A+ A-

Apácatitok

Volt olyan időszakom, amikor nagyon el voltam keseredve, mert nem akart összejönni egy jó kapcsolat sehogyan sem. Gondoltam egyet, és elmentem külföldre, hogy kipihenjem magam, és elfelejtsem a sok csalódást.
Ott megismerkedtem egy lánnyal, aki apáca volt. Sokat beszélgettünk mindenféléről, és meggyőzött arról, hogy nem is olyan rossz apácának lenni. Elmentem vele abba a kolostorba, ahol ő apáca volt. Bemutatott a fő anyának, és ő azt mondta, hogy ott lehetek egy ideig a kolostorban, és tanulhatok is egy-két dolgot az apácáktól. És ha megtetszik ott is maradhatok. Én akkor szívesen maradtam, mert lelkileg nagyon össze voltam törve. Figyeltem, mit csinálnak az apácák. Természetesen reggel mindig imádkozással kezdték a napot. Aztán reggeli, és utána mindig volt teendőjük egész nap. Imádság imádság hátán volt, de azért sok minden mást is csináltak. Elérkezett az este. Fürdés, imádkozás után lefeküdtünk aludni. Én egy olyan szobában aludtam, ahol hatan voltunk. Éjjel felébredtem ,és láttam, hogy az egyik apáca helye üres az ágyban. Gondoltam, kiment arra a helyre, ahol intim dolgunkat szoktuk elvégezni.
Majdnem elaludtam,amikor nagy sokára visszatért az apáca társnőnk az ágyára. Lefeküdt a helyére, és kis idő múlva kiment egy másik is. Gondoltam neki is éppen most kell arra a helyre menni. De szintén elég sok idő telt el amíg visszajött. Hát furdalt a kiváncsiság borzasztóan, hogy hol voltak ilyen sokáig. Kimentem én is, hogy egy kicsit körülnézzek. Arra a helyre mentem, ahol gondoltam, hogy ők is voltak. Mentem kifelé, egyszercsak láttam, hogy egy számomra ismeretlen ajtó nyitva volt. Ez egy titkos ajtó volt. Bementem az ajtón, és amit megláttam nagyon meglepett. Sötét volt, csak a körvonalait láttam, de így is kivettem, hogy egy jóképű srác áll ott a helyiségben. Mondta, hogy nagyon örül, hogy már jöttem, és váratlanul átölelt. Akartam ellenkezni, de valahogy nem sikerült, mert olyan kellemes, jó volt az ölelése, hogy nem volt akaraterőm kibontakozni a karjaiból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.46 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2015. 04. 2. csütörtök 08:20
Ekkora hazugságot még nem olvastam.
#5 papi 2013. 09. 7. szombat 07:55
Fantáziának legalább olyan mint a többi.
#4 v-ir-a 2012. 06. 25. hétfő 18:37
blődség az egész...
#3 Omar mullah 2003. 07. 14. hétfő 08:35
Selejtes, primitív zagyvaság
#2 Gabor_36 2003. 07. 13. vasárnap 08:40
Hát ez nagyon gyenge...........
#1 Törté-Net 2003. 07. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?