A+ A-

Az esti járaton

- Néztem egy filmet tegnap. Hát bazdmeg. Az kész műtét volt. Nyelvvel, egy ujjal pinatágítás. A nedvek nemhogy csorognak, mindent beborítva ömlenek. Folytatás: két ujjal agresszívan ki-be tologatás, szinte ráncigálás. Majd 3-4 ujjal ki-be rángatva marcangolás. A vaginán át történő vékonybélműtét. Nem csodálkoztam volna, ha a muksó ujja beleakad valami béltekervénybe. Rémes bazmeg. A pina egy romváros.
E szavak Palika száját hagyták el, némi fröcsögő nyál kíséretében, miközben az arca teljesen kivörösödött. A fiúnak tésztás bőre, zsíros fekete haja volt, szája szegletében pedig néhány csinos, érett pattanás ült. A buszon mellette ülő Sanyi vihogva hallgatta. Hétfő este volt, és éppen az iskolából tartottak hazafelé.
- Ejha, bazeg - reagált barátja történetére. - Nem semmi!
- Hát - vigyorgott szuvas fogaival Palika, aki biztos volt benne, hogy ennél izgalmasabb dolog egy vasárnap este senkivel nem történhet meg. - Háromszor kivertem rá ihihihih!
A fiú hangja berozsdállt sarokvas nyikorgására emlékeztetett. Egy szomszédos ülésen ülő öregasszony rosszalló pillantást vetett rá, amit Pali szemtelen, nyálas vigyorral viszonzott.
- Á de faszszopó vagy! Én szombat este fölszettem egy luvnyát a diszkóba! - Sanyi vagy két fokkal jóképűbb volt Palinál - ami azt jelentette, hogy beletelhetett néhány másodpercbe is, mire az ember kénytelen volt elkapni pillantását taszító ábrázatáról. - Fölszettem, aztán megreszeltem!
- Na ne bassz má - Pali jó adag, maga előtt jól titkolt irigységgel nézett barátjára. - Ne bassz má hogy megreszelted!
- Há de! - Sanyi mosolyánál diadalmasabb legfeljebb Kolumbuszé lehetett, miután felfedezte az Újvilágot. - Úgy volt, hogy így elég részeg volt a csaj - szerintem be is volt szívva, ahogy én is ehe - és nem volt nehéz rányómúni! Fizettem neki egy Tequilát, amitől aztán tökre fejreállt!
- És hogy nézett ki a gáré? - Pali pattanásai új rügyeket hajtottak az ámulattól.
- Kurvajól! - Valójában a lány alacsony volt, zsíros testű, és arca leginkább egy sertés ábrázatára emlékeztetett, amely benyomást az orrán átszúrt karika is erősítette.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.19 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 18. vasárnap 10:16
Olvasható történet.
#4 A57L 2014. 02. 5. szerda 09:28
Egész jó.
#3 papi 2014. 01. 12. vasárnap 12:19
Nem rossz
#2 valaki 2005. 01. 4. kedd 19:38
Először azt hittem nem tetszik, de mégis. Valami megfogott benne.
#1 Törté-Net 2004. 12. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?