A+ A-

Barátok közt - Emma és Tilda

Tilda egyedül volt a lakásban, Pali elment haverjaival, Erikkel és Imivel egy faluba, ahol fiú bulit csaptak Imi vigasztalásra. Szerette volna, ha itthon marad a férjecskéje, mert aznap a szokásosnál is jobban kívánta szexet, de mivel Imiről volt szó, nem marasztalta. Nagyon kimelegedett, miközben végezte a házimunkát, ezért elment zuhanyozni. Ahogyan az áramló víz csiklandozta a formás melleit és a punciját, gondolatai elkalandoztak egy lány, Emma felé. Már korábban is tetszett neki, amikor még a Ricsivel járt, irigy is volt öccsére, ezért nem nézte jó szemmel, kapcsolatukat.
A kellemes víz alatt elképzelte, ahogy vadul csókolózik a kislánnyal, akinek még remegnek az ajkai, hiszen soha nem csinálta lánnyal. Képzeletében egyre hevesebben fogdosták egymás minden testrészét, majd megszabadította a kis Emmát a nadrágjától akinek már teljesen lucskos volt a puncija, ami át is ütött a fekete csipkés bugyiján. Miután lekerült a bugyi is, elkezdte szívni a nedveit, frissen borotvált, teljesen sima pinájából, ezt Emma egyre határozottabb nyögésekkel nyugtázta. Hirtelen kimozdította egy erős hang a fantáziálásból... csöngettek. Mérgelődött, hogy ki lehet az ilyen későn. Gyorsan megtörölközött, és felkapta kedvenc piros bugyiját és melltartóját, aztán ajtót nyitott. Emma volt az, még annó a Ricsinél maradt az egyik matek könyve, azért jött, hogy elkérje, ha itt hagyta volna a fiú. Tildának felcsillantak a szemei, amikor meglátta, szóhoz sem jutott.
Emmának is furcsa érzései keletkeztek, amikor meglátta vizes hajjal, fehérneműben... főleg, hogy a nagy sietségben Tilda bal mellbimbója teljesen kibuggyant a melltartóból. A kislány zavarba jött, tetszett neki a látvány, mindig is nagyobb melleket szeretett volna. Zavartan elmondta, hogy miért jött, majd Tilda behívta a lakásba. Bement és a könyv után nézett. Ahogy megfordult Emma tekintete egyből a formás, nagy fenekére tévedt. Nagyon tetszett neki ahogy riszálta, de elterelte a gondolatait, gondolván, hogy ez nem helyes. A könyv nem lett meg... Tilda megkínálta Emmát üdítővel, majd megkérdezte, hogy nagyon ki van-e még borulva a Ricsi miatt. Emma mondta, hogy igen, eléggé, de már azért jobban van. Ekkor Tilda észrevette, kikandikáló mellét, elnézést kért, majd eligazította a melltartóját, aztán odaszólt, hogy nyugodtan mondhattad volna, h kilóg a cicim.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 13:52
Nagyonjó!
#7 A57L 2013. 09. 4. szerda 04:05
Elmegy.
#6 stevie83 2008. 05. 20. kedd 14:23
teljesen megegyezik a Kata és Eszter sztorival,de azért nem rosz
#5 Zeek 2007. 08. 2. csütörtök 18:26
mondjuk Loláról is szívesen látnék egy hasonlót ;)
#4 mc20 2007. 07. 31. kedd 23:12
jó történet de én szivesen látnék olyat ahol gruppenbe vágják tildát, vagy erdélyi mónikát
#3 Zeek 2007. 07. 31. kedd 18:05
Hm... Nem rossz, egy Emma-Noémit is szívesen olvasnék.
#2 andi14 2007. 07. 31. kedd 11:50
ez a rész mikor kerül adásba??? :))
#1 Törté-Net 2007. 07. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?