A+ A-

Nőgyógyásznál

Kárpátiné - csinos harminc éves nő -, éppen nőgyógyászhoz tartott. Először nem akart elmenni, de egy barátnője rábeszélte, hogy menjen el, próbálja ki, mert ez a vizsgálat nem mindennapi vizsgálat és nagyon fogja élvezni. Hosszas rábeszélésre beleegyezett, hiszen amúgy sem csinál semmit. Férje, ügyvéd, reggeltől - estig dolgozik, őt pedig nem engedi dolgozni.
Gondolataiba merülve megérkezett a kovácsoltvas kapuhoz és becsöngetett. Ide előre be kellett jelentkezni mindenkinek és nagyon nehéz volt időpontot kapni. A doktor úr asszisztensnője nyitott ajtót és mosolyogva fogadta Lillát. Átvette a táskáját, a kabátját és rögtön bevezette az orvosi rendelőnek kialakított szobába. Az asszisztensnő levette Kárpátiné ruháját és szoknyáját és szép rendben felakasztotta egy fogasra. Letérdelt Kárpátiné elé és óvatosan húzni kezde a bugyiját róla.
"Inkább én." - tolta el magától Kárpátiné az asszisztensnő kezét.
"Nem lehet". - válaszolta az asszisztensnő. " A doktor úr megharagszik rám, itt Önnek nem szabad csinálnia semmit, csak hagynia, hogy a dolgok megtörténjenek."
"Rendben." - mondta habozva Kárpátiné az asszisztensnő szemeibe nézve.
Ekkor az asszisztensnő levette a bugyit és berakta a polcra. Ezek után kikapcsolta Kárpátiné melltartóját és gyengéd mozdulattal lefejtette azt a hatalmas melleiről. Az asszisztensnő a melltartót is felakasztotta a fogasra és gyengéd mozdulatokkal elkezdte masszírozni a melleket. Lilla ekkor megrökönyödve megkérdezte:
"Erre miért van szükség?"
"Azért, hogy a doktor úr könnyebben vizsgálhassa meg a melleit is, hiszen ilyen jellegű vizsgálatot is végez a doktor úr a vizsgálat során." - válaszolta mosolyogva az asszisztensnő. "Ne aggódjon, nem lesz semmi baj, csak engedje el magát. "- nyugtatgatta Kárpátinét és biztatóan rámosolygott. "Egyszerűbb lesz, ha felfekszik a nőgyógyászati asztalra, úgy mindkettőnknek könnyebb lesz."- invitálta mosolyogva és felsegítette az asztalra.
Mindkét lábát felhelyezte a lábtartóra, így rögtön kitárult Kárpátiné puncija, aki el is pirult, de emlékeztette magát, hogy itt semmi szégyenkezni való nincs, hiszen ez természetes dolog, ha az ember nőgyógyászhoz megy. Az asszisztensnő langyos vízzel benedvesített egy puha szivacsot és azzal lemosta Kárpátiné melleit, majd óvatosan megtörölgette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 02. 6. szombat 12:01
Krisz, holtalállható a folytatás?!
#10 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:16
Egész jó.
#9 papi 2013. 09. 2. hétfő 04:57
EZ jó bevezetésnek, ha nem folytatod nem ér semmit.
#8 Torkos 2007. 10. 1. hétfő 11:38
Ez nem durva, hanem finom... Helyesebben szólva finoman el van cseszve. Nem sokat ér.
#7 nemtudom 2007. 09. 30. vasárnap 11:05
hát ez durva! :D
#6 Steve 2005. 02. 6. vasárnap 11:53
Mire kezdtem magam beleélni a doktor helyébe akkorára filmszakadás lett.
Ezért folytasd, mer végezni akarok kárpátinével, és az aszisztensel is!
#5 Krisz 2005. 01. 17. hétfő 14:45
Xess: Bocsánat, de tényleg összekevertem egy másik történetemmel, ami hasonlóan nőgyógyászati, de az tényleg családi-ra sikeredett.Remélem az is hamar fent lesz. Jeleztem tévedésemet a szerkesztőnek, remélem hamar kijavítja. Bocsánat.
Ui: ez a történet még nincs befejezve, folytatás készül...
#4 chris 2005. 01. 17. hétfő 11:08
az 5let n jó!
#3 chris 2005. 01. 17. hétfő 10:59
"Mindkét lábát felhelyezte a lábtartóra, így rögtön kitárult Kárpátiné puncija, aki el is pirult, de emlékeztette magát, hogy itt semmi szégyenkezni való nincs, hiszen ez természetes dolog, ha az ember nőgyógyászhoz megy." aha és az is természetes h az asszisztens azonnal letapizza.
#2 xess 2005. 01. 17. hétfő 06:32
A sztori jó, csak a kategória csalóka! Kár a becsapásért! Ha folytatod keresd meg a megfelelő kategőriát:))))
#1 Törté-Net 2005. 01. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?