A+ A-

Első hódításom

Zsuzsát, barátnőm, Ági révén ismertem meg. Ágival egy szobában laktunk a főiskola kollégiumában, és azóta is hol gyakrabban, hol ritkábban, de találkozunk, tartjuk a kapcsolatot. Talán ő a legjobb barátnőm. Már több mint tíz éve. Ő hívott el a görög táncházba, ahol bemutatott a jelenlévőknek, köztük Zsuzsának is. Mint barátnőjét, úgy mutatta be.
Rögtön megtetszett nekem. Pont úgy nézett ki, mint az a lány, akivel erotikus álmaimban, képzelgéseim közepette szeretkezni szokta. Ne értsetek félre, nem vagyok leszbikus. Férjem van, akivel imádok ágyba bújni, aki a legjobb szeretőm, és legodaadóbb társam. Mégis, gyakran elábrándozok azon, milyen lenne egy lánnyal. Egy lányt meghódítani, ágyba vinni, és kedvére tenni. Az ábrándokon soha nem jutottam messzebbre.
Ezután az este után ábrándjaimnak neve lett, - Zsuzsa. Testet öltött az álomkép, vörös hullámos hajában, diszkréten szeplős arcában, keskeny szájával, karcsú alakjával. Gyakran gondoltam rá, néha még szeretkezéseink közben. Férjem ebből nem vett észre semmit, még örömmel is tapasztalta, hogy milyen gyakran jó nekem egymás után. Hogyne lett volna jó, mikor gondolatban Zsuzsa punciját nyaltam, melleit simogattam.
Mint mondtam, semmilyen tapasztalatom nem volt a lányokkal. És féltem is, mi van, ha elutasítana, ha elmesélné Áginak. Ezt semmiképp nem akartam. Ágit a szex sem különösebben izgatta, nem hogy egy lánnyal...

Mint az életben oly gyakran, a sors alakította életünket, nem mi. Történt egy pénteki napon, hogy a táncház, amelynek rendszeres látogatója lettem, igen későn ért végett. Ági megkért, vigyem ki őt először a buszához, mert nem éri el az utolsót. Ha csak tehettem, kocsival mentem, s először Zsuzsát tettük ki, majd Ágit tettem ki a megállónál. Ha még volt időnk, ilyenkor beszéltük meg az élet kisebb dolgait.
Sietnem kellett, hogy időben odaérjünk. Odaértünk. A busz már kanyarodott, de villogtam neki, megállt, felvette Ágit. A vezető ismerte, gyakran járt vele.
Kettesben maradtam Zsuzsával, de fogalmam sem volt, mit csináljak, hogyan közeledjek felé. Beszélgettünk, nagyon kellemes társalgó volt. Lassan hajtottam, minél később érjünk hozzá. Mivel közel lakunk egymáshoz, a mi lakásunk felé kanyarodtam. Egyedül voltam, Péter, a férjem dolgozott, csak délelőtt volt várható.
Megtudtam Zsuzsáról, hogy két éve vettek neki a szülei a lakótelepen egy egyszobás lakást, hogy titkárnőként dolgozik egy építési vállalkozásnál, s szereti a munkáját. Ő tartja a kapcsolatot a lakásvásárlókkal, de írja az üzleti leveleket is, valamint tolmácsol, ha külföldi üzletfél érkezik. Volt egy komoly kapcsolata, de az véget ért két hónapja, s azóta semmi említésre méltó.
Meglehetősen kiszáradtunk a táncház alatt, de ma nem volt alkalmunk a szokásos baracklevet meginni. Az én torkom egyébként is ki volt száradva, tenyerem ellenben izzadt. Izgatott voltam. Hogyan lehetséges, hogy ez az aranyos lány nem érzi azt s kisugárzást, ami úgy áramlott belőlem felé! Engem perzselt.
Nem jössz fel egy kólára? - kérdezetem. Éreztem, vibrál, remeg a hangom. De, szívesen, ha nem zavarlak. Késő van. Dehogy zavarsz, gondoltam magamban, és hangosan csak ennyit mondtam, nincs még oly késő.
A nappaliban, a kanapén ült le. Én behoztam a kólát, s most ő kezdett el faggatni. Hogyan élek, mit csinálok, mik a vágyaim. Hogy mik a vágyaim! Te vagy az, Te vörös szépség, álmaim vágya! Meséltem neki külföldön töltött éveinkről, első férjemről, s hogyan leltem meg a boldogságot a mostani mellett. Útkeresésemről, arról hogyan szeretném alakítani életem. Amikor megemlítettem, hogy egy masszőrtanfolyamot is elvégeztem egy afrikai szalonnyitás reményében, felcsillant a szeme. Én úgy szeretem, ha masszíroznak, nincs kedved? Kérdezte. Hiszem, már mióta erre vágyok, megérinteni őt! Szívesen válaszoltam, de a hangomra nem ismertem rá. A torkom teljesen kiszáradt az izgalomtól.
Kinyitottam az ebédlőasztalt, leterítettem rá egy nem használatos paplant, arra egy lepedőt. Férjem kispárnáját készítettem ki neki. Tudom, hogy nem fog érte megharagudni. Sem a párnáért, sem másért...
Lezuhanyozzak? Kérdezte. Én is, ő is kimelegedtünk az este. Felesleges, mert csupa olaj leszel, majd utána - feleltem. "Mennyire vetkőzzek le?" kérdezet. Mezítelenre, válaszoltam volna legszívesebben, de csak annyit mondtam, "Talán bugyira. " Reméltem, hogy nem hagyja magán, de rajta maradt.
Felfeküdt az asztalra, hanyatt. Alig tudtam megállni, hogy rá ne vessem magam. Először az arcát masszíroztam, miközben alaposan szemügyre vettem testét. Csodálatos volt. Karcsú, szinte sovány volt, mellei kicsik, bimbója hegyes. Tangája takarta szemérmét, de látni lehetett, hogy ápolt, fazonra igazított. Ennek örültem, mert nem szerettem volna hatalmas bozóttal találkozni. Én ma jártam a kozmetikusomnál, és teljesen csupasz voltam. Péter úgy szereti.
Az arca után megkértem forduljon hasra, és a lábainál kezdtem. Vádliját, majd combjait simogattam, gyúrogattam. Rettenetesen felizgultam. Bugyim csupa víz volt. Puncim hatalmasra tágult. Feneke kicsi, kemény, egyszóval csodálatos volt. Ujjaim néha mélyebbre nyúltak, mint az kellene ilyenkor, de nem volt semmilyen negatív, - igaz pozitív reakció sem. Biztosan feltűnt neki, hogy sokkal többet időztem fenekén, mint azt kellene. Utána végiggyúrtam a hátát, karját, nyakát. Majd megkértem, hogy forduljon meg. Mellbimbói hegyesen álltak. Most fentről kezdtem lefelé haladni, habár ez szabályellenes a masszírozásnál. Két karját masszíroztam ismét végig. Láttam, éreztem milyen, jól esik neki. Nekem is. Vállai következtek, majd a mellkas. Óvatosan közelítettem keblei felé. Lassan alulró felfelé, körözve közelítettem meg a bimbókat. Amikor ujjam hegye hozzáért, megrázkódott egy kicsit. Egész tenyeremet rátéve masszíroztam, vagy inkább simogattam őket. Arcába néztem, de szemei csukva voltak. A kocka el van vetve, gondoltam. Odahajoltam, és a közelebbi mellbimbót a számba vettem, míg a másikat tovább masszíroztam. Éreztem, hogy a keze megsimogatja a combomat. Csak egy kicsit, bátorítólag. Engem elöntött a boldogság forró hulláma.
A köldökét játékosan izgattam ujjammal, és szemérme felé közeledtem. Már alig vártam, hogy puncijához érjek, s szerintem ő is. De nem siettem. Játszottam vele. Mint a horgász, ki már a horgán érzi a zsákmányt, de még nem húzza ki a partra, fárasztja egy kicsit. Combját kezdtem masszírozni, térdtől fölfelé. Egyre közelebb és közelebb a két comb találkozásához. Óvatosan a feneke alá nyúltam, és lehúztam róla a bugyit. Ezzel a mozdulattal együtt én is megszabadultam a pólómtól. Segített nekem, felhúzta egy kicsit combjait, ott csillogott előttem puncija meztelen valójában. Ezt már nem tudtam megállni, odahajoltam és arcomat combjai közé temettem. Nedves és tág volt, mint az enyém. Nyaltam a punciját, nyelvemmel a csiklóját kerestem. Meg is leltem. Éreztem szaporodó lélegzetvételét, gyorsuló pulzusát. Teste megfeszült, pár másodpercig úgy maradt, majd elernyedt. Kielégítettem. Életem első orgazmusa, amit én okoztam másnak. Ha lehet, még izgatottabb lettem. Nem hagyva egy percnyi szünetet sem folytattam nyelvem játékát a csiklóján, miközben néha néha mélyen vaginájába sűlyesztettem nyelvem. Tenyerem, ujjaim melleivel, bimbójával játszottak. Érezetem, hogy újabb orgazmusa közeledik. Kicsit lassítottam nyelvjátékomon, már játszottam vele. De az orgazmusa feltartozhatatlanul közeledett. Teste ismét megfeszült, majd elernyedt.
Felült, és rám nézett. Gyere az ágyra, mondta. Leült a szélére, míg én megálltam előtte. Éreztem, amint ujjai a hátamon a melltartómat csatolja ki. Szinte lerobbant rólam, nagy melleim arca előtt ágaskodtak. Megsimogatta őket, kézbe vette, majd szájába helyezte és szívni kezdte. Hol a balt, hol a jobbat. Majd mindkettőt. Lehúzta bugyimat, és megcsodálta a csupasz valóságot. Feküdj le, kért. Felém állt, és elkezdte simogatni melleimet. Beleborzongtam. Felém hajolt, ismét a szájába vette, csókolta, szívta őket. Közben az ő keblei megjelentek arcom előtt. Én is csókoltam, szívtam őket. Lassan hátrált, s nyakamat, fülemet csókolta gyengéden. Arcomon éreztem leheletét, mire kissé kinyitottam ajkaimat, és éreztem amint nyelve megtalálta nyelvemet. Csókolóztunk. Mélyen, ahogy eddig csak férfiakkal. Nem bírtam tovább, felpattantam, az ágyra taszítottam és ráfeküdtem. Testünk összefonódott. Csókoltuk egymást vadul, míg combjaink a másik punciját dörzsölték. Hol én, hol ő élvezett el. Ekkor megfordultam és a klasszikus 69 pózt vettük fel. Én felül, ő alul. Nyaltuk egymást, s közben kezeink markolták, marták a másikat. Éreztem, ahogy ujjait hol kettőt, majd hármat is a tág és leveses puncimba dugja. Közben a csiklómat is masszírozta. Nem tudom hányszor élveztem így el. Végül felültem, puncimat a szája elé toltam és lenéztem rá. Nyalj! Szóltam rá. És nyalt. Én meg vonaglottam. Nyelvét hol mélyen a puncimba tolta, hol csiklómat szívta. Csodálatos volt. Végül kimerülten rogytam le mellette.
Mindketten ki voltunk. Mellém bujt, átkarolt. Arcát a mellemre téve elaludt. Nemsokára én is.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.21 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#22 sztbali 2018. 02. 4. vasárnap 13:23
Egy nagyon jó leszbizés van leírva.
#21 t.555 2017. 11. 13. hétfő 11:36
Ez nagyon jóra sikerült, 10 pont!
#20 feherkalman1 2016. 07. 6. szerda 07:56
Ez szép volt!
#19 barbi81 2016. 06. 22. szerda 07:40
Nagyon jó
#18 listike 2014. 11. 30. vasárnap 10:10
Jó.
#17 deajk2008 2014. 11. 24. hétfő 11:35
nekem ez a mű 8p lett és remélem hamarosan folytatod
#16 deajk2008 2014. 11. 24. hétfő 11:34
csak talán egy kicsit rövid lett szerintem
#15 deajk2008 2014. 11. 24. hétfő 11:34
ez a történet is jó lett
#14 deajk2008 2014. 11. 24. hétfő 11:33
és teljesen feliztják egymás testét, sőt ki is elégítik egymást és azokat is akik figyelik, vagy olvassák az ilyen történeteket
#13 deajk2008 2014. 11. 24. hétfő 11:32
jó a leszbi szex és imádom mikor a meztelen nők egymásnak esnek szenvedéllyel
#12 A57L 2014. 04. 15. kedd 07:57
Nagyon jó lett.
#11 papi2007 2013. 09. 25. szerda 18:20
megnézetem volna
#10 tutajos46 2013. 04. 1. hétfő 09:10
Ezt szívesen végig nézném.
#9 alpesiember 2008. 03. 2. vasárnap 12:23
Nemcsak helyesírási, hanem fogalmazási hibák is vannak, amúgy jó a story.
#8 pandur 2007. 09. 18. kedd 01:15
nekem tetszett. engem a történet érdekel és nem a hibák. aki hibákat keres az ne olvassa mert akkor a történet nem is érdekli
#7 Törté-Net 2006. 07. 4. kedd 20:40
Volt egy kisebb hiba a programban, és ezt csinálta :)
A pontszám kijavítva.

Köszönöm neked is, hogy jelezted!
#6 DarkAngel 2006. 07. 4. kedd 10:16
Érdekesen alakulnak ennek a történetnek a pontjai is...
A max 10 pontokból hogyan jöhetett össze 37 szavazással 1109 pont???
#5 bob 2006. 05. 7. vasárnap 14:26
nemroszz..de mi az hogy "Bugyim csupa víz volt." ..nem tudom, hogy kinek, mi, de nekem nem VÍZ szokott folyni a bugyimba. néha pontatlan a megfogalmazás, és olyan, mintha tényleg csak képzelgés lenne az egész
láttammár jobbat is, igaz fel lehet rá izgulni
6os
#4 quincy 2004. 08. 12. csütörtök 23:25
Na ne már! az eleje hihető volt de a közepe: "masszőrtanfolyamot is elvégeztem egy afrikai szalonnyitás reményében" ... tök véletlenül! na jó, nem kukacoskodom.

"Életem első orgazmusa, amit én okoztam másnak" - és a férjed drágám kielégítetlen marad? :))
#3 Patkány 2004. 07. 16. péntek 21:53
Hmmm,elég jó leszbi sztori.