A+ A-

Üdülés

Nagyon készültem, végre már láthatom a tengert. Eddigi életemben mind ez még nem adatott meg nekem. Igaz 16 évemmel ez még nem olyan nagy csoda, de szüleim elég sokat üdültek tenger mellett, de engem mindig elfelejtettek elvinni. A nagyiékkal voltam, gyakran valamelyik folyó mellett. Szerettem itt is lenni, mert jól megtanultam úszni, sokat csónakáztunk és az utóbbi időben kialakult egy haveri társaság, akikkel sokat ökörködtünk. A legutolsó nyáron sok minden történt. A nyaralónk szomszédságába egy negyvenes család költözött, ők is üdültek, de sokkal hosszabb ideig, mint mi. Két lányuk volt, olyan 20 éves formájúak, de nem tudtam meg a korukat, pedig nagyon igyekeztem. Mindezt jól ki is használták, viccelődtek velem, ugrattak, sőt addig elmentek, hogy előttem nudiztak. Próbáltam közelebb kerülni hozzájuk, de igazából a bámuláson túl nem jutottam. A lányok anyja gyakran mondta, ezek a lányok ördögök, ne álmodozz róluk. Gyakran tettem szívességet nekik, bevásároltam nekik, segítettem kipakolni a nyugágyakat, a csónakot a vízre tenni. Ott sündörögtem körülöttük, de hiába. Aztán egyik nap kitalálták a lányok, hogy csónakáztassam meg őket, úgy is ismerem a folyót. Boldogan készültem, végre velük lehetek, hátha valamelyiknek megtetszem.
Eljött a nap, elindultunk, hárman a csónakban. Eveztem, a lányok szemben ültek velem, faggattak, vihorásztak, incselkedtek velem. Elég gyorsan levetették a nadrágjukat és vékony pólóban és bikini alsóban ültek. Mindig úgy fordultak, hogy lássam a melleiket a vékony pólón keresztül és lábaikat széthagyták és csak úgy duzzad a pici bugyin a gyönyörű puncikájuk. Teljesen begőzöltem, nem észrevehetetlen módon olyan merevedésem lett, amilyen még soha életemben. A lányok vihorásztak, összesúgtak, jól látták a kínomat, de annál jobban ingereltek. Megkértek, evezzek egy nyugalmas, csendes részre, úszni szeretnének. Kerestem egy holt ágat, könnyű volt, sokat bebarangoltam a környéket. Megálltunk és én kikötöttem a csónakot egy vízbe hajló fatörzshöz. A lányok szétnéztek, majd a pólójukat ledobva beleugráltak a csónakból a vízbe. A gyönyörű melleket szabadon csodálhattam, azt hittem rögtön elélvezek. Komoly kínokat álltam ki, pedig még nem volt vége. Hívtak, mártózzak én is meg. Örömmel ugrottam a vízbe, talán játszhatok velük, meg addig is hűsöl a farkam. Akartam velük fogócskázni, fröcskölődni, de nem akartak igazán játszani velem. Egy kicsit elment a kedvem és elúsztam tőlük, jó nagy távra, egy kicsit megnyugodni és gondolkodni. Kezdtem igazat adni az anyjuknak, ők tényleg ördögök. Amikor elfáradtam, visszaúsztam hozzájuk és meglepődve láttam a vízben vannak és kapaszkodnak a csónak oldalába. Kiderült nem tudnak bemászni és igencsak elfáradta és haragudtak rám, miért hagytam olyan sokáig őket el, végre egy kis elégtétel, gondoltam. Segítek nekik, felajánlottam. Kapaszkodjanak a csónak szélébe és én alájuk úszom és belököm őket. Elkezdtük, de eredmény nélkül, a csónak pereme nagyon magas volt, régen halászcsónaknak és szállító csónaknak használták.
Végre megfoghattam a feneküket, a derekukat, hozzájuk simulhattam. Áldottam a sorsot mindezért. Újra feltámadt a kedvem, ez érezhetővé is vált, de elfoglalta a lányokat az erőlködés. Mindhiába, nem sikerült bemászniuk, pedig a végén már minden fogtam és toltam rajtuk a legnagyobb örömemre. Ekkor úgy döntöttünk, hogy én bemászom és megpróbálom behúzni őket. A fa segítségével és a jó kondimnak köszönhetően és könnyen bekerültem a csónakba. Elkezdtem az egyiket húzni, eleinte könnyű volt, de utána egyre nehezült. Átkulcsoltam a mellük alatt és magamhoz húztam, majd az egyik combjukat fogva forgattam be a csónakba őket. Végre ölelhettem és foghattam szinte mindenhol őket. A második lánynál úgy összegabalyodtunk, hogy a behúzás után szinte ráült az arcomra és centikre voltam a puncijától. Kipihegtük magunkat és elhelyezkedtünk a csónakban a szokásos módon. A lányok összesúgtak, megköszönték a segítséget, majd azt mondták napozni akarnak és félnek a vizes bugyiban megfáznak, ezért levetik. Szemben helyezkedtek el, ledobták a bugyijukat és elterpeszkedve napozni kezdtek. Szinte egy méter sem választott el tőlük és csodáltam életem eddigi legszebb és legkívánatosabb testrészeit. A merevedésem pillanatok alatt elérte a régi állapotát és úgy éreztem, ha valaki csak rálehelne, rögtön elélveznék. Alig mertem csodálni a finoman borotvált gyönyörűségeket, mert féltem, hogy bekövetkezik a robbanás és a gatyámban levő foltok elárulnak majd otthon. A lányok nemsokára incselkedni kezdtek velem, miért nem napozom meztelenül, ne legyek szégyenlős. Addig mondogatták, míg kinyögtem, én így nem tudok napozni, biztosan zavarna benneteket. Erre a pillanatra vártak, hanyatt lökte és lekapta rólam a fürdő gatyát. A látvány engem is meglepett a fütykösöm még soha nem volt ekkora, elég szép darabnak imponált.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:23
Nagyon jó! De holvan a folytatás?
#10 A57L 2014. 10. 24. péntek 07:12
Ez nagyon tetszett.
#9 listike 2014. 02. 28. péntek 13:35
Jó volt, de hol van a folytatás?
#8 papi 2013. 11. 6. szerda 15:36
Nem rossz
#7 genius33 2013. 02. 13. szerda 06:55
Nagyon jó! smile
#6 tiborg 2011. 02. 2. szerda 06:26
Erdekes szomszedasszony.Kinezes, kor, meret, gyakorlat, diszkrecio nem szamit csak tomes legyen! L'art, pour l'art!
#5 Teknősbika 2011. 02. 1. kedd 00:37
A látvány engem is meglepett a fütykösöm még soha nem volt ekkora, elég szép darabnak imponált.

ilyeneket polgár jenőék mondanak...
#4 Pontifex 2009. 06. 29. hétfő 17:15
Az utolsó mondat határozottan fenyegetésnek tűnik!
#3 Pontifex 2009. 06. 29. hétfő 17:14
Az utolsó mondat határozottan fenyegetésnek tűnik!
#2 Ati 2009. 06. 28. vasárnap 00:34
JÓ folytasd!!!!!
#1 Törté-Net 2009. 06. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?