A+ A-

Várva várt látogatás

Kaptam egy emailt Tomitól, hogy érkezik egy szerdai napon, mikor reggel 8.30-ra megy tárgyalásra vagy egyeztetésre, utána ha ráér, és nem zavar, akkor találkozhatnánk beszélgethetnénk. Egyébként is a férjemnek ígért saját termésű palackozott bort, akkor abból is hozna néhány üveggel. Válaszoltam neki, hogy persze szakítok rá időt, különben is egy nap csúszó nem nagy gond. Kértem hogy ha végez, hívjon fel, és elmegyek elé, hogy idetaláljon. Ahogy múltak a napok, egyre izgatottabb lettem, állandóan az járt a fejemben hogy hogyis fog elsülni ez a találkozó.
Természetesen szóltam a férjemnek is hogy szerdán érkezik Tamás, megígérte ha nem lesz sürgős dolguk, megpróbál ő is itthon maradni. Ebben én is reménykedtem, és örültem is neki mert rengetegszer eszembe jutott a nyári történet, és őszintén szólva nem hagy hidegen, pláne ha eszembe jut mennyire izgató és kellemes volt. Valószínű hogy a férjemmel való szexuális életünk / ami nagyon ritka / miatt gondolok ábrándozok sokat a szexre/ről/, ami számtalanszor nagyon kellemes eredményekkel jár. Szóval reménykedtem hogy itthon lesz, nehogy olyan történhessen amit esetleg később megbánnánk. Hétfőn már eléggé felcsigázott a gondolat hogy két nap és érkezik Tomi, kicsit féltem hogy mi fog történni. Egész nap az járt a felemben, hogy milyen kellemes érzéseket okoztak a nyári összejövetelkor kialakult elég furcsa helyzet. Mindamellett hogy féltem a találkozástól, nagyon izgatott a gondolat hogy vajon hogyis fogunk viselkedni, ellen tudok-e állni a csábításnak, illetve csábítás késztetésének.
Persze hazudnék ha azt mondanám hogy megsem fordult a fejemben “vajon nem-e lett volna szerencsésebb, ha a férjemet kihagytam volna ebből a találkozóból. Minden esetben el is vetettem ezt a gondolatot mondván hülyeség, nem szabad, hiszen férjnél vagyok, tudnom kell hol a határ, gondolataim mégis mindig visszatértek és azt súgták hogy “néha neked is megjár egy kis “kaland-kényeztetés". Szerda reggel felébredtem, láttam hogy párom már nincs mellettem. Ránéztem az órára, 8-34 volt, már megint elaludtam. Férjem hozzászokott a korai keléshez, 6-nál tovább nem tud aludni, mindig felkel, beteszi a háló ajtaját, hogy a nappaliban mindig híreket néz, ne zavarjon a tv hangja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 15:36
Nagyon szép feleség.

A férje robotol ő meg fére kefél.
#6 papi 2014. 05. 16. péntek 10:31
Tök jó
#5 hairy_pussy 2013. 10. 1. kedd 06:45
10p
#4 v-ir-a 2013. 06. 3. hétfő 22:35
mitől lenne kurva??? nem értem....nekem a sztori nagyon tetszett smile
úgy gondolom, ez nem történt volna meg,ha a férj teszi ezt meg Tamás helyett...lehet rosszul gondolom smile
#3 István 2009. 01. 29. csütörtök 08:51
Ejnye no!Egy történet,két példányban,két címmel!Ld.még "osztály találkozó 2"
#2 anonim 2006. 03. 24. péntek 13:20
kurva
#1 Törté-Net 2006. 03. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?