A+ A-

4 óra

Este 11 -kor: ajtó nyílik és te állsz mögötte, szűk farmer és póló, kiemeli tested körvonalait. Gyönyörű vagy, mint mindig. Beengedlek és a nappaliba kísérlek, hellyel kínállak és eléd térdelek. Egy pillanatra megilletődsz, nem tudod mi célom van ezzel. Nagyon izgató a helyzet, tudom a kettőnk között lévő korkülönbség aggaszt vagy inkább izgat. Te 29 éves vagy én pedig csak 20. De mikor elkezdem kibontani a cipőfűződet már tudod mi következik és elveszik minden korkülönbség. Szótlan vagy, de én sem szólok. Csendben vetkőztetlek egészen meztelenre, majd felállok és a fotelhoz lépek. Te ülve maradsz és mikor meglátod kezemben a vaskos bőr -nyakörvet összerezzensz a félelemtől és a kéjtől, ami hamarosan érni fog. Nagyon izgató vagy, imádom a csodás tested. Nem egy szálkás top -modell alkat, hanem pont a zsánerem. Szép fenék és kedves arc.
Oda lépek hozzád és a nyakadra csatolom, majd lakattal lezárom és láncot fűzök rá, hogy levehetetlen pórázodként szolgálhasson.
Lerántalak a földre és te engedelmesen követsz, bár gyors neked a tempó és lebuksz a földre. A lánc végét a súlyos márvány -dohányzó asztal lábához erősítem egy újabb lakattal és felállok. A lánc nem engedi a fejedet az asztal lapjánál följebb, de nem is kell, hogy felemeld a fejed.
Az emeletre indulok és téged otthagylak kiszolgáltatva. Lassan öltözködöm még te erotikus jövőképek fantáziálásaiddal múlatod az időt.
Visszaérkezek hozzád. Kedvenc necc -tangámban és necc -melltartómban, kezemben a lovaglópálcámmal, másik kezemben egy piperetáskával. Belépek és melléd ülök a kanapéra kényelmesen.
Négykézláb kutyaként pitizni próbálsz, de a lánc túl rövid, arcodon rémület, de várod mi fog történni.
- Kérlek, könyörülj rajtam! Megteszem amit kérsz, a rendelkezésedre állok! - ezzel töröd meg a csendet és bár jól esik ahogy mondod a vékony gyámoltalan hangodon mégsem ezekre a szavakra vártam. De túlléptem rajtuk. A piperetáskából előveszem a körömlakkomat, fekete.
Mint aki nem is hallotta a szavaidat, eléd teszem a lakkot még a pálca az ölemben pihen.
Kutyaként viselkedsz, bár nem vártam el de tetszik. Kinyújtott nyelvvel lihegsz és ijedten nézel rám.
- Elfelejtettem kilakkozni a körmeimet neked. Remélem meg tudod oldani! - majd a díványról egy bőrszíjat veszek elő és a csuklóidat a hátad mögött egymáshoz rögzítem. Majd a lakk ecsetjét a szádba teszem.
Egész testedben remegsz és én ezt élvezem, tudod nem hibázhatsz, először vagyunk így együtt és nem akarsz rossz benyomást kelteni. A jobb lában nagyujján kezded, de rettenetesen remegsz, akár egy kocsonya.
- Nyugodj meg! - simítom végig a hátadat a pálcával. És te jobban érzed magad, kicsit elernyedsz a kéjtől, az izgalomtól és kiejted a szádból az ecsetet.
Azonnal csattan a pálca a hátadon hosszú vörösen izzó csíkot hagyva maga mögött. Felnyögsz, de azonnal mentegetőzöl is.
- Úrnőm, nagyságod bénulttá tesz, egy rettegő kis kamasszá változtattál ezért remegek ennyire. Szívesen felnyalom neked a földről is!
Mosolygok és te felengedsz, idegességedben össze -vissza beszélsz.
- Nem baj Viki! Ez az első estéd nálam, most még választhatsz! Megcsinálod rendesen a segítségem nélkül vagy megcsinálom magam, de utána leverem rajtad!
- Segíts nekem, mert félek, hogy nem sikerülne egyedül! Minden porcikámmal alárendelem magam akaratodnak, azt teszel cserébe velem, amit csak szeretnél! - nem hatsz meg és ezt te is érzed.
- Rendben van! Akkor egyedül kell kilakkozzam a körmeimet. Te addig néz a padlót! - Nem mersz rám nézni mintha az életed múlna rajta olyan meredten bámulod a padlót magad előtt, közben hallgatom a nehéz szuszogásod. Élvezem a feszültséged és lassan dolgozom, jó negyed óra is eltelik mire végzek. Majd befejezvén az orrod alá dugom őket. - Tetszenek? - kérdem mosollyal az arcomon.
- Ó, csodálatosak! Ez egy mestermű, Úrnőm!
- Akkor ne habozz! Imádd őket! - A szavaim hatására hipnotikus lázban támadod meg ismét a jobb lábamon a nagyujjam. Nyalod és szopod az ujjaim, megpróbálod egészen a szádba tömni a lábfejeimet, mindkettőt felváltva bőségesen összenyálazva.
Tudom, hogy szereted ha nyálazhatsz és magát a nyált is, igazi perverz nyál fetisiszta vagy. Egy perverz szuka, aki úgy nyal mint egy igaz dög. - Szopjad, nyaljad! - Vezényellek. A lábujjaim között nyalogatod a lábam és az ujjaimat szopizod, miközben tűröd a körömlakk kellemetlen ízét a szádban. Már levegőért kapkodsz a hisztérikus nyalakodásban. De pár perc után megunom.
- Elég! - és te azonnal abbahagyod.
Ártatlen kiscicaként tekintesz rám a kerek szemeiddel.
Ahogy felállok összerezdülsz, majd én a lábaimról a nyáladat az arcodba, homlokodra és a hajadba kenem. Majd megemelem a láncnál fogva a fejedet és a szemedbe nézek.
Te megijedsz, de már tudod mi készül, mert a törölgetés alatt is már gyűjtöttem a nyálamat, hogy csak neked adhassam. Dülledt szemeiddel zakatoló szívvel figyeled ahogy megjelenik az első nyálcsepp ajkaimon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 03. 9. vasárnap 08:44
Nekem se,de azért nem rossz.
#2 genius33 2012. 05. 30. szerda 10:28
Nem tetszett :(
#1 Törté-Net 2006. 08. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?