A+ A-

Vele & vele...

Hát hogyan is kezdhetnék bele... Hát vagy sikerül vagy nem :) Nos mint általában,én is találkoztam ezen a napon vele... Az én egyetlen szerelmemmel! Általában mindig ott találkozunk, és most is így történt... Megkezdtük utunkat hozzájuk, fel a metróra és utazásra készen :) Kőbánya-Kispest,végállomás.. leszálltunk át egy buszra és már a gondolatok jártak a fejemben, hogy mi lenne HA... De ő annyira aranyos...csak lehet fél, vagy a dolgokat nem szeretné elsietni :) vagy csak rám vár,de ez hülyeség ,mert nem kéne,mert bennem mindig izzik a vágy!... tehát egy pár perc buszozás után beléptük a házukba és a családja otthon volt.
Vagyis az anyukája az apukája és az öccse és egy 4 lábon járó kutyuli is :)
Lényegtelen... tehát, mint mindig fel a lépcsőn, be a szobába és egyenlőre még csak beszélgettünk meg néztünk együtt a tv-t és közben kicsit számítógépeztünk is, és mint általában az anyukája megint hozott nekünk innivalót, és egy kis rágcsálnivalót is. Kedves anyukája van,nekem szimpatikus. Tehát pár kortyot ittam,és ő is aztán elkezdtünk megint beszélgetni... Hogy miről, arról már fogalmam sincs :) Nagyon szeretem azt amikor a tetőtéri ablakon a Hold besüt... Isteni volt! Nem szeretem, ha ilyen romantikus hangulatban bármi világít a Holdon,vagy egy gyertyán kívül... tehát felálltunk egymással szemben,és elkezdtünk csókolózni... eszméletlen jó volt vele lenni, bárcsak örökké tartott volna ez a perc vagy akár a pillanat!
Kicsit megálltunk,de tényleg csak egy kicsit, amíg lekapcsoltam a villanyt és kikapcsolt a monitor is... Így most már remek volt minden... a helyszín is adott volt mindenhez mégsem történt csókon kívül semmi más... De akkor is nagyon jó volt ,hogy mi ketten a Holdfényben együtt és nagyon sokáig csókolt...Elkezdtem a hátát simogatni,csak az idő volt kevés... Mindig gyorsan telik el és semmire nem marad idő... De a csók is jó volt... a kezem már a mellkasát érintette, a hátát is, ő közben a derekamat fonta át a két kezével és a popsimat is simogatta egy kicsit... És az idő megint közbe szólt... Mennem kellett már hazafelé pedig nagyon maradtam volna, mert ki tudja, mit hozhat egy pillanat... ha valami elkezdődik annak vége már nem igazán lehet... De valahogy ez mégis megtörtént mert az idő közbeszólt... kár... És utamat vettem hazafelé... le a lépcsőn és a konyhájukba...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.83 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2005. 02. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?