A+ A-

Micsoda népség

Túrázni mentünk. Haverom vetette fel az ötletet, hogy nem lesz olyan meleg szombaton, úgyhogy bejárhatnánk egy kéktúra szakaszt a Gerecsében. Nem volt semmi fontosabb dolgom, úgyhogy beleegyeztem, már csak azért is mert jó régen jártam utoljára erdőben, pedig régebben szinte minden hétvégén mentünk, de így 40 körül egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Én nem csinálom a kéktúrát de ők ketten, mármint a feleségével, igen, már nem kell nekik sok, hogy meglegyen az egész.
Szóval korán keltem, felvettek és útnak is indultunk. Régóta ismerem őket, még tanulmányaim során lettünk haverok Simonnal, együtt jártunk a főiskolára. A feleségét, Anitát, csak később, pár kudarcba fulladt kapcsolat után ismerte meg és szerencsére nagyon jól megvoltak együtt. Annak persze kifejezetten örültem, hogy Anitával is remek kapcsolatot sikerült kialakítanom, de ez nem jutott el sose a féltékenységig.
Az eget csak pár kisebb felhőfoszlány takarta, de amúgy szikrázóan sütött a nap. Szerencsére még csak tavasz közepén jártunk, így nem kellett dögmelegtől tartani. A téli szürke hónapokban felgyülemlett búskomorságot, pillanatok alatt elűzte a nap, boldogság töltött el, beszívtam az ablakon bezúduló tavaszi illatot. Ilyenkor előszeretettel jutnak eszembe erotikus gondolatok, na persze kinek nem? Most is játszottam a fejemben ezt - azt.
Simonnal többször beszélgettünk szexuális dolgokról, sőt, egyszer hármasban is eljutottunk olyan szituációba, amikor sor került a szexuális élmények kitárgyalására. Megtudtam többek között, hogy eleinte nagyon féltek a terhességtől és inkább análisan próbálkoztak, nehogy véletlenül baba legyen egy együttlét eredménye, amely főiskolai tanulmányaik elején járó diákoknak eléggé keresztbe tett volna. Megtudtam aztán a haverom méretét is, meg még egyéb intim titkokat.
Most is ilyenre terelődött a szó és olyannyira elkalandoztunk, hogy merevedésem lett. A hátsó ülésen ültem, Simon vezetett, szerencsére nem kellett nagyon takargatnom a dudorodó nadrágomat. Anita csak nevetgélt, de nem éreztem volna, hogy valamelyikőjüket is feszélyezné a téma. Anita mindig is ilyen volt, nem létezett számára tabu, inkább beszélt mindenről mintsem beismerje, hogy zavarja a téma. Talán szánalmasnak érezte, ha valaki nem mer ilyen dolgokról véleményt nyilvánítani.
Simon is felizgulhatott, mert az egyik pillanatban a jobb kezét Anita mellére tette és megmarkolászta.
- Ne már! - hangzott az előttem lévő ülésből
- Jól van na!
Simon elvette a kezét. Sokszor gondolkoztam már azon, hogy minden első szexuális együttlétnél van egy pont, amit átlépve elszabadul a pokol. A bennem lakozó kisördög azt parancsolta, hogy nekem kell most átlépnem ezt a pontot. Nem néztem, hogy ez milyen következményekkel járhat. Nadrágom nagyon feszült, szinte már fájt. Előre tettem a jobb kezemet és finoman az anyósülésen ülő Anita jobb mellére raktam.
Nem szólalt meg senki. Elképzeltem Anita arcán a megdöbbenést, amit pofátlan tettem okozott. Simon még nem vette észre, de neki is feltűnt a néma csend és pillanatok múlva már Anita mellén nyugvó kezemet figyelte. Aztán rám nézett, aztán megint Anita mellére. Aztán elvigyorodott. Mivel Anita sem nagyon próbálta meg lefejteni tolakodó kezemet, elkezdtem óvatosna masszírozni nagy mellét. A melltartótól és a pólótól nem éreztem a mellbimbóját, de tovább masszíroztam, egyre határozottabb mozdulatokkal. A másik kezem is csatlakozott, így magamhoz ölelve az anyósülés háttámlájat, fejemet a fejtámaszba fúrva, kezeimet előrenyújtva most már mindkét mell a birtokomba jutott.
Az autó nagyott zökkent és megállt. Észre sem vettem, hogy Simon közben lekanyarodott a főútról és valami mellékútra vitt minket. Egy hatalmas kukoricatábla volt a jobb oldalon, míg balról akácos szegélyezte az utat. De ez nem érdekelt annyira, mint a frissen megszerzett két nagy puha mell tapintásának élménye. Simon leállította a motort majd kezemet félrelökte, és felhúzta Anita pólóját. Látni akarta, miként küzdök továbbra is párja melleivel.
Most már szabaddan mozogtam és merészebb is lettem, ujjaimat bedugtam a melltartó alsó merev pántjai alá, majd azokat elemelve, kibuktattam a két mellet a szabadba és ismét rámarkoltam. Nem nagyon lepődtem meg mikor éreztem, hogy a mellbimbók mennyire keményen feszülnek a tenyeremnek. Elkaptam és finoman megnyomkodtam mindkettőt. Alig hallható sóhaj reppent fel az anyósülésből és a vezető ülésből egyszerre. Simonra néztem, aki ekkor már gyorsan meg akart szabadulni a nadrágjától és ebbe Anita bal keze is besegített. Pár másodperccel később Anita keze már fel - le szánkázott Simon kemény péniszén.
Megrészegített a szexuális vágy, szinte kirobbantam a nadrágomból, de nem volt szívem abbahagyni Anita kényeztetését. És inkább hagytam feszülni a farkamat, mintsem elengedtem volna a melleket. De aztán kénytelen voltam, mert túl szűknek bizonyult a hely hármunk számára és mindenki többet akart, senki sem fért a bőrébe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.22 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 10:19
Laza smile
#10 sipospista 2016. 09. 30. péntek 20:25
Ez joooo.
#9 sunyilo 2016. 09. 23. péntek 23:08
Nem kicsit jó, és nem nagyon rossz.
#8 zsuzsika 2016. 09. 23. péntek 15:12
Nagyon gyenge.
#7 veteran 2016. 09. 23. péntek 13:32
Nagy átlagos.3pont
#6 gyuri0926 2016. 09. 23. péntek 09:50
Sablonos
#5 cscsu50 2016. 09. 23. péntek 08:41
türhető
#4 listike 2016. 09. 23. péntek 07:41
Olvastam már jobbat is.
#3 deajk2008 2016. 09. 23. péntek 07:39
tetszett és folytatni kell mert nagyon jó lett és erre 9p lett adva...
#2 A57L 2016. 09. 23. péntek 05:44
Nem kötött le.
#1 Törté-Net 2016. 09. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?