A+ A-

Elrablás

Arra riadsz fel az ágyadban, hogy ajtónyitást hallasz. De nem a szoba ajtaja, hanem amin ki lehet menni az udvarra. Két alakot tudsz kivenni, és már kiabálnál, de nincs időd, lefogják a szád, majd egy kötél kerül a karjaidat is lefogva a tested köré. A maszkos férfiakból semmit nem látsz, néhány másodperc az egész. A szemed elé is kerül egy kendő, és már visznek is kifelé a szobából...
- Sikoltanék, de nem lehet. - A félelemtől megdermedek, még ellenkezni is elfelejtek, nem mintha tudnék az izmos férfiak ellen. Nagyon félek. Mit akarnak ezek? Meg fogok halni? Mi lesz velem? Kicsordul a könnyem s végigfolyik arcomon.
Levágnak egy kocsi hátsó ülésére, majd a két férfi beszáll, és elhajtanak. A család semmit nem vesz észre a dologból, majd reggel mehetnek a rendőrségre, hogy megszöktél...
A kocsikázás nem tart sokáig, hamar megérkeztek, egy háznak a garázsa, ahogy ki tudod venni. Kiemelnek a kocsiból, és bevisznek a házba. Az egyik fickó a két válladnál tart, megpróbál támogatni, rugdosni, hogy járj a saját lábadon.. de ha nem megy, akkor visz. A másik fickó benn megkeres valakit, aztán ő eltűnik csak az a férfi maradt, akit előkerített a házból.
- Meghoztuk az árut. Pontban éjfélre, ahogy kérte.
- Két percet késtek, de ez nem számít. Az viszont igen, hogy a Főnök türelmetlen. Átvizsgálom, mielőtt fizetek.
Előbb az a fickó szólalt meg, aki téged fog, utóbb aki a házban volt.
Rettenetesen félek. Egyre azon jár a fejem, míg a kocsiban vagyok, hogy miért raboltak el, hogyan tudnék megszökni, és mi lesz velem. Majd érzem, hogy kivesznek. Mikor letesznek próbálok a saját lábamon menni, de a kötelek szorosan tekerednek rám, el - el botlok. A fickó fölemel. Mikor meghallom miről beszélnek ismét elpityeredem. Nagyon félek.
Aki eddig fogott, eloldja a köteleket, csak a szemedről nem veszi le a kendőt. A másik szólal meg.
- Tedd szét a lábaidat olyan szélesre, ahogy csak tudod, kislány! - Elég indulatos, parancsoló hangon beszél.
A félelem megdermeszt, szinte föl sem fogom, hogy nekem beszélnek, amint nem tart senki összeesek. Sírok.
A fickó aki eddig tartott felhúz, a másik pedig rácsap a fenekedre. De nem ám akármivel, egy nádpálcával. Suhog a csapás, majd nagyot csattan, vörös csíkot hagyva a hátsódon.
- Jobban teszed, ha állva maradsz. - Mondja a fickó, aki ide hozott és most felhúzott a földről.
- Tedd szét a lábaid! Szólal meg ismét parancsolva a másik.
Mikor a fenekemre csap az egyik elrablóm, fölordítok. Még soha nem vertek meg se pálcával se mással. Nagyon fáj. Szétteszem a lábaimat, a parancsnak megfelelően. Próbálom összeszedni magamat, s hideg fejjel gondolkodni. Kicsit fölizgat ez a kiszolgáltatott helyzet, de ezt teljesen elnyomja a rettegés, és a kétségbeesés.
- No, akkor most már át tudom vizsgálni végre. - Mondja a pálcás, és megfogja a melleidet. Végigtapogatja őket, kicsit meg is csipkedi a bimbókat.
- Cickók rendben. Hoppá, a fogak. Az álladhoz nyúl, és elkezdi szorítani, hogy tátsd ki a szád.
Nem esik jól a durva tapizás. De hiába, a kiszolgáltatottság érzése fölizgat, s puncim is nedvesedik kicsit. Mikor a mellbimbómba csíp halkan fölszisszenek. Ha nem is fájt annyira, mint a nádpálca, készületlenül ért. Mikor az államat szorítja a fickó engedelmesen kitátom a szám. Mi mást is tehetnék?
Belenéz a szádba, bólintással rendben valónak találja a fogaidat, bár ezt te nem láthatod, csak érezheted, ahogy elengedi az álladat. Érzed, hogy ellép előtted, de csak egy fél lépésnyit, megtapogatja a hajadat, végigsimít a hátadon, majd megfogdossa a feneked is.
- Eddig minden rendben van. Kíváló minőségű árú. - Mondja a másik fickónak. Aztán neked szól. - Tizenhárom éves vagy ugye?
- Igen. - Mondom halk, remegő hangon. Érzem ahogy könnyeim, a kétségbeesés könnyei végigcsorognak arcomon, le az államig, s onnan lehullnak a mélybe. Lázasan jár az agyam. El fognak adni rabszolgának? Szerettem volna sokszor rabszolgásat játszani, de csak úgy, hogy saját akaratomból megyek bele - gondolkodom.
Előbb csattan az arcodon egy pofon, és csak utána jön a magyarázat.
- Igen, Uram!, és nem holmi nyeszlett igen. Mostantól a Főnök rabszolgája leszel, de nekem is engedelmeskedned kell majd, és nem tűrjük el a szemtelenséget. Csak akkor szólalhatsz meg, ha kérdezünk, vagy felszólítunk, és a végére mindig oda kell tenned, hogy Uram. Értetted?
- Igen Uram. Értettem. - Mondom kicsit hangosabban, de még mindig félelemtől remegő hangon. Megszeppenve állok, s már sírni sem merek. Kezd elég kényelmetlen lenni a terpesz. Puncim egyre jobban nedvesedik. Gyanítom, hogy annak vizsgálata következik ezután. Félek észreveszik, hogy fölizgultam. Nem tudom mit reagálnak majd rá.
Még jó, hogy az emberek nem tudnak gondolatot olvasni, mert akkor még kényelmetlenebb helyzetben lennél. De elég jól érzed, hogy mi történik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sunyilo 2018. 06. 2. szombat 22:08
Marhaság.
#10 t.555 2018. 03. 2. péntek 00:20
A történet nagyon jó!
#9 vakon53 2016. 04. 2. szombat 17:24
Nemfogottmeg!
#8 Inkheart 2015. 09. 20. vasárnap 14:00
Nem volt rossz, de ez a hol E/1., hol E/2. személyben írod a történetet, kicsit kiakasztott.
#7 A57L 2014. 03. 10. hétfő 05:35
Ez nem tetszett.
#6 Luxor 2008. 04. 16. szerda 13:56
Hegylakó, légyszíves készítsd el a folytatást, kíváncsi vagyok, hogy mi történik a lánnyal!
#5 Luxor 2007. 11. 30. péntek 01:28
Hol van a folytatás, Hegylakó?
#4 Emese 2006. 11. 2. csütörtök 18:21
A történet kibaszottul jó, az egyik barátnőm említette, akit biztosan közelről ismersz
#3 Dark Lady 2006. 10. 2. hétfő 22:44
Háát lehet h az a - akkor 13, mostmár 14 éves - "kislány" perverzebb mint gondolnád... és kissé mazochista is... :);)
#2 Luxor 2006. 10. 2. hétfő 16:12
Egész jó a történet, végre részletezed a lány érzéseit, de azért nem hiszem, hogy egy 13 éves kislány valóban vágyna rá, hogy valakinek a rabszolgája legyen.... De azért folytasd gyorsan.
#1 Törté-Net 2006. 09. 30. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?