A+ A-

Ottalvós buli

Az egész történet egy átlagos napon, egy átlagos ott alvással kezdődött. A legjobb barátnőm Kim és én már hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy ezt a hétvégét együtt töltjük és tartunk egy kis iszogatós pizsipartit. Én Melanie vagyok 17 éves és már nagyon régóta foglalkoztat a gondolat, hogy milyen lehet egy lánnyal. Persze történtek már velem olyan dolgok bulik alkalmával, hogy a barátnőm Kim és én összegabalyodtunk, hogy idegesítsük a fiú közönséget. Engem már akkor is nagyon felizgatott a csókja hetekig másra sem tudtam gondolni csak a szája ízére az ajkamon. Meg is rémített a dolog, mert felmerült bennem a kérdés, hogy mért vonzódok egy lányhoz ez nem normális és elnyomtam magamban a gondolatot. Így teltek a hetek nem került szóba többet az a bizonyos buli, és bizonyos csók. Eljött a péntek és nagyon izgatott voltam a buli miatt, akkor még nem is gondoltam, hogy milyen buli vár rám az este. Kim és én elmentünk a lakásomra beszereztük az estére kellő alkoholmennyiséget és készülődtünk az estére. Átjött az egyik legjobb barátom is Nick, aki már nagyon régóta szerelmes Kimbe. Eljött az este sokat beszélgettünk jól éreztük magunkat, iszogattunk és táncoltunk. Kimnek érdekes ötlete támadt pár feles után és én hülye persze mindenben benne voltam.
- Hé nem vicceljük meg egy kicsit Nicket? - súgta Kim a fülembe és közben látni lehetett azt a tipikus huncut mosolyt a szája sarkán, aminek nem tudtam ellenállni sosem.
- Na mit találtál már ki megint szegénynek ? Tudod, hogy teljesen beléd van zúgva
- Ne is mond... nagyon ciki ha azt hiszi, hogy lehet esélye nálam. Épp ezér akarom egy kicsit húzni az agyát. - nem kellett kimondania többet , ahogy egymásra néztünk már mind ketten tudtuk, hogy mit kell tennünk. Elkezdtünk táncolni és simogatni egymás testét az ütemre. Ahogy a kezem végigfutott Kim hátán le a fenekéig már a szívem majd kiugrott a helyéről. Nick is be akart szállni a mókába de azt persze sem én sem pedig Kim nem akartuk, úgyhogy amint közeledett volna mindig ellöktük magunktól. Már azt sem tudom, hogy ki mozdult először vagy hogyan történt, az alkohol már kicsit mámorossá tette mindkettőnk fejét. Forró csókcsatába kezdtünk, nyelvünk saját életre kelt egymás szájába. Nagyon izgató volt és attól a szenvedélyes csóktól teljesen eldobtam az agyam és elvesztettem az irányítást a tetteim felett. Az ágyra löktem barátnőmet és ott folytatódott volna a móka, de Nick persze mindent tönkre tud tenni a remek időzítésével. Elkezdett hisztizni, hogy mi mindig kihagyjuk őt a legjobból, sikerült elrontania a pillanatot és folytatódott a buli ahogyan kezdődött ... semmi csók semmi érintés nélkül. Idegességembe és csalódottságomba nagy ivászatba kezdtem. Eléggé részegen már mind hárman elkezdtünk üvegezni Nick volt az a szerencsés aki kezdhette e pörgetést.
- Na Kim mersz, vagy felelsz?
- Ummm... nem is tudom... na jó felelek.
- Amikor Mell és te smároltatok és simogattátok egymást tényleg felizgatott? - hath erre a kérdésre nem igazán számítottam, de nagyon kivancsivá tett a válasza és reméltem, hogy őszintén fog rá felelni. Kim a szemembe nézett és csillogó szemekkel válaszolt a kérdésre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.18 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sztbali 2018. 04. 10. kedd 23:41
Jól kezdődik.
#6 feherfabia 2015. 05. 29. péntek 05:10
Kezdésnek jó!
#5 Rinaldo 2015. 05. 28. csütörtök 08:44
Alakul.
#4 papi 2015. 05. 28. csütörtök 08:08
Nem rossz.
#3 Andreas6 2015. 05. 28. csütörtök 07:04
Hát még ha tudnál helyesen írni...
#2 A57L 2015. 05. 28. csütörtök 05:14
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 05. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?