A+ A-

Fotómodelleim

I. rész
Ezen írásom is egy élménybeszámoló, mely kizárólagosan a velem megtörtént szexuális eseményeket írja le, részletesebben a fotózásaim történetét és ott a modellekkel történt izgalmas, szexcsatákban gazdag eseményeket tárom a kedves olvasóim elé, teljesen kendőzetlenül, minden prüdéria és szemérem nélkül, a valósághoz hűen.
Én egy 40 - es éveiben járó, 198 cm magas, szőke hajú, zöldszemű, szőrös mellű, kissé molett fotós vagyok, aki egész életében imádta és ma is imádja a fotózást, a nőket, a meztelenséget és a szexet (a hosszú, tartalmas szeretkezéseket, a vele járó gyöngédséggel együtt). Eleinte kissé szégyenlős voltam a kukim 15 cm - es mérete miatt. A nők, jelen esetben a modellek, nagyon is szerették és szeretik mai is ezt a kedves és állandóan felálló kukimat.
De most már, hogy engem megismertek, vágjunk bele a szex élményeim leírásába.
22 éves koromban volt az első aktfotózásom, melyre egy kedves baráti házaspár hívott meg, ott még a barátom feleségét kellett lefotóznom, meztelenül, de rá egy hétre a barátom összehozott Irénnel, akivel hármasban kimentünk Pilisborosjenőre, az egri vár másához, a Mafilm területére fotózni. Nagy izgalommal készültem erre az első igazi aktfotózásra.
De eljött a pillanat, átmentem a barátomhoz, ahol már várt Irén. Nálam úgy láttam 3 - 4 évvel lehet idősebb, és csinos, szőke, aranyos mellű lány volt. Meg kell mondanom őszintén, hogy lelki szemeimmel már meztelenül láttam magam előtt és ez hatással volt a kukimra, mely természetesen fel is állt azonnal.
Nagy nehezen elindultunk végre igy hármasban, a barátom, Irén és én. Nagyon hosszúnak tűnt az út, de csak megérkeztünk. A kocsiban kezdtünk Irénnel összemelegedni.
Megérkeztünk erre a csodálatos dombokkal ölelt völgybe, ahol a vár állt. Bementünk, a barátom a vár alsó részében kezdte a várat fotózni. Mi felmentünk az egyik bástyába. Irén azonnal levetkőzött meztelenre, szép formás, telt kerek melleit és dús barna szőrzetű punciját, egy kicsit kilógó kisajkait látva, a kukim úgy felállt, hogy a nadrágom majdnem kirepedt. Pár kockát csináltam állva, ülve, fekve és széttett lábbal, amikor is a puncija teljes terjedelmében kitárulkozott nekem, már nem bírtam tovább, odamentem hozzá. Átöleltem, megcsókoltam, és a punciját, csiklóját elkezdtem simogatni, melyre azonnal nagy sóhajokba kezdett, harapdálta számat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2015. 07. 12. vasárnap 09:40
a második résszel kellet volna kezdeni és akkor egy harmadik talán nagyon jó lehetett volna
#3 zsuzsika 2014. 11. 27. csütörtök 09:02
Elmegy.
#2 hairy_pussy 2013. 09. 11. szerda 07:21
smile
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?