A+ A-

Hóesés a szobából

Felmentek végül hozzá egy kávéra. Szépen berendezett lakás, egy igazi nő jó ízléséről árulkodott. De a férfi figyelmét valójában nem ez kötötte le. Ahogy a konyhában háttal állt neki a nő, képtelen volt megállni, hogy mögéje lépjen. Már odalent a kocsiban világossá vált számára, hogy hozzá hasonlóan szabad préda, mégsem akarta lerohanni. Olyan valószínűtlenül szép volt, és olyan egyszerűen kínálkozott a helyzet...
Átnézett a nő válla felett és ahogy a haja illata az orrán keresztül az agyába hatolt, szinte már magától következett a mozdulat, hogy megcsókolja a nyakát. A nő finom bőre, és a halvány, izgató parfümillat a nyakszirten, mágnesként vonzotta oda az ajkát.
A nő összerándult, bár érezhetően számított Zsolt közeledésére. De ő is kivárt, nem fordult meg azonnal.
A férfi ajkai már a vállait simogatták, kezei lentebb jártak. Feltérképezték a nőies csípőt, feszes hasát a pulóver puhasága alatt.
Gabi hátranyúlt és megsimogatta a férfi haját, majd lassan megfordult.
Különös izzással meredtek egymásra néhány őrülten hosszú pillanatig, aztán a kezdők óvatos tapogatózásával találkozott össze ajkuk. Nyelvük játékosan simogatta egymást, karjaik ölelésbe fonódtak, és ahogy csípőjük is összeért, a nő világosan érezte a férfi vágyakozását. Nem is váratta tovább. Kihúzta az ing derekát és gyors mozdulatokkal kigombolta azt.
Zsolt válaszul a lány hátán a pulóver alá csúsztatta tenyerét, és lassan körkörösem kezdte lesimogatni róla a ruhadarabot. Gabi, miután kioldotta a férfi nadrágján a gombot, tekintetével kísérte azt a padlóig.
Amikor a nő szoknyája követte azt, Zsolt egy pillanatra eltolta magától, hogy jobban szemügyre vehesse kívánatos testét. A lány gyönyörű volt, telt keblei fehér selyemben ringatóztak, puha porcelánfehér bőre tündöklő volt, akár csak a pillantása.
Újra megölelte őt, és ekkor a lány megfogta a boxerje peremét és lassan lehúzta, úgy, hogy közben maga is leguggolt vele. Megcsodálta a férfi vágytól feszülő péniszét, és dédelgetőn a kezébe fogta. Lassan körbesimogatta, és élvezte a belőle sugárzó férfias erőt. Hosszú ujjait rákulcsolta és lassú ütemben simogatta fel, majd le. Néha aprókat sóhajtott mellé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2015. 04. 13. hétfő 08:50
Szép, csak rövid.
#2 feherfabia 2014. 12. 28. vasárnap 05:15
10P
#1 Törté-Net 2005. 01. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?