A+ A-

Hotelszoba

Hangos volt a zene, mindenki táncolt, csodálatos esküvő volt összességében. Elvált szülők gyerekeként mindkét szülőm második lakodalmát átélhettem, ez most édesapámé volt. Balatonon voltunk, a polgári esküvő után egy hotelba vonultunk, ahol a lagzit tartották, és ahol mindenki szállást kapott. A barátommal Ákossal érkeztem. Egész este vibrált köztünk a levegő, ahogy táncoltunk, és annyira közel volt. Éreztem a szívdobogását, a lélegzését...Mintha látta volna, hogy mit is szeretnék, vagy mintha tudta volna, épp mire gondolok, megragadta a karom, és felkísért az emeletre, ahol már átvettük a szobánkat. Szó nélkül nyitotta ki az ajtót a kártyával, majd határozottan becsapta. Gyönyörű kék szemeivel a szemembe nézett, szinte éreztem, ahogy zuhanok a tekintetében, ahogy elveszek, mint mindig...
Lassan közelebb lépett, a derekamra csúsztatta kezét, és már csak miliméterek választották el ajkainkat egymástól. Hosszan megcsókolt, először csak gyengéden, közben egyik kezét a derekamról elemelve a nyakamat cirógatta. Tudta, hogy a nyakam a gyengém, így puszilgatni kezdte. Én már ettől ziháltam egy kicsit, átkaroltam a hátát és a tarkóját, majd így húztam még közelebb magamhoz, szorítottam, ahogy csak tudtam. A kis hotelszobában álltunk eddig, de most Ákos egy hirtelen mozdulattal lelökött az ágyra, majd fölém hajolva megcsókolt.Elhúzta a nyakamra omló dús vörös fürtjeimet, és megint a nyakamat puszilgatta. Én addig a pólóját próbáltam levenni róla, legalábbis jelezni akartam, hogy arra nincs szükség. Mindig felizgatott már ha csak ránéztem a szálkás felsőtestére. Erre ő is felbátorodott, majd levette rólam a csinos kis fehér trikómat, és a melleimet izgatta. Nem voltak túl nagyok, inkább átlagos méretekkel rendelkezem, de mindig is figyeltem, hogy feszesek és formásak maradjanak, amit a barátom meg is hálált.levette a melltartómat és a földre dobta majd szájával puszilta körbe mindkét mellem, finoman markolászta én pedig annyira felizgultam, hogy legszívesebben letéptem volna róla a nadrágját. Kicsatoltam az övét, és kigomboltam a farmerját is. Ő felegyenesedett és gyorsan levette a nadrágját. Végigsimítottam a testét, ő megint a melleimnél időzött. Gyúrogatta, erősen, gyorsan és közben halkan nyögtem.
- Csak ennyi tudsz? - Kérdeztem hátha sikerül kihoznom belőle az állatot.
Lehúzta az amúgy is miniszoknyámat, én pedig beletúrtam szőke, jól beállított hajába. Annyira elkapta a vágy, hogy egy mozdulattal tépte ketté a harisnyám, és így már könnyebben kibújtam belőle. Felém hajolt és a nyakamtól egészen a hasam aljáig érzékien végigpuszilt. Ott megállt majd a fekete falatnyi tangámra is csókot lehelt, majd pajzánul rám mosolygott. Éreztem, hogy nem bírom sokáig az édes kínzást és én fogom leteperni, gondolom ez is volt a célja. Benyúltam az alsója alá, majd úgy kezdtem simogatni, hogy ne érjek a férfiasságához, lassan simítottam meg a heréit, mire ő tűzvörös hajamba túrva halkan felnyögött.
Megint a tangám felé indult és lassan félrehúzta. Mélyen belepuszilt a nedves puncimba, majd lassan kezdte nyalni, a csiklómat izgatva, és néha erősen belém csúsztatva nyelvét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.09 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Almoska5 2018. 04. 1. vasárnap 19:09
Szállodai szobába "konyhaasztal- tányérok lesöprése" ??? Nincs valami difi? Hotelszobába, még egy konyha is van megterített asztallal? Vagy ne legyek háklis.
Gyors és rövid volt. "9" Zsuzsika kérdése jogos "vakon
54" -hez.
#9 zsuzsika 2018. 04. 1. vasárnap 17:39
vakon54 Neked mi a nem jó?
#8 A57L 2018. 01. 15. hétfő 05:26
Jó lesz ez,ha bővebben és jobban átírod.
#7 Pavlov 2017. 12. 27. szerda 22:09
Jaj de gyenge leírás!
#6 cscsu50 2017. 12. 16. szombat 09:25
egyetértek Anreas6-al és veteránnal
#5 sunyilo 2017. 12. 12. kedd 19:25
Andreas6 pornóban ezek mennek, akár film, akár novella. (Milyen jó művésznév pornószínésznőnek: Nov Ella, vagyis Ella Now)
#4 vakon54 2017. 12. 12. kedd 14:10
Jó ez az írás.
#3 veteran 2017. 12. 12. kedd 13:06
Kivételesen egyetértek Anreas6-al, hotelszoba konyhával,az már lakosztály lenne.
3 pont.
#2 Andreas6 2017. 12. 12. kedd 07:19
Természetesen megint óriási farok, természetesen pihenés nélkül háromszor egymás után... Unom a szexbajnokokat.
#1 Törté-Net 2017. 12. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?