A+ A-

Egy kis szex angol módra

Ez a történet, bármennyire is hihetetlennek tűnik, igaz. Most 19 éves vagyok, egyetemre járok, van egy szép barátnőm, ebben a helyzetben nyugodtan mondhatom, hogy nincs okom panaszra, de hát hál' istennek nem volt ez mindig így. Hogy miért hál' istennek? Mindjárt kiderül.
2 évvel ez előtt még nagyban a középiskola padját koptattam, 11 - bejártam, és egész jó tanuló voltam. Amire viszont nagyon vágytam, és bizony nem utasítottam volna vissza, egy nagyon szép és okos barátnő. Sajnos ez a mi nem volt, de igazából, mint ilyen kórban minden fiúnál, bennem is tomboltak a hormonok, tehát nem is igazán egy barátnőre, hanem inkább egy jó szexre vágytam egy jó csajjal, és nem is akármilyennel... teljesen odavoltam a matektanárnőmért. Oh istenem, az a nő maga volt (és szerintem még mindig az) a tökély. 30 éves korához képest nagyon jól tartotta magát. Hosszú fekete haja volt, gömbölyű, nem túl nagy és nem is túl kicsi melle, formás popsija, hamvas bőre és aranyos kis babaarca. Zabálni való volt, mindig feszes cuccokban járt, és nem szégyellte a melleit megmutatni, szóval a dekoltázsával sem volt semmi baj. Én magam biztos voltam benne, hogy az összes férfi tanárnak megvolt már egy menetre. Csak álmodozni mertem arról, hogy egyszer összejövök vele, pedig akkoriban sem volt okom panaszkodnom az alakomra, és most sem, mindig sportos volt a külsőm, és még a pattanások se igazán voltak a bőrömön, de lényeg, ami lényeg egy dolog igaz: az álmok néha valóra válnak.
Szóval erre az évre az osztályfőnökünk, osztálykirándulás gyanánt, egy hetes kirándulást szervezett nekünk Angliába. Ez egész jónak tűnt, mivel legalább nem kell suliba menni és az angol tudásomat is csiszolhatom. Egy pénteki napon indultunk, a busz már a suli udvarában állt, a csomagokat is bepakoltuk, és már csak az indulás maradt vissza, mikor oly dolog történt, amit alig tudtam elhinni: megjelent a matek tanárnő! Táskával a kezében jelent meg, és én már rögtön vágtam, hogy még egy emberrel többen utazunk (szerencsémre).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 2. szombat 15:30
Nemrossz álom.
#4 feherfabia 2016. 01. 14. csütörtök 06:19
Szép álom!
#3 Andreas6 2013. 09. 12. csütörtök 16:33
Igen, az álmok néha valóra válnak, nekem azonban az a véleményem, hogy - bármennyire is bizonygatod - ez az álom bizony csak álom maradt.
#2 sztbali 2012. 03. 30. péntek 19:39
Papírra vetett álom.
#1 Törté-Net 2006. 10. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?