A+ A-

Tiszavirág-kaland a hervadás kertjében

Igen, talán mert kissé kövérkés volt, eléggé utálták az emberek, és a fiúk is. Behúzott redőnyök mögött volt kénytelen szórakozni magával, amíg odakinn a bagzottak a macskák, és a kredencben szótlanul hallgatott a kávé. Reggel ébresztette őt ágyában, amelyben nem aludt férfi. Gyakran cigarettával ébresztette magát, amely legalább némi vigaszt nyújtott számára, esendő lelkének, a nehéz napokon.
De aztán egyik nap, hogy munkahelyéről, ahol napi nyolc órát dolgozott, mint rendes állampolgár, hazafele tartott. A busz csak egy bizonyos pontig vitte el, ahonnan nem indult csatlakozás. Betért egy ottani kisvendéglőbe - nevezhetjük kocsmának is - hogy megigyon egy kávét. 35 éves nő volt, minden különösebb ismertetőjel nélkül. Seszínű haja volt, a teste egész jó, bár kissé elhízott. Mindenesetre leült a pulthoz, hogy megigya a kávéját. A csapos, akin látszott, hogy alkoholista, érdeklődő pillantásokat vetett rá, bár különösebben nem forszírozta a jelenlétét.
Hanem hamarosan betért két fiatalember. Huszonöt évesek lehettek, két modern legény, és hát leültek mellé, közrefogták őt. Ők sört rendeltek, amit kortyolgatni kezdtek. Hanem aztán egy idő múlva a fiúk lába a nő combjaihoz simult, és elkezdtek vele cseverészni. És cseverésztek, és cseverésztek. Mígnem elgörbült a tér, és addig foszlott az idő, amíg a nő észrevette, hogy már a második jégert issza, és beszélget a fiúkkal. De már nem a pultnál, hanem egy távoli sarokasztalnál, a vécé mellett. És fűzik őt. És addig-addig fűzték, ameddig a nő föl nem ment a fiúk lakására, és ott aztán hatalmas szexparti vette kezdetét.
A fiúk igen kedvesen bántak vele. Éreztették vele, hogy ő számukra NŐ nem pedig egy ócska kurva, akit csak úgy megkaphatnak. Nyilván valójában úgy érezték, de a nő úgy gondolta, hogy ilyen idősen és ilyen körülmények között többet nem várhat el. A fiúknak szép lakása volt. Igazából nem is tudta, hogy ők együtt élnek, vagy külön-külön a barátnőjükkel, vagy hogy is van ez... de érezte, hogy feltolul benne a megfelelni vágyás, amely valójában minden nőben ott lappang. Tudta mit várnak tőle: egy szexkalandot. De mivel ő már jó ideje nem volt férfival, nem ellenkezett.
A fiúk leültették egy kanapéra, és borral kínálták, amit elfogadott. Kótyagos fejében viharzottak a gondolatok, de elfogadta a helyzetet, hogy a pillanat addig tart, amíg ő meg akarja élni. Hát belement.
Amikor a két fiú kigombolta a sliccét, ő odanyúlt, és kihámozta a nadrágjukból kőmerev falluszukat. Fölnézett a fiúkra, akik mohó, türelmetlen és fátyolos szemekkel nézték őt. Lehúzta a nadrágjukat a bokájukig, és eléjemeredt két fiatal, feszes, merev pénisz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sztbali 2017. 10. 1. vasárnap 12:28
Egy kicsit vicces.
#8 Andreas6 2017. 10. 1. vasárnap 07:13
Én sem álltam meg nevetés nélkül. Ezért és az igyekezetért adok 5 pontot.
#7 vakon53 2016. 03. 26. szombat 23:41
Jótnevettemrajta.
#6 zsuzsika 2014. 12. 4. csütörtök 08:58
Gyenge.
#5 A57L 2014. 02. 4. kedd 05:55
Nem rossz.
#4 v-ir-a 2011. 03. 19. szombat 01:46
ez egy kicsit gáz...
#3 Tamás 2008. 04. 12. szombat 16:46
Nekem ez tetszet "Közben a másik fiú kisiklott a puncijából, és a szekrényre rakta a farkát." ezt hogy csinálta. Ja és ott is hagyta.
#2 steve 2008. 04. 8. kedd 23:08
szegény fiuk, elfelejtették, hogy az ő lakásukban vannak, és hagyták, hogy a nő kitessékelje őket. Elég jó ár egy lakás berendezve a dupla dugásért.
#1 Törté-Net 2008. 04. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?