A+ A-

Másnap Renátával...

Szombat reggel 10 óra. Kissé másnaposan ébredtem, egy átmulatott éjszaka után. Felkeltem, szétszórtan mászkáltam a lakásban, egy kávéra és egy cigire vágytam, leültem a konyha asztalhoz, és a telefonomat néztem. Aztán kezembe vettem azt, és elkezdtem írni egy sms-t: - "Akkor ma iszunk egy kávét, ahogy tegnap megbeszéltük a parkban!? Andi!" Reméltem, hogy Renáta fog tudni olvasni a sorok között, azzal rágyújtottam és ittam a csészéből egy korty kávét! Alig merültem el a tegnap éjszaka emlékeiben, mikor sms-em érkezett! "Szia! Jó reggelt! Délután 15-tól nekem jó, előtte hívlak!" Szívem egyre hevesebben vert, miközben az eszem sem tudom hányszor olvastam el újra és újra a rövid üzenetem.
Nagyon lassan telt a nap, minden pillanatban Rá gondoltam, puha ajkaira, gyengéd kezének érintésére, formás hátsójára...Aztán kicsivel 15 óra előtt csörgött a telefonom. -Szia! Mondd a címet, hogy hol isszuk meg azt a kávét? Végre újra hallhattam hangját, olyan volt, mint tegnap este, mikor kéjesen súgta fülembe, hogy élvezzek el bátran a kezei között! Elvesztem a gondolataimban és az emlékeimben. - Hahó, akkor mondod a címet? - Itt tértem magamhoz, megadtam a címet, - Rendben, jött a válasz, és azzal vége is lett a telefonbeszélgetésnek. Mint egy kis srác karácsony előtt, úgy ültem le a kanapémra, vártam az ajándékom. A legszebb ajándékot amit kaphatok, és amire a legjobban vágyok! Renátát!
Kicsivel múlt fél négy! Csengettek! Ajtót nyitottam és ott állt előttem, Ő! Nyári fehér egyrészes ruha volt rajra, melyet fekete apró pontok díszítettek, derekán fekete öv, mely kiemelte nőies alakját, az alig térd felett végződő szoknya kiemelte formás lábait, - fehér magassarkú szandál segített, kissé megfeszítette vádliját. Gyönyörű volt! Dekoltázsa olyan mély volt,hogy szinte egy lehelet is elég lett volna, hogy gömbölyű mellei kiszabaduljanak a nyári ruhájának fogságából! Megfogtam a kezét, és egy határozott mozdulattal magamhoz rántottam! Hevesen csókolóztunk az ajtóban, nyelvünk szinte összeforrt. - Szia! - köszöntem, mindkettőn ajkán finom mosoly ült ki! Szia!- válaszolta.
Bezártam az ajtót, és bementünk a nappaliba. Leültünk a kanapéra, egymáshoz közel, egy darabig néma csendült a szobára, mintha megállt volna az idő, csupán egymás kezeinek a simogatása, érintése, lett volna valamifajta kommunikáció közöttünk! -Nagyon örülök, hogy látlak, egyfolytában Rád gondoltam! - törtem meg a csendet! - Én is nagyon vágytam a Rád, és örülök, hogy itt vagyok! Jól aludtál? - tette fel a végén a költői kérdést a jól ismert angyali mosollyal a szája szélén! Igen, köszönöm, szépen! Valaki segített az este, hogy jól aludjak és szépeket álmodjak! - kacérkodtam vele. Igen, Ki volt az? Mi történt Veled az éjjel? - mondta halkan már teljesen közel hajolva hozzám, szinte összeértek ajkaink. - Tegnap éjjel egy Gyönyörű Nővel találkoztam, aki teljesen elvarázsolt, és a rabja lettem. - Ezért aludtál jól? - Tette fel ismét kérdését, kéjesen, mint tegnap éjjel. - Nem, azért aludtam jól, mert elélveztem ennek a gyönyörű Nőnek a kezei között - válaszoltam, és ajkaimmal megérintettem az övéit. Nyelvével finoman körbe nyalta szám szélét, és elhátrált - Milyen érzés volt, hogy egy ismeretlen Nő, kiverte a farkadat? - kérdezte halkan! Ez a különös előjáték igen nagy hatással volt, rám farkam teljesen mereven feszült nadrágomban. - Fantasztikus érzés volt, ahogy a forró ondóm elárasztotta a tenyerét -és Te, ezt hogy háláltad meg neki? - jött ismét egy halk kérdést. - Nem engedte!Azt mondta, hogy holnap viszonozhatom! - válaszoltam. - Megmutatod nekem, hogy hogyan viszonoznád? - ismét közel hajolt hozzám, és forrón megcsókolt, nyelve hatalmas lendülettel hatolt a számba!
Kezeink, önálló életre keltek, egyik kezemmel arcát érintettem, amíg a másikkal a nyári ruha alsó bejáratát kerestem, megérintve először finom térdét, majd a combjának belső vonulatait simítottam, Renáta kezei hajamba süllyedtek, belemarkolt néha úgy húzta hogy ajkaink eltávolodtak egymástól, néha pedig úgy hogy nyelvünk ismét összeért valamelyikünk szájában... kezem egyre feljebb csúszott a vékony kis ruha alatt combja belső részét markoltam, néha simogattam, egyre közeledve édes szentélye felé...a szoknya részt már teljesen felhajtottam a derekáig, miközben combjait kényeztettem, ajkammal elszakadtam az övétől és megindultam, hogy csókjaimmal és nyelvcsapásaimmal halmozzam el édes kis nyakát, tudtam, hogy szereti, ezt kéjes sóhajtásokkal hozta tudtomra, szinte Ő maga tolta nyakát nyelvem útjába, ki volt már éhezve erre a kis gyengédségre, ebben a pillanatban markoltam meg punciját, a finom fehér csipkés tanga bugyin keresztül...a sóhajtását, nyögése váltotta fel! Nedve teljesen eláztatta a fehérneműjét... - Ettől most megszabadítalak, és viszonozom a tegnap estét mondtam, és letérdeltem elé a két lába közé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 26. vasárnap 06:57
Attól nem lesz jobb, hogy telerakod felkiáltójelekkel ott is, ahol nem kellene. Kicsit hatásvadász.
#4 vakon53 2016. 02. 18. csütörtök 15:39
Miért nem folytatod?
#3 A57L 2014. 09. 8. hétfő 08:29
Jó kis történet.
#2 listike 2014. 06. 13. péntek 07:40
Miért nem folytatod?
#1 Törté-Net 2008. 10. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?