is jól esik a bók és a kedvesség, ami a kulcs az ajtóhoz. Ugyanis minden ajtónak meglehet találni a nyitját. Persze olyan is akad, amelyikhez nem érdemes.
A kommunikáció során hamar eldől, hogy a vágyak azonos gondolatokat keltenek-e egymásban. A kölcsönös szimpátia, flörtölések, együtt kávézások közbeni udvariassági kérdésekből bebizonyosodik a huncut pillantások inspiráló jelentése. Mentős sofőrként sok eü. intézményt bejártam. A szemre, illetve a rúdra érdemes személyzetet elég hamar névről megismertem.
Abból kell kiindulni, hogy az emberek nagy része vágyik apró "örömködésekre", ami nem csak a szürke hétköznapokat dobja fel, hanem sokszor még az otthoni ellaposodott kapcsolatokat is.
Az egyik megyei kórházban adtam mentős éjszakai ügyeletet, ami nem sok feladattal járt, mivel igazán csak biztonsági tartalékként szolgáltam.
Korábban többször összefutottam a büfében és a sebészeti műtő környékén, egy vállig érő szőke hajból kinövő, elég rövid világoskék, feszülős köpennyel, ami két hosszú combbal, formás vádlikkal támaszkodott a klumpájával a talajon. A kollégámmal való beszélgetés közben elcsuklott a hangom a látványa hatására. Jani le is intett, hogy Erika szóba sem állna velem, mert a rátartisága miatt, orvosoknál alább nem adja.
Ez beigazolódni látszott, mert a következő kettesben való összefutásunk alkalmával megkérdeztem tőle a liftben, hogy meghívhatnám-e kávéra vagy üdítőre. Köszönöm, de ma már dugtam! Volt a degradáló válasza.
Kicsit sem jöttem zavarba, visszavágtam. Bocsánat a kvalifikáltságom hiánya miatt, nehezebben tudom kifejezni magam. Nem a kielégítettségére utalt a kérdésem, hanem arra, hogy a feketéjét keverné-e szőkével, azaz tejjel inná- e kávéját.
Persze magamban úgy gondoltam, hogy a szőkeségébe belekeverednék a feketeségemmel.
De megértem, ha házon belül nem akar együtt mutatkozni velem. Mondtam mielőtt kinyílt volna az ajtó.
A merészségem meglephette, mert nem szólt semmit, hanem elmosolyodott. A mag elvetése megtörtént, már csak az alkalmas pillanatot kellett kivárnom.
A következő két találkozásunkkor nem volt egyedül, ezért tapintatból a köszöntésükön kívül nem szóltam többet.
Harmadszori találkozásunkig majdnem két hét telt el, viszont csak ketten szálltunk be a II. emeleten a liftbe. Kapóra jött a véletlen. Kedves Erika! Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Zoltán vagyok. A múltkor valamit félreérthetett, mert nem a saját golyóimat kívántam ajánlani, hanem ezt itt, ni. Nyújtottam felé az imént vásárolt hármas Ra**aelo csomagot. Ha megengedi, ezzel köszönteném a közeledő névnapja alkalmából.
Ismét sikerült meglepnem, mert a szája sarkából kikerekedett a huncut mosolya. Megköszönte és a zsebébe csúsztatta az édességet. Kiszállva, külön irányba indultunk.
Azon az emlékezetes éjszakán, az első emeleti kávéautomatáknál futottunk össze, este 9 óra után. Lekéstem a meghívásról, mert Ő már szürcsölgette a kakaóját. Hirtelen ötlet folytán megkérdeztem, hogy náluk működik-e a tv központi antennája, mert a mentősök alagsori ügyeleti szobájában, sajnos nem jó.
Igen, működik a tévét is bekapcsolva hagytam. Mondta, elindulva a lépcsőház felé.
Van egy izgalmas sorozat a viasat 3-as csatornán, ami nemsokára kezdődik. Ha nem zavarnálak, akkor megnézném nálad. Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Mondtam, rövid szünet után a válaszára sem várva.
A minimális szükségleteknek megfelelően volt berendezve az ügyeleti helység. Asztal két székkel, a hűtő felett a tv. Az egyik falat teljesen beborította a beépített szekrény, a másik falon a sarokban volt elhelyezve a szimplánál, valamivel szélesebb heverő. A székeken foglaltunk helyet, amiket az asztal két oldaláról a tévével szemben egymás mellett helyeztünk el.
Kb. tíz perc volt a sorozat kezdetéig, amit gondoltam hasznosan kellene eltölteni. Ezért felálltam és Erika mögé lépve a vállaira tettem a tenyereimet. Hálám jeléül ellazítanám a csuklyás izomcsoportjaidat. Mondtam elcsukló hangon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 02. 28. vasárnap 12:54
10 Pont!
#9 feherfabia 2014. 10. 19. vasárnap 06:21
10P
#8 A57L 2014. 10. 4. szombat 06:42
Nem lett rossz.
#7 listike 2014. 07. 25. péntek 12:46
Nagy igazság.
#6 papi 2014. 05. 4. vasárnap 10:30
Nagyon jó
#5 tiborg 2012. 02. 29. szerda 04:37
Egyet ertek Pavlov urasaggal, kicsivel tobb jobb lett volna.Igy csak atlag tortenet.
#4 Pavlov 2012. 02. 28. kedd 16:30
Jó, jó, de nem elég kidolgozott.
#3 Rinaldo 2012. 02. 28. kedd 07:26
Nagyon jó kis történet.Végül csak elérte a célját és megdugta.
#2 joozsi 2012. 02. 28. kedd 03:02
Ez a stílus is nagyon tetszik!
#1 Törté-Net 2012. 02. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?