Szabadság szárnyán

Szavazás átlaga: 5.36 pont (11 szavazat)
Megjelenés: 2005. szeptember 1.
Hossz: 9 341 karakter
Elolvasva: 1 061 alkalommal
Kellemes, tavaszi idő volt, pont az évszaknak megfelelő. Ideje is volt már, hisz a tél egészen március közepéig elhúzódott és még a hónap elején is kemény vagyok voltak. Ahogy azt viccesen mondtam, bár nem mindenki tartotta annak, akár harmadfokú fagyási sérüléseket is lehetett szenvedni a szabadon maradt testrészeken. De szerencsére már elmúltak ezek az idők. Sütött a lenyugvó nap, és kellemes fénnyel világította meg a pályaudvart.

Árgus szemmel figyeltem a kiírást, mikorra érkezik meg végre a vonat, amire várok, s rajta akire várok. Örömmel vettem észre, hogy már csak alig pár perc választ el a találkozástól. Kicsit ideges voltam, bár ez nem is idegesség volt, sokkal inkább az a izgalom, amit akkor érez az ember, mikor az ajándékait nyitja ki, és nem tudhatja, hogy mi lesz benne, milyen lesz. Rágyújtottam még egy cigire, és vártam.

A fedett állomáson nem nagyon mozgott a levegő, ezért a füst sem tűnt el pillanatok alatt. Örömmel csillant fel a szemem, amikor a füstön át végre megláttam a szerelvényt, ahogy lassan begördül az állomásra. Kinyíltak az ajtók, és elkezdtek leszállni az utasok. Szemem egyfolytában cikázott egyik arcról a másikra, mígnem végre megláttam azt, akire vártam, de nem mozdultam. Kíváncsi voltam mikor vett észre. Lassan közeledett a tömegben, és ő is mindenfele forgatta tekintetét, míg végre ő is észre vett. Ekkor elmosolyodott, és most már céltudatosan felém közeledett.

Elindultam én is felé, s mikor már elég közel voltunk egymáshoz széttártam karjaim, ő pedig jött, és átölelhettem végre. Arcon csókoltam, mert tudtam, hogy arra, hogy rendesen is megcsókolhassam, még várnom kell. De ahogy a szólás is mondja, türelem, rózsát terem. Egymásba karolva indultunk a villamos felé, s közben beszélgetni kezdtünk, de egyelőre még csak a szokásos alapkérdésekkel kezdtünk, hogy: hogy vagy, milyen volt az utazás és ilyenek. Szerencsére ebben az órában még gyakran jártak a villamosok, így arra sem kellett sokáig várni, és fél órán belül már végre nálam lehettünk.

Gyorsan lepakoltunk, s amíg ő elment "rendbe szedni a toalettjét", addig én beraktam egy kis könnyed zenét, majd leültem és vártam rá. Nem kellet sokáig várnom, hamar végzett, és letelepedett mellém.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.36 pont (11 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2022. november 15. 14:25
#5
Valami hiányzik.
1
én55
2022. január 10. 23:51
#4
Nem rossz.
1
a
A57L
2018. november 20. 03:58
#3
Egynek elmegy.4P
1
v-ir-a
2012. november 22. 20:12
#2
nagyon jó kis sztori🙂
1
T
Törté-Net
2005. szeptember 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1