A+ A-

Ildikó

Vasárnap délután van. Kulcsod van. Bejössz. Alszom amint érkezel. Hőség van. Meztelenül fekszem. Mindig meztelenül alszom. Nem vagyok betakarva sem. Jobb oldalra vagyok fordulva, a bal lábam felhúzva. A hátam mögül érkezel, levetkőzöl, mellém fekszel, fölém hajolsz. Nem ébresztesz fel. Finoman megsimogatsz. Benyálazod az ujjaidat. Megsimogatod a picsámat. Vigyázol, hogy jó nedves legyen a kezed és, hogy ne ébresszél fel. Az ujjaiddal játszol hátulról a picsámmal. Úgy nyúlsz előre a csiklómhoz, hogy a nagyujjad a nagyajkaim között van, másik kettő pedig odafogja a hozzá az ajkaimat, az ujjhegyed pedig a csiklómmal játszik. Finoman kezd benedvesedni a picsám! Kezd megtelni vérrel. Kezd lassan kinyílni. Nem is ébredtem még fel. Valami jót álmodok. Pedig, ha látnám a faszod! Odatérdelsz csöndben a kinyújtott lábamat közrefogva, és becsúsztatod a faszod végét a picsámba. Kicsit visszahúzod és előretolod a csiklómhoz, majd vissza és a végét be a finom meleg picsámba. Így játszol vele, míg észreveszed, hogy már nem is alszom többé.
Most betolod finoman a faszodat. Erre aztán már felébredek. Tudod te hogy milyen csodálatos érzés arra ébredni, hogy egy hatalmas fasz van benned? Én egy kicsit feljebb húzom a térdem. Így neked kényelmes és eléred a csiklóm. Nem szólok, csak kicsit kinyílnak az ajkaim, halkan lihegek. Szemem csukva. Csak befelé figyelek. Érzem hogy megbasznak. Finoman mozgatod a farkad előre - hátra. Közben játszogatsz a nedves csiklómmal. A másik kezed a mellemet veszi célba. Érzem, ahogy a combom felett térdelsz és ki - bemozgatod a faszod, a golyóid súrolják a combom. Érzem, ahogy a picsám gyűrűszerűen meg - megszorítja a faszodat. Érzem, ahogy a faszod áttör ezen a gáton. Két ujjad között tartod, és játszol most a csiklómmal, balkezeddel, és a mellbimbóimat a jobb kezeddel egy ütemre simogatod. Közben bennem lüktet a faszod. Most már keményebben. Ahogy belém tolod, megmozdul az egész testem. Szinte nem is kell mozgatnod a kezedet a csiklómon és a mellemen, mert az egész testemet mozgatom alattad. Nem nehezedsz rám, így szabadon mozoghatok. Minden lökésednél érzem, ahogy megindul a mellem a kezedben. Nem tudok már csöndben maradni. Halkan sikoltozom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.13 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zoltan611230 2018. 11. 8. csütörtök 06:35
Igaza van jó.
#8 A57L 2018. 03. 21. szerda 04:29
Egy durva,perverz álom.
#7 vakon54 2016. 09. 17. szombat 21:33
Igazatadok az első hozzászóllónak!
#6 zsuzsika 2015. 02. 3. kedd 07:48
feherfabia!Nagyon jó indulatú vagy.
#5 feherfabia 2014. 09. 20. szombat 06:35
4P
#4 papi 2013. 10. 7. hétfő 09:33
Cöcöcö
#3 Shavo 2011. 10. 23. vasárnap 23:58
Gyenge.
#2 Ildikó 2003. 04. 30. szerda 14:41
Te nem maga a történet miatt írtad le ezt az egészet! Valószinűleg egy szolídabb lány vagy, aki nem meri az életben kimondani, amit gondol! Ezt abból szűrtem le, hogy túl sok benne a picsa, meg a fasz! Gondolom hatalmasat élveztél mialatt ennyiszer kiírtad magadból a tiltott szavakat! :))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?