A+ A-

Borfejtés

Borfejtésre egy kocsiban utaztam Zoli barátommal, míg Attila kocsijával hárman érkeztek. Terv szerint feleségével jött volna, de asszonya egyéb elfoglaltsága miatt a szomszédját hozta , aki boldogan vállalta, hogy sofőrködik.
Nőmnek igen csak tetszett, hogy a kaja készítésében segítkező csupa férfi csapat szinte a tenyerén hordja.
Borfejtés közben a nedű kóstolgatása egyre jobb hangulatot keltett. Előkerült a kártya is. - Hát kis alkudozás után kutyalikaztunk, mégpedig úgy, hogy akinél a végén a legtöbb kártya marad, annak a többiek által kieszelt büntetésbe kell részesülni. Eleinte a büntetés egy - egy pohár bor kiivása, de ezt egyre pikánsabbak követték. Nejem - aki nem vett részt a játékban - élvezte a legjobban, mikor Tibi a büntetését lerótta, ami nem volt más , mint egy üres hordó meghágása.
Fel kellett mászni a 300 literes hordó tetejére és csupasz farkát a hordó 5 - 6 cm. átmérőjű akonájába helyezni.
Közben úgy lökdöstük őt is meg a hordót, hogy nem csak a farka, hanem a golyói is bele csusszantak, kihúzni ezt egyből nem lehetett, csak, ha kézzel is segít magán, de örült, hogy kapaszkodni tud, hogy le ne essen. Nőm kezében villant a vaku és majd megszakadt a nevetéstől, miközben Tibi nagy kínokban tornagyakorlatokat végzett a hordó tetején.
- Segítsetek már, mert leszakad a tököm! - rimánkodott.
- Ki akar segíteni? - kérdeztem, de senki nem jelentkezett.
- Zsuzsikám te se? - vetettem fel nejemnek, aki nagyon élvezte a szitut.
- Ha nagyon szépen megkér?
- Zsuzsika drága nagyon szépen megkérem önt, csak szabadítson ki, bármit meg teszek - rimánkodott szorult helyzetében.
- Ja, ti még nem tegezitek egymást? Ideje meginni a pertut. - Itt a legjobb alkalom. - nevettem és két megtöltött poharat nyújtottam feléjük.
Nőm odalépett hozzá, hogy Tibi megkapaszkodhassék a nyakába. A bort mindketten felhajtották, majd a puszi is megtörtént, miközben nejem ingerlően végigcsikizte Tibi inge alól kilátszó enyhén szőrös hasát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 04. 24. hétfő 00:39
nagyon jó lehetett
#5 zsuzsika 2014. 11. 4. kedd 07:22
Közepes.
#4 toni55 2014. 01. 26. vasárnap 17:41
Valamiért, valaki önkényesen átírta írásomat. Az elejét lehagyta, kihagyott részeket,így a történet elég zavarossá vált. Az, hogy az események miért ilyen fordulatot vettek, ezzel elsikkadt.
#3 v-ir-a 2011. 10. 14. péntek 23:20
a legjobban az tetszett benne, hogy a nőt a férjén kívül 3 másik pasi szétdugta...de ő féltékeny volt xD....inkább fogta volna be a száját, vagy használta volna másra smile
#2 simi 2009. 01. 29. csütörtök 21:04
miért nem gruppennak írtad?

#1 Törté-Net 2008. 01. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?