A+ A-

Hétvégi ajándék

A történet társkeresésnek indult, végül azonban életem eddigi legfantasztikusabb szexuális élménye lett belőle. A sztori úgy kezdődött, hogy egy internetes társkereső oldalon rám kattintott egy lány. A szokásos levelezgetés és fényképcserék helyet azonban Ő egyszerre a személyes találkozást kezdeményezte. Először egy pillanatra meglepett a javaslat, de aztán egyből igent mondtam. Csak mobilszámot cseréltünk, s mivel egy közeli városban lakott, a következő vasárnapra meg is beszéltük a vakrandit.
Egy buszmegállóban találkoztunk, aztán egy rövid bemutatkozás után elindultunk sétálni a belváros felé. Szolidan volt felöltözve, nem sokat mutatott meg magából, mégis látszott, hogy helyén van minden domborulata. Szerintem egész jót dumáltunk - közben egy fagyit is elnyaltunk - de éreztem, hogy nem nagyon jövök be neki. A séta végén ezt őszintén el is mondta. Bár én sem éreztem túlságosan azt a bizonyos szikrát, de azért még adtam volna több időt erre a dologra. Valami motoszkált bennem vele kapcsolatban, csak akkor még nem igazán tudtam, hogy mi is az. Aztán amikor egy puszival elköszöntünk egymástól, hirtelen olyasmit súgtam oda neki, amin magam is meglepődtem, mert igazából komoly szándékkal vágtam bele a társkeresésbe:
- Megbánod ezt még, mert úgy nyalok, ahogy csak nagyon kevesen. - aztán választ nem várva sarkon fordultam és eltűntem a következő keresztutcában.
Két nap múlva csörgött a telefon...
A következő szombaton újra találkoztunk. Annyira döglesztően nézett ki, hogy egy pillanatra meg is lepődtem, vajon ő-e a múltkori lány. Feszes farmerja megmutatta formás popsiját, rövidke blúza pedig már a köldöke felett véget ért, csábítóan odavonzva a tekintetem napbarnított bőrére. Kidomborodó mellei annyira feszítették blúzát, hogy annak gombjai majdhogynem szétpattantak. Alatta sejtelmesen kirajzolódott melltartójának körvonala. Annyira sugárzott egész lényéből a természetesség, hogy szinte biztosra vettem: nem egy szilikon-bébivel hozott össze a sors. Egyszerűen volt sminkelve, nem volt rajta festék és rúzs sem. De nem is kellett, hiszen így is gyönyörű volt, csodálatos zöld szemei káprázatosan csillogtak a kora-nyári naplementében.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 30. szerda 17:29
Holvan a folytatás? 10 Pont!
#6 papi 2015. 07. 26. vasárnap 09:14
Nekem is tetszik.
#5 ilyenpasitakarok! 2007. 08. 28. kedd 18:08
Ááá másik oldalon is olvastam ezt a
történetet és teljesen készen vagyok
tőle...hogy nekem miért nincs ilyen
szerencsém hogy ilyen pasim legyen,
aki ilyen gyengéd és figyelmes a
nőkkel? :'( :( a pasim
egyáltalán nem ért az orális szexhez
és csak elkapkodja a dolgot :'(
#4 Craig 2007. 08. 13. hétfő 01:29
Wow! Szerencsés csillagzat alatt születhettél.
#3 Csaba 2007. 08. 9. csütörtök 16:04
Szia. NAgyon szép történet de a pár centis csikló szerintem kicsit nagy.

Kb ennyi negatív élményem volt olvasás közben. Persze lehet, hogy csak én nem találkoztam még ekkora csiklóval.

Sok sikert a többi történethez is.
#2 kellenek 2007. 08. 9. csütörtök 14:51
Szeretnék a helyedben lenni.
Amúgy ügyesen írsz.
#1 Törté-Net 2007. 08. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?