A+ A-

Vizitúra

Vízi túrára készültünk a barátnőm Csilla és a testvére Timi. Szép napsütéses volt az idő, ezért úgy döntöttünk hogy elmegyünk és kenuzunk egyet. Kibéreltük a hajót és elindultunk gyakorolni. Kis idő után Csilla hátrajött
hozzám és heves csókolózásba kezdtünk. A "véletlen folytán" valahogy kikapcsolódott a fürdőruha felső része és leesett a kenu aljára. Csilla szokásaival ellentétben egyből a farkamhoz kapott és szopni kezdett. Én a melleit simogattam harapdáltam. Heves mozdulataink közben annyira igyekeztünk, hogy majdnem sikerült kiborítani magunkat. Ekkor arra az elhatározásra jutottunk, hogy a parton jobb lesz a folytatás. A partnak vettük az irányt.
A parton folytattuk. Csillával játszadoztam ujjaztam, szopattam amíg a testvére Timi a természetet hívta segítségül. Egy jó görcsös botot tolt fel a csinos kis lyukába.Csilláról lekerült az alsó rész is, gyönyörű borotvált kis pinusa a szemem elé tárult. Nyalni falni kezdtem,majd mikor már elég nedves volt meredező farkamhoz kapott és beigazította szűk kis lyukába. Hatalmas farkamat egy lökéssel benyomtam amit nyöszörgéssel vett tudomásul. Óriási lökésekkel vittem az élvezés felé. Már éreztem, hogy nincs sok hátra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.89 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 05. 14. szerda 12:12
Gyenge.
#3 A57L 2014. 02. 11. kedd 06:11
Elmegy.
#2 Apró Kukac 2002. 06. 8. szombat 03:01
A kislány faágat tolt föl magának?!? Ez inkább S/M történet.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?