A+ A-

Kettyintés a zöldben

Szép idő volt. A ligetet sokan látogatták meg. A családok piknikeztek, a magányosok zenét hallgattak, olvastak. Ültem egy padon és néztem bambán az embereket.
Megakadt a szemem egy férfin. Ő Mr. Szexisten. Hhhmmm, a tíz ujjamat nyalnám meg utána, ha egyszer is megkaphatnám. Fekete feszes pólója alól duzzadtak az izmai. A mellkasa gyönyörű volt.
Egy farmer volt rajta, ami talán csak a csípőjéig volt passzos. Vajon milyen segge lehet? Már pár perce álmodoztam a testét nézve, amikor megláttam, hogy rám mosolyog és tüzes fekete szemeivel kacéran csábít. Igyekeztem előnyösebb pozícióban ülni a padon, hogy minél többet láthasson belőlem. Miniszoknyám alól kivillanó combjaimat és a feszes top alól kibuggyanó melleimet ajánlottam fel neki szemei kóstoltatására. Kifejezetten látható volt, hogy tetszik neki a látvány. Egyre kényelmetlenebbül feszengett a padon. De meguntam a tétlenséget és elindultam a hűs liget mélységébe. A fiú gyorsan utolért, hátulról közelített, a fülembe súgta: tudom, hogy akarsz, te kis kurva! Szavai felkorbácsolták bennem a vágyat. A szívem majd kiugrott a helyéről. Elkapta a kezemet és behúzott egy sövény mögé. Neki támasztott egy fának és az izgalomból megkeményedett cicijeimet kezdte el gyömöszölni.
Közben lassan csúszott lejjebb és lejjebb, szájával a bőrömet dörzsölte. Alábújt az alig szoknyámnak a fejével és fogaival kezdte letépni rólam a piros, playboy nyuszis bugyimat Nyelvével vadul beletúrt a puncimba. Nem kellett már nedvesíteni, hisz a vágytól már teljesen kész voltam. Egyik ujját bedugta a számba, összenyálaztam, és azután benyúlt a mellbimbómhoz, hogy így ingerelje azt. Másik kezével erősen nyomta a csípőmet a fához. Nem hagyta, hogy elmozduljak, most azt kellett tennem, amit ő akart. És én nem bántam. Mert amit csinált, az maga volt a földi paradicsom. Csak nyalta és nyalta a pinám. Rövid ideig keresgélte a legérzékenyebb pontom, kisebb sikollyal jeleztem az ügyességét. Elakadozó sóhajjal élveztem a nyelve játékát. Kis játékunk nem tudott titokban maradni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.82 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2018. 01. 17. szerda 07:16
Ha istennő vagy, szabadítsd meg magad!
#4 zsuzsika 2015. 01. 9. péntek 20:46
Nem ragadott meg.
#3 papi 2013. 12. 29. vasárnap 12:11
Egész jó
#2 A57L 2013. 12. 8. vasárnap 08:40
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2008. 08. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?