A+ A-

A kukkoló

Néhány éve házasodtunk össze és ahogy ez szokott lenni a szexuális élet az évek múlásával egyszeru rutinná válik. E szabály alól mi sem voltunk kivételek. Egészen addig amíg...
Az egyik este táncos étterembe készültünk vacsorázni. Az öltözködéskor a feleségem szexi, vörös ruhát vett fel fehér pöttyökkel, pátok nélkül. Ráadásul alatta nem volt melltartó. Fantasztikus látvány volt.
Az étteremben megrendeltük az ételt és az italt. Addig táncoltunk, amíg a rendelés megérkezett. Néhány távoli ismerossel is összefutottunk. Az egyik srác odajött az asztalunkhoz, miután befejeztük a vacsorát. Táncra kérte az asszonyt. Nehéz szívvel elengedtem, és a többiekkel a bárhoz mentünk inni valamit.
Feleségem sokat táncolt, felhevülten és izzadtan jött vissza. Ha elore látom, ami késobb történt, azt is megfigyeltem volna, igazán csak két sráccal táncolt. Az egyik oda is jött az asztalunkhoz néhány pohár itallal. A feleségem nagyon szomjas volt, így azonnal felhörpintette italát. Az alkohol majdnem azonnal megtette hatását, mert vidáman fecserészni kezdett, ami nála a spicc biztos jele.
Végre én is táncolni vihettem. Hozzám simulva az asszony a fülembe súgta, hogy begerjedt. Ezt már én is észrevettem, ahogy a testét mozgatta tánc közben. Azt is megsúgta, hogy azért is gerjedt be, mert a két srác akivel táncolt, hozzányomták lágyékukat és nadrágjukon keresztül kitunoen érezte-
- Vigyázz édesem, nehogy a parkett kellos közepén csábítsanak el - mondtam nevetve. Helyünkre menve. az egyik fiú azonnal újra felkérte. Ekkorra már eszembe jutott a nevük is. Akivel most táncolt Kentnek hívták, és tanár volt abban az iskolában ahová gyerekeink jártak. A másik neve Carl volt. akivel a teniszpályán találkoztunk. Ahogy elnéztem Karin és Kent táncát. láttam, hogy sokat beszélgetnek.
Visszakísérte feleségemet az asztalhoz. Kis ido múlva Kari kijelentette, hogy a mosdóba kell menjen. Éppen eltunt a szoba sarkán, amikor észrevettem, hogy Karl is feláll és utána sompolyog.
Pusztán kíváncsiságból utánuk mentem. éppen idoben, hogy lássam, kisurrannak az étterembol.
Az épület mögött néhány kis kabin volt fürdoruha cserére. Alig volt két méter közöttük.
A két kabin között eltuntek. Közelebb lopakodtam, hogy jobban lássam mi is történik. Az asszony háttal az egyik kabin falához támaszkodott és Kent csókolgatta.
Egyszerre sörort végig rajtam a féltékenység és állt fel a faszom, ahogy Kent a feleségemet simogatta. A nyakán kezdte, a vállán folytatta és mivel az asszony nem állította meg még merészebben a ruha alá nyúlt. Ettol az egyik melle szabaddá vált.
Egy kicsit a mereven kiálló mellbimbóval játszott. Majd egymást simogatták. Hirtelen Kent lerántotta róla a ruhát derékig. A mellei közszemlére kerültek és csudás látványt nyújtottak. A feleségem Kent fejét a mellére húzta, aki azonnal szívni kezdte a bimbókat, kezei pedig tovább és lejjebb kalandoztak.
Annyira elfoglalt a férfi keze, hogy egy pillanatra elfeledteztem a feleségemrol, akinek keze már mélyen a férfi nadrágjában volt. kétséget sem hagyva az okokat. Kent kezei, most feleségem ruháját emelte fel. Így a ruhája már csak a derekán volt és tisztán látszott bugyija a félhomály ellenére is.
- A kutyafáját - gondoltam- mit engedek meg a feleségemnek és gyakorlatilag egy idegennek.
Karin szuz volt amikor hozzám jött és így más férfi sem érintette azóta.
Kent egyre intenzívebben simogat, feleségem egyre jobban hozzá simul, amikor letépte a bugyiját, amely lecsúszott a bokájára, amelyet azután az asszony lerúgott.
Ahol álltam, tisztán láttam szoros pináját, Kentnek meg pláne egy látvány lehetett. Láttam, hogy masszírozza a csiklóját. Feleségem még jobban széttárja a lábait, Kent térdre esve, a fejét a combjait közé temeti és nyalja a nedves picsát. Látszik, hogy ezt a feleségem szereti, mert csípoje ritmikusan mozog. és lábait tovább feszítve, még több utat enged a nyelvnek.
Amikor a férfi kiegyenesedik, a feleségem keze megint a nadrágon van és már hallom is zipzár surranását, amint lehúzza és kiveszi kemény faszát.
Persze nem hagyja majd megdugni magát, gondolom, de a farkam kokemény. Egy éppen arra kószáló másik pár megzavarja oket, és sietve igazítják meg ruháikat.
Hallom, amint a feleségem azt mondja Kentnek, hogy minden frankó volt, kár, hogy megzavarták oket és, hogy o még mindig tüzel, de most már jobb lesz visszamenni, mert valakinek feltunik, hogy sokáig távol vannak.
Visszarohantam. Karin is rövidesen megérkezett, úgy téve, mintha semmi sem történt volna. Az utolsó zenei blokkig táncoltunk. Ekkor feleségem, azt mondta, kimegy a mosdóba.
Amint eltunt, láttam, hogy Kent Carl is követi. Most egy másik úton mentek a tengerpartra, ahol nyitott kabinok voltak. Amint megláttam, hogy hárman merre mennek, a farkam megint izgalomba jött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 6. hétfő 17:26
Attól, hogy pornó, még lehetne rendesen fogalmazni. Trehány munka. Nem tetszett.
#4 Hajnal-lány 2004. 05. 22. szombat 21:49
Ebből többet is ki lehetett volna hozni.
#3 Cave 2004. 04. 16. péntek 18:32
" ... más férfi sem érintette azóta "
Ezt meg honnét tudja a fickó ? :)))
#2 MûvészÚr 2004. 03. 3. szerda 10:47
Hát ezért kár volt a hibát elhárítani.
#1 Törté-Net 2004. 03. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?