A+ A-

Két tüzes macska a kollégiumban

Fordítás
Eredeti történet: Zwei heisse Kätzchen im Studentenwohnheim
A diákotthon szobaelosztója olyan volt, mint egy méhkas. Az összes szoba sem lett volna elég mindenki számára. A pult másik oldalán lévő férfi mégis nyugodt maradt. Azt mondta Karolinnak, "Ha magának az egyszemélyes szoba túl drága, akkor keressen magának egy lakótársat, és vegyen ki egy kétágyas szobát."
Silke számára - aki közvetlenül Karolin mögött állt - ez vég-szóként hatott. Ő sem engedhette meg magának anyagilag, hogy drága lakhatást válasszon. Kérdezetlenül mormolta maga elé, "nem is rossz ötlet".
Karolin megfordult, vizsgálódott egy darabig és cukkolódott: "Horkolsz?", "Nem büdös a lábad?", "Van olyan fiúd, aki minden másnap gerincre akar fektetni?"
Mosolyogva rázta fejét Silke mindegyik kérdésre. Három perc alatt megegyeztek, hogy megpróbálják egymással. Miért is ne. Egyiküknek sem volt más ismerős iskolatársnője. A mögöttük sorbaállók is mind idegenek voltak. Azért Karolinnak voltak bizonyos aggályai. Ez a lány úgy néz ki, mint egy vidéki ártatlanság, vagy még inkább, mint egy elkényeztetett hajasbaba.
Fél óra alatt eldöntötték, hogy ki melyik ágyban alszik, és hova pakolhatja a holmiját. Silke valahogy elégedett volt azzal, ahogy Karolin elrendezte a dolgokat.
Amikor este eloltották a lámpát, Silkére rátört egy olyasmi érzés, mint a honvágy. Először volt távol az otthontól, és ráadásul mindjárt több mint 400 km-re. Sokáig nem tudott elaludni. Az ágy is szokatlan volt. Éjfél felé az volt a benyomása, hogy Karolinnal sincs ez másképpen. Ő is csak forgolódott az ágyában. Aztán lassan nyugodtabb lett. Csak az enyhe, csaknem lihegésre emlékeztető légzése árulkodott arról, hogy még nem alszik. Az utcai lámpák gyér fényében látta Silke, hogy szoba-társnőjének takarója egyre gyorsabban mozog. Aztán egy elnyomott nyüszítésféle hallatszott odaátról. Silke feküdt, mint akit letaglóztak. Ami a szomszéd ágyban lezajlott, az egyáltalán nem volt ismeretlen számára. Őt is már egy ideje hasonló vágyak gyötörték, de nem merte megtenni egy olyan lány jelen-létében, akit csak most ismert meg. Csak jóval később merte egyik kezét a combjai közé csúsztatni. Már az első érintésre tombolni kezdett az alfele. Már érezte, hogy nem fogja tudni abbahagyni. A maszturbálásban már kamaszkora óta olyan perfekcióra tett szert, hogy teljesen csendben rövid idő alatt el tudott jutni a csúcsra. Nem volt szüksége nagy lökésekre vagy segédeszközök használatára. Akkor élvezett el a leghamarabb, amikor ott lent azt a kemény és ágaskodó pöcköt óvatosan, nyugodtan simogatta. Egyedüli illúzióként elég volt számára ilyen esetekben, ha lelki szemeivel látta magát a szülői ház folyosóján lévő nagy tükörben. Egy örökkévalóságig tudott ott ácsorogni - esetenként teljesen meztelenül -, amikor egyedül volt otthon. Nem volt egy darabka felület a testén, amit többszörösen alaposan meg ne vizsgált volna. Mindig attól pörgött be a legjobban, amikor mélyen lehajolva állt a tükör előtt, és egy kicsit belátott az alvilágába. Így tanulta meg szeretni a saját testét. És így tapasztalta ki azt is, hogy neki hogyan a legjobb.
Silke nem tudta, hogyan aludt el. Reggel az ébresztőóra hangos kerregése térítette vissza a jelenbe. Kár, egy nagyon szép álom volt, és elég nedves is, mint azt pillanatok alatt észre is vette. Egy pillantás a szomszéd ágyra elég volt ahhoz, hogy észre vegye, az ébresztőóra csörgésére Karolin a másik oldalára fordult. Egy pillanat alatt felpattant, és bement a fürdőbe. Éppen ott tartott, hogy lemossa magáról a dús habot, amikor Karolin - teljesen meztelenül - belibegett. "Bocsi" kiáltotta, "de nem bírtam tovább". Minden gond nélkül leült a nagy fehér telefonkagylóra, arccal a tusoló felé. "De gyönyörű csaj vagy Te, hallod" bökte ki meglepetten, "gyönyörű gömbölyű a segged... na és a melleid...".
"Ha-ha, nézz a tükörbe, onnan jobban láthatsz mindent." Ez Silkének a valódi véleménye volt. Már este, vetkőzésnél is megcsodálta új szobatársnőjének az alakját. Igaz, hogy csak rövid ideig, mert nem akart a bámulással tolakodónak tűnni.
Amint Karolin az utolsó csöppöt is kirázta magából, beállt ő is a zuhany alá, és felszabadultan kiabálta, hogy "mindketten klassz csajok vagyunk".
Mintegy viccként megfogta Silke melleit, mintha csak mérlegelni akarná. Silke erre az érintésre ijedten összerezzent. Hosszú ideje már, hogy nem érintette idegen kéz a cickóit, és ez most borzasztóan jól esett neki. Karolin nem állt meg a megérintésnél, kezei tovább vándoroltak egészen a bimbókig, amiket lágyan morzsolgatni kezdett. Fátyolos hangon mormolta: "Nos, a sors összehozott minket. Nem kell, hogy egymás előtt bújócskát játsszunk. Azt hiszed nem hallottam, hogy az este hogyan élvezkedtél? De ne is törődj vele, én is szoktam csinálni. Talán észre is vetted." Mintha csak a szavait akarná aláhúzni, egyik kezét lecsúsztatta Silke öléhez, még be is görbítette egyik ujját. Silke ismét összerezzent. Aztán szembe mozdult, mindkét kezével megmarkolva Karolin popsiját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 04. 18. péntek 06:00
Nem rossz írás.
#6 sztbali 2013. 11. 21. csütörtök 17:07
Egész jó.
#5 Janipapa 2007. 02. 27. kedd 21:12
Nem ismeritek azt a szólást, amikor a részeg megy taccsolni, hogy beleszól a nagy fehér telefonkagylóba? De azért kritizáltok? (Egyébként ez nem egy szépirodalmi mű, a fordításról pedig csináljátok jobban, ha tudjátok.)
#4 diego45 2007. 02. 23. péntek 23:03
telefonkagylóra ült?????
#3 Rennn 2007. 02. 23. péntek 15:48
Hát... csatlakozom az elöttem szólóhoz... Lehetne jobb is és igényesebb is...
#2 gmaestro 2007. 02. 23. péntek 11:47
Nem rossz, nem rossz, de a fordítás lehetne talán eg kicsit jobb. "Telefonkagylóra" ült miközben nézte zuhanyzást?
#1 Törté-Net 2007. 02. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?