A+ A-

A villanykörte

A következő pillanatban már azon dolgozik az agyam, hogyan lehetne ebből is - mint minden más vesztettnek tünő helyzetből - előnyt kovácsolni. Nem kell túlságosan megeröltetnem a szürkeállományomat, azonnal beugrik D. neve. Persze pontosan tudom, hogy ha áthívom, akkor ebből nem csak izzócsere lesz. Eddig egyetlen olyan találkozásunk sem volt, ami ne szexszel végződött volna. Ez lehetett akár többórás tartalmas szex, de volt olyan is, hogy éppen csak egy gyors kézimunkára ill. orális kényeztetésre volt időnk vagy alkalmunk. Hihetetlenül kívánjuk egymást. Nem tudunk gátat szabni a vágyainknak. Már próbáltuk. Többször is. Megbeszéltük, hogy csak éppen beugrunk valahova munka után egy kicsit beszélgetni. Ez rendre azzal végződött, hogy az autója hátsó ülésén landoltunk egy gyors szopás vagy kézimunka erejéig.
Gyorsan összerakom fejben mennyi időre van szükségem arra, hogy vállalható állapotba hozzam a lakást, és már nyúlok is a telefonom után. Tárcsázom D. számát. Picit rájátszok a dologra, és próbálok szánalmat kelteni benne irántam. Ez általában elég jó receptúra szokott lenni a pasik befűzésére. Előadni a kissé ügyetlen, kissé butácska szőkét, hogy aztán a fehér paripán, lovagi vértezetben érkező férfiú segítségemre siethessen.
Természetesen igent mond. Megbeszéljük, hogy 1 óra múlva érkezik. Azonnal nekiállok rendbehozni a lakást, és odakészítem a létrát a csillár alá.
Még gyorsan beugrok a zuhany alá. A fehérnemüs fiók előtt elmélázok: teljesen mindegy milyen fehérnemüt húzok, mindegy mi van rajtam. Lehetne akár a százszor mosott mindenféle extra nélküli pamutbugyi is. Úgyis kíván. Ez hihetetlenül hízelgő, de azért persze szeretném megadni ismét a módját a találkozásunknak. Fekete tisztacsipke tanga és melltartó mellett döntök. Fölé csak egy sima farmert és egy fehér pólót húzok.
Az órára pillantva kellemes bizsergés fog el, és hogy őszinte legyek, már egy picit nedves is vagyok, arra gondolván, ami feltételezéseim szerint ránk vár ma este. Hamarosan érkeznie kell.
Megszólal a csengő. Odasietek az ajtóhoz, és már nyitom is. Belép. Mielőtt becsukodna mögötte az ajtó, már a nyakát fogom és az arcát a sajátomhoz húzom. Szenvedélyesen megcsókoljuk egymást. A kezei már fenekemet dögönyözik, majd próbálnak utat találni a farmernadrágom cipzárja, illetve gombja felé. Ezt megakadályozom. Megfogom a két kezét, és csak annyit mondok: "Nem-nem. Előbb a munka, utána az élvezet.". Ehhez hatalmas önuralmat kell gyakorolnom, mert a nadrágján keresztül is tökéletesen kivehető, hogy a farka már tökéletesen kemény.
Bevezetem a nappaliba, és már adnám is a kezébe a cserére váró izzót. Pimaszul felnevet, és csak annyit mond: "Nem-nem. Te fogod kicserélni, az én utasításaim szerint." Kissé sértődötten húzom vissza a kezem a benne pihenő izzóval együtt. De ez csak színjáték. Belsőleg már-már örömtáncot lejtek, mert sejtem mi következik. Már pontosan kiismert. Bár nem volt nehéz dolga, mert nem rejtem véka alá, hogy azt szeretem, ha férfi mondja meg mi a dolgom és mit hogyan csináljak, illetve ne csináljak.
Az izzót félrerakom. A következő pillanatban már hallom is az első utasítását: "Vetkőzz le." Nem ér váratlanul a kérése. Már nyitom is a farmernadrágom, megfordulok - úgy, hogy háttal legyek felé - szépen bepucsítok és letolom a nadrágom. Magamban nevetek és arra gondolok: 1-0 ide. Pontosan tudom, hogy a tangás popsim látványa eszméletlenül felizgatja, és legszívesebben mögém lépne és félrehúzva a tanga falatnyi anyagát, azonnal belém hatolna. De ezt most nem teheti meg, mert ez tönkretenné a játékot. Visszafordulok felé, és a pólómtól is megszabadulok.
Ott állok előtte a csipkés fehérnemű-szettemben és elégedetten nyugtázom, hogy mégiscsak érdemes volt időt invesztálni egy étvágygerjesztő lepel kiválasztásába. Ebben a pillanatban már hallom is a következő utasítását: "Teljesen meztelenül akarlak látni." Nem fecsérlem az időt. Nyitom a melltartót. Félredobom a kanapéra. Ugyanígy teszek a tangámmal is. Ott állok előtte egy száll semmiben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.21 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sunyilo 2016. 06. 4. szombat 20:53
Mintha egy pornófilmet nézne az ember....
#9 cscsu50 2016. 06. 3. péntek 05:10
gyengécske
#8 sztbali 2016. 05. 30. hétfő 19:17
Közepesnél gyengébb.
#7 genius33 2016. 05. 30. hétfő 14:56
Hát ez nem lett vmi jó :S
#6 vakon53 2016. 05. 30. hétfő 14:42
A víz és a gázszerelővel is így szexel a nő?!
#5 veteran 2016. 05. 30. hétfő 14:11
Nem igazán értékeltem a stílust. 5 pont
#4 papi 2016. 05. 30. hétfő 07:17
Elmegy.
#3 feherfabia 2016. 05. 30. hétfő 06:29
Közepes!
#2 A57L 2016. 05. 30. hétfő 05:16
Furcsa az írásmód,s a történet sem ragadott meg.
#1 Törté-Net 2016. 05. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?