A+ A-

Tanár - diák

Gimis angol tanárunk élete negyedik ikszét rongyoló, alacsony, kövér pasas volt, de - mint kérőbb kiderült - kancákra méretezett faszt hordott a farmerében.
Nyelvvizsga - előkészítő csoportba jártam, így gyakran kellett tanítás után bent maradnunk. Hol egyikünk, hol másikunk, néha az egész csoport ötig magolta a nyelvtant, vagy a szituációkat gyakoroltuk. Gyakran meglátogattuk őt a kollégiumi lakásában is. Olyankor engedte, hogy mi is rágyújtsunk, mivel ő szenvedélyes pipás volt. Egy délután a többeknek nem volt kedvük feljönni a tanárhoz, de nekem feltétlenül be kellett ugranom, hogy visszaadjam a külföldi pletykalapjait. Nagyon kedvesen fogadott és csodálkozott, hogy a többiek nem jöttek el, mert többen is tartoztak még neki leckefelmondással.. Rövid nadrágban és izompólóban jött ki az előszobába, a papucsait is valahol bent hagyta, amíg a keresésükre indult, beljebb hívott a lakószobájába. Látszott, hogy a laptopja mellől kelt fel. az LCD monitoron egy érdekes kép volt: Shiva és Shakti násza. A két figura valamilyen akrobatikus pózban táncolt, vagy közösült. Az isten két karjával átölelte a vele szemben álló, nála valamivel alacsonyabb, vékonyabb istennőt, míg többi kezében kultikus tárgyakat mutatott fel. Egyik lábát majdnem csípőjéig emelte, mintha táncolna. Shakti szorosan hozzátapadt az istenhez, szinte eggyé vált vele. Egyik lábát ő is teljesen kicsavarodott pózban kulcsolta az isten dereka köré.
Közelebb hajoltam a monitorhoz, hogy alaposabban megnézzem a képet, amikor a tanárom vigyorogva beszólt - természetesen angolul -, hogy ezek NEM táncolnak. Pirulva akartam menteni, ami menthető és elnyögtem valahogy, hogy ez a pozitúra lehetetlen. Egy ember nem lehet ennyire hajlékony. Biztos valami vallási dolgot jelent. Mint a Föld és az ég. Ő erre elmondta, hogy Síva és Shakti örök násza valóban egy szép allegória a világ működésére, de ezek bizony basznak. A FUCK szót használta. Nekem lángolt az arcom. Nem tudtam mit mondani. Akkor felemelte a gép mellől a poharat és elkezdte dicsérni a brandyt, amit ivott. Hamarosan előkerült az üveg is. Lefordítottam, hogy mi van ráírva, mire ő megkínált. Akkoriban, középiskolásként, egymás előtt nagyon játszottuk a züllöttet, képzeltem, mekkorát néznek a többiek, ha elmondom, hogy egy szimpla hétköznap délután, maga a tanár "itatott". Természetesen elgogadtam a piát. Az első korty után rájöttem, hogy a különleges brandy felér egy forró lórúgással. Még jobban kimelegedtem és éreztem, hogy ideje búcsút venni és soha többé nem mutatkozni még az iskola közelében sem. Ekkor rágyújtott a pipájára, és engem is megkínált. Mivel kissé szédültem, inkább visszautasítottam az ajánlatát és kezdtem sajnálni magamat: ezt a pipa dolgot már tutira nem hiszi el senki. Ekkor ő visszaült a gép elé és Indiáról kezdett beszélni.
Az ott készült fotóit mutogatta. Egyiken hosszú, kék szoknyában volt. Ezen jót nevettem. Arról kezdett beszélni, hogy a magyar társadalom mennyire álszemérmes, milyen prűd. Hellyel kínált, de az egyetlen fotelben már ő ült. Ezek után nem akartam az ágyra ülni. Nem akartam prűdnek tűnni, ezért a fotel karfájára ültem. Újabb és újabb képek tűntek fel a képernyőn. Néhány templomi szobor is közösülést ábrázolt, de már nem éreztem magam annyira zavarban. Ahogy magyarázta, kiket ábrázolnak a szobrok egyre jobban felizgultam.
Mivel nem voltam teljesen józan, igyekeztem "ügyesen" palástolni az állapotomat: kihúztam a derekamat és összeszorítottam combjaimat. Egy kicsit enyhült a csiklómban lüktető feszültség és remek színésznek éreztem magamat, amíg a fickó meg nem fogta az egyik kezemet és rá nem helyezte a férfiasságára. Hirtelen elkaptam a kezemet. Olyanná kezdett válni a délután, mint egy rosszálom. Nem szólt semmit, csak egyik ujját a klitoriszomhoz nyomta. Egyszer - kétszer megnyomta az egyébként is érzékeny pöcköcskémet, majd körözni kezdett rajta.
- Ne légy álszent, élvezd! - mondta.
Felálltam a fotel karfájáról és el akartam menni onnan, de végül nem volt erőm megteni az ajtótól elválasztó pár lépést. Bűnbánóan álltam előtte, lesütött szemmel és égő fülekkel. Odajött hozzám és biztatott, hogy ne szégyelljem magamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 fekszipapa 2008. 08. 25. hétfő 10:59
az átlanál kicsit jobb.
#2 onyl 2008. 05. 17. szombat 14:38
hát biztos megtörtént. lehetett volna egy kicsit részletesebb! 5pont
#1 Törté-Net 2008. 01. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?