A+ A-

Anyósom szülinapja

Mielőtt a történetbe bele kezdenék, nem árt egy kis környezet ismertetés. Az apropója a vendégségnek anyósom szülinapja volt. Együtt laktunk az elvált anyósommal, aki épp harmincnyolcadik szülinapját tartotta . A lánya húsz éves, mármint a feleségem. Én pedig huszonnyolc. Szóval, én a kettő közt valahol félúton, ezért sok élcelődésnek voltam céltáblája emiatt, eddig alaptalanul. A barátomról, aki meghívott volt, s két évvel volt nálam idősebb tudni kell, hogy nőtlen és nagy pecás. Az volt titkolt szándékom már rég óta, hogy összehozom anyósommal, és végre egyedül lakhatunk...De ne rohanjak a következő órák történései elé.
Gáspár barátom pontosan érkezett egy nagy csokor virággal, s valami nagyon márkás pezsgővel, hogy az ünnepelt egészségére bontsuk majd fel. Anyósom repkedett a boldogságtól, és tekintetünk egy pillanatra találkozott. Még ekkor nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Előkerült a sok finom sütemény és szendvics, a finom bor is fogyott, ami a nyelveket oldotta meg. Gáspárra nem ismertem rá, mert be nem állt a szája, no persze a pecás élmények..., mi más. Egyszer csak nyelt egyet, - és gondolom az ital hatására levetkőzve gátlásait - egy jelentőségteljes szünet után bele kezdett mondandójába. Anyósomnak az arca kipirulva, ahogy csüngött minden szón, egyszóval most tátottuk nagyra a szánkat. A múlt hétvégén történt, kezdte a történetét a barátom,- a szokásos felszereléssel mentem ki a horgásztanyámra, mert volt egy kis faház, ahol meghúzhattam magam rossz idő esetén, no meg ha éjszakára is kinn maradtam. Az idő nem volt, mint tudjátok valami jó, de a pecást ez nem zavarja.
Kipakoltam a mólóra a felszerelésem, aminek a történet szempontjából különösebb jelentősége nincs. Magamban örültem is neki, mert nem hozott lázba. Mellettem - folytatta tovább - két mólóra, ült egy esőköpenyes alak, akit egy intéssel üdvözöltem. Ő visszaintett, és kész. Alig tettem magam kényelembe a botjaim mögött, mikor a semmiből akkora szél kerekedet, s felhőt hozva magával, délután éjszakai sötétség lett. A nádas a vízig hajolt, s az eső ömlött. Ennek fele sem volt tréfa, amit tudtam. Összekapkodtam, és be a kis házba, de még futtában átszóltam: gyere be komám húzódj meg, míg elmegy ez a vihar. Csak mikor átszaladt, és a cok-mokját az előtéren ledobva belépett, akkor lepődtem meg, mert a komám egy nő volt. Látva ámulatom, akkorát nevetett, hogy zengett a faház.
Ahogy észhez tértem, a gázhősugárzóm begyújtottam, ami rövid idő alatt meleget varázsolt. Lassan lekerült rólunk az esőkabát, s a meleg következtében kényelmetlenné vált az overall is.
Láttam Ágit, mivelhogy így hívták, nagyon feszeng. Megtörve a kínos perceket fogtam, és levetettem a nadrágom és pulóvert, és ott álltam a boxeremben, meg a pólómban. Fogtam egy pléde,t s mondtam neki e mögött könnyíthet a ruháján, addig elfordulok. Ó nem fontos, nem szégyenlős, túl van már azon a koron, mondta. Fogta ő is, ledobált magáról mindent a póló és kis bugyi kivételével. Most látszott, hogy korához képest milyen feszes, jó alakja van. Magára terítette a plédet, és leült mellém a heverőre, s általánosságokról beszélgettünk. Egyszer azt mondja: nem csavarnád lejjebb a sugárzót, mert nagyon melegem van. Megfeledkezve magamról felugrottam, hogy eleget tegyek kérésének, s a pléd takarásából kikerülve láthatóvá vált, hogy a farkam igencsak feszíti az alsóm.
Ez nem kerülte el a figyelmét. Sőt, mikor visszafordultam a heverő felé, épp az arcával került egy magasságba. Ami ezután jött,.. anyósom, na meséld! .
- Nos, elkapta a lábam, hogy ne lépjek tovább. Az alsón keresztül megcsókolta a szerszámom, ami igen hálásan vette, mert a boxer nyílásán ki is ugrott. Ím, itt vagyok! Ági, ahogy utána nyúlt kezével, róla is lesiklott a pléd. Egy mozdulattal lenn volt rólam. az alsó s szájával elkezdte kényeztetni...,lenyúltam a derekái lehajolva s a pólót áthúztam a fején. Akkor már a mellei igencsak Kívánták a szabad levegőt. Már nem voltak oly dölyfösek, de nagyságukhoz mérten feszesen tartották magukat. Ahogy ő a farkamat kényeztette, én a melleivel voltam elfoglalva. Gyúrtam, bimbóját morzsoltam. Nagyon jól esett neki, mert sóhajai egyre szaporábbak lettek. Akkor elengedett és lerántotta magáról a bugyit, és nekem hátat fordítva négykézlábra ereszkedve felkínálta puncusát.
Egy gyönyörű borotvált barack volt, ami már levesesre érett. Széthúztam a combjait, s nyelvemmel finoman a résbe hatolva csiklóját izgattam. Mellőlem ebben a pillanatban nyögést hallottam. Anyósom feszengett a széken már kipirultan. Tovább mondta,- mesélj! Ágimnál egyre sűrűsödtek a sóhajok, sikolyok. Vonaglott a test előttem. No mondom, a kegyelemdöfést megadom, mert én itt megyek el kívül. Először csak a makkot tettem be, s a puncusa valósággal magába szívta. Úgy, hogy nem túl sok lökés után hatalmasat élveztem vele együtt. Nem sokra rá csendesült a vihar, de pecázás az este nem volt. A kukac máshol teljesített szolgálatot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230 2018. 06. 21. csütörtök 03:36
Igazi anyós ...
#10 Andreas6 2017. 09. 29. péntek 06:25
Jó az ilyen anyós, de ha ilyen feleség is van, aki belemegy a hármasba, az még jobb.
#9 deajk2008 2016. 09. 12. hétfő 08:06
nagyon szeretem a családon belüli szex minden formáját...
#8 A57L 2016. 09. 12. hétfő 07:34
Nem rossz történet.
#7 vakon53 2016. 02. 14. vasárnap 13:47
Ampulla, ez nagyon de nagyon jó írás.

10 Pont!
#6 listike 2014. 01. 29. szerda 13:27
Nagyon jó.
#5 papi 2013. 05. 24. péntek 05:09
Nagyon tetszik
#4 genius33 2013. 03. 26. kedd 09:28
Egészen remek.
#3 károly 2008. 07. 29. kedd 20:55
mindenkinek ijen anyost
#2 gyuri0926 2006. 11. 30. csütörtök 23:08
Egy ilyen anyós nekem is jól jönne
#1 Törté-Net 2006. 11. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?