A+ A-

Betti

Betti - a déli rabszolgatartók vezetőjének 15 éves lánya - megint nyűgösen ébredt. Hosszú, szőke haját fésülve, meztelenül állt a tükör előtt. Jelenleg a másik oldalról visszanéző gyönyörű teste sem tudta megnyugtatni. Sőt éppen ez dühítette fel. Minek egy szép test, mikor semmire sem használhatja? Jól emlékezett még a szomszéd farmer fiának tekintetére, mikor az ráfeküdt, és belemélyesztette a botját. Fél éve történt, és azóta nem találkoztak, mert a vele egyidős fiút elküldték egy bentlakásos iskolába. Utána már olyan vágyak égették fiatal testét, melyet addig nem is érzékelt.
Letéve a fésűt, kezeit melleire téve megszorította őket. Érezte, hogy mellbimbói megtelnek vérrel. Elvette kezeit, és elégedetten nézte alma méretű melleit, és apró méretű, hegyes bimbóit. Ujjai lecsúsztak puha szőrrel takart alhasára, majd szőrtelen szeméremajkaira. Középső ujját végigfektette a résen, és kicsit beljebb nyomult. Érezte ahogy nedves lesz az ujja. Ekkor kopogott be a dadus, hogy rögtön menjen ebédelni. Nem tett jót kedvének, hogy még így sem elégíthette ki magát.
Enyhe vigasszal gondolt az eldugott kis tóra, melynél egyedül lehet majd az ebéd után.
Joe, a hatalmas méretű néger szolga örült, hogy elszabadulhatott az uraság figyelő tekintete elől. A nemrég felfedezett kis tónál fürdött meztelenül. Megunva a dolgot, kigázolt a homokos partra. Ahogy méretes dákója neki-nekiütődött a combjának, rögtön eszébe jutott kellemetlen nőhiánya. Persze a rabszolgalétben nehezen lehetett kapcsolatokat kialakítani. Érezte, hogy kezd megtelítődni vérrel. Lenyúlt, és átfogva szerszámát, lassan húzogatni kezdte.
A bokrok közül Betti döbbenten nézte, ahogy a meztelen néger kisétál a kedvenc tavából. Határtalan dühöt érzett, ami aztán egy nagy szívdobbanással átalakult érdeklődéssé, amint megpillantotta a férfi lábai között himbálódzó szervet. Eddig a négerekre állatokként gondolt, de ahogy a fickó szerszáma dagadt, kellemes izgalom lett úrrá rajta. Látva, hogy a fekete ujjak átfogják a fekete szerszámot, és elkezdik húzgálni róla a bőrt, önkéntelenül melleire kúszott a keze. Piciny mellbimbói keményen bökték a tenyerét, majd combjait összedörzsölve nedvesedett ágyéka környéke. Hitetlenkedve bámulta a férfi növekvő méretét. Néhány másodperc múlva már teljes méretében pompázott előtte a fasz. Hossza majd 30 centi volt, vastagsága szinte megfoghatatlan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2017. 07. 1. szombat 16:11
Szivesen lettemvolna a négr hellyében.
#3 listike 2014. 02. 23. vasárnap 06:10
Tetszett.
#2 A57L 2014. 01. 6. hétfő 04:07
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2003. 09. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?