A+ A-

Az éjszaka

Hárman aludtak a szobában, a hely, amit kibéreltek nem tett lehetővé nagyobb luxust. Pedig Susie és a pasija, Mark szívesen maradt volna kettesben, de el kellett viselniük Anne társaságát az éjszaka. A lány is érezte, hogy felesleges a szobában, így gyorsan álomba szenderült, legalább ne érezze zavarban magát. Mérges volt, amiért egy párral került egy szobába, még ha Suzie a legjobb barátnője is volt. De hát nem volt elég szoba, és nem gondolta, hogy puszta tapintatból a földön, kényelmetlenül tölti az éjszakát. "Csak kibírnak egy estét" - gondolta magában a szőke lány.
Hajnaltájban halk nyöszörgésre, mozgolódásra ébredt, és mikor kinyitotta a szemét, maga mellett látta, hogy Susie a hátán fekszik, és felhúzott lábai között Mark feje található. Hirtelen teljesen kitisztult a feje, és egy pillanat alatt felfogta, hogy a fiú éppen orálisan kényezteti barátnőjét, aki egy párnába próbálja elfojtani sikoltását. Susie ugyanis egy párnát harapott, hogy ne ébressze fel az egész házat gyönyörében, de egy - két nyöszörgés így is kiszabadult. Susie másik keze Mark fejét simogatta, aki jól hallhatóan élvezettel munkálkodott a lány lába között. Anne érezte, hogy már csak a helyzet miatt is szép lassan felizgul, szeméremajkai szétnyílnak, és éhesen vágyakoznak a beteljesülésre. Hálóinge alatt, ami tulajdonképpen egy hosszabb trikó volt, mellbimbói lassan megkeményedtek, ahogy ránézett Suzie élvezettől eltorzuló arcára. A barna lány már közel járt a gyönyörhöz, csípőjét egyre hevesebben mozgatta, egyre erősebben nyomta barátja arcához, majd hirtelen megfeszült, és jól láthatóan elélvezett.
Mark hagyta, hogy Suzie kicsit megnyugodjon, majd fölé térdelt, és lassú mozdulattal belévezette immár ágaskodó farkát. A lány felsóhajtott az érzéstől, és csukott szemmel élvezte a kényeztetést. A fiú a nyakát, a fülét csókolta, és lassan mozogni kezdett. Anne látta, ahogy a fiú feneke fel - le jár, és egyszerűen nem tudta elvenni róla a tekintetét. Nézte a kintről beszűrődő fénytől fehéresnek tetsző feneket, míg keze lassan becsusszant átázott bugyijába. Mellbimbója majdnem átdöfte már a trikóját, annyira felizgatta, hogy alig egy méterre tőle a legjobb barátnője szeretkezik. Legszívesebben ő is sikoltott, nyögött, hörgött volna, de nem akarta, hogy észrevegyék. Titokban akarta tartani, hogy mindent lát. Ujjai megérintették duzzadt csiklóját, és halkan felnyögött az érzéstől. Hetek óta nem érintette férfi, és ennek most érezte meg hatását. Hihetetlenül felizgatta a helyzet, és hihetetlenül vágyott arra, hogy egy férfi őt is kényeztesse. Mivel erre nem volt lehetősége, mereven bámulta a fiú egyre gyorsabban mozgó fenekét, és elképzelte, hogy ő fekszik alatta. Hogy Mark kőkemény farka az ő ágyékába hatol, őt feszíti, benne duzzad, ágaskodik. A gondolatra másik keze is ölébe vándorolt, és mutatóujját lassan benyomta a duzzadt, nedves ajkai közé. Behunyta a szemét, majd rémülten nyitotta ki, mikor mocorgást hallott maga mellett.
- Fordulj meg! Hátulról akarlak érezni! - nyögte Mark, és már alakult is az új alakzat. Míg a fiú feltérdelt, Suzie hasra fordult, majd kinyomta fenekét, arcát pedig továbbra is a párnába fúrta. A fiú csak rá figyelt, így nem láthatta, hogy Anne végignézi, amint marokra fogja kőkemény farkát, másik kezével megtámasztja magát a lány csípőjén, és lassan beléje vezeti a rudat. Anne szinte érezte, ahogy az ágaskodó vessző egyre beljebb hatol. Hallotta Suzie halk, elfojtott nyögésén, hogy hihetetlen örömöt okoz neki a fiú, aki a lány derekát megragadva húzta magára a barátnőjét. Amikor teljesen betolta farkát, egy pillanatra megállt, és behunyt szemmel élvezte a helyzetet. Aztán lassan kihúzta, majd egy hirtelen lökéssel újra vissza. Kinyitotta szemeit, és figyelte a farkától élvező barátnőjét. Anne nem is vette észre, hogy mikortól figyelte már őt Mark, csak az tudatosult benne, hogy mélyen egymás szemébe néznek. Mark tekintetében egy halvány mosoly bujkált, és Anne leginkább azt olvasta ki belőle, hogy a fiú gondolatában már ő fekszik Suzie helyén, az ő fenekét markolja a fiú, és belé nyomja hatalmasra duzzadt farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 02. 4. szerda 08:00
Jó,de szerintem befejezetlen.Lehetett volna folytatása is.
#6 papi 2014. 06. 16. hétfő 04:57
Nem rossz
#5 listike 2014. 05. 5. hétfő 17:51
Jó volt.
#4 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:35
Egész jó.
#3 v-ir-a 2012. 01. 14. szombat 20:12
hát a folytatásban lehetett volna bizony.....nagyon jó kis történet ez smile
#2 kamuk 2007. 04. 3. kedd 13:43
nekem tetszett, bár lehetett volna csavarni rajta 9 pont
#1 Törté-Net 2007. 04. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?