A+ A-

Barátok közt: Noémi - Pali

A történet egy szerda délelőtt kezdődött, amikor Pálnak nem kellett dolgoznia a munkahelyén történő taggyűlés miatt. Ő ott egy adatfeldolgozói állást töltött be, és most a nagy testvérpáros a főnöke és az építész harcolt a igazgatói posztért.
Miután kedves és vonzó feleségét Tildát szenvedélyesen megcsókolta a 175 cm magas barna hajú bombázó elhagyta a lakást öccsével Ricsivel együtt. Pál végre egyedül lehetett ezért elővett egy üveg sört és bement a nappaliba. Ott egy fiókból elővett egy újságot, amit nagy izgalommal lapozgatott. A lapban egy csinos 22 év körüli lány meztelen testét bámulta. A szőke meglehetően magas nő a ház presszójában dolgozott, mint pincér lány. A képek pár éve készültek Kinga sötét és homályos múltjában, amiket megpróbált eltitkolni, de ez nem sikerült.
Palinak kezdett felállni kb. 20 centis farka a képeket nézegetve. Bombázó felesége ellenére így is gyakran fantáziált együttlétükről. Most is így tett de váratlanul csöngettek. A nagy meleg miatt az újság lapozgatása közben levetkőzött, így most meztelen volt. Közben eszébe jutott, hogy Tilda jelezte neki reggel, hogy be fog ugrani és nyisson ajtót, ugyanis elhagyta kulcsát. Pál gondolta meglepi, ezért úgy ahogy volt kiment, és az ajtó mögé bújva ajtót nyitott.
Noémi, Ricsi barátja meglepetten állt az ajtóban egy könyvvel a kezében majd belépett. Ijedten vette észre a meztelen ágaskodó Palit, aki villám gyorsan becsapta az ajtót. Pali vörös fejjel nézett a pajkosan mosolygó 16 éves lányra, aki meglehetősen csinos volt a maga 168 cm barna hajával és gyönyörű nem túl nagy feszes melleivel. -Ti így szoktátok várni egymást? kérdezte a konyharuhával a kezében álló fiútól, aki fölizgulva takarta férfiasságát.
-Te mit keresel itt? - kérdezte a fiú.
- Egy könyvet hoztam Ricsinek, de úgy látom, nem a legjobbkor! - és Noémi elindult kifelé.
- Várj! -mondta Pali megfogva a lány vállát. - Ugye nem mondod el senkinek?
- Viccelsz? Ez életem legjobb sztorija!
Pali dühösen nézett az ajtó előtt álló lányra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 03. 16. vasárnap 17:00
Volt jobb.
#4 A57L 2013. 09. 7. szombat 04:12
Elég jó.
#3 Ádámka 2006. 07. 21. péntek 17:20
Vörösvári vagy Anita?
#2 anita 2006. 07. 20. csütörtök 22:31
a véga az fantasztikus befejezés hogy rámosolyog
#1 Törté-Net 2006. 07. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?