A+ A-

Érettségire készülvén

Ha az ember tizennyolc éves és gimnáziumba jár, tavasz felé már csak két dolog foglalkoztatja: az érettségi és a felvételi.
Magam is így voltam vele, mint minden normális végzős, egészen egy áprilisi, gimis nyílt klubnapig. Ekkor találkoztunk először. Közös ismerősünk mutatott be azzal, hogy visszalátogattál a régi iskoládba bulizni egyet, - hiszen te már főiskolára jársz. Először csak a nyílt vidám mosolyod, meleg barna kíváncsi tekinteted tűnt fel, egy félhosszú, szőkés hajú, kicsit erős alakú lány. Pár szót váltottunk, aztán elragadott a forgatag. Nagyon jó hangulatú est volt, mindenki nyomult, a fiatalság érezte, hogy a húzós időszak előtt jól teszi, ha kihasználja a szórakozás, lazítás minden lehetőségét. Néha - néha feltűntél, amint felszabadult mosollyal az arcodon, teljes testtel - lelkel élvezed a zenét, a tánc örömét. A szinte sugárzott belőled az energia és életöröm.
Egy hét múlva futottunk ismét össze. Az évfolyam néhány elvetemült alakja kitalálta, hogy tartsunk bolondballagást. Hülyébbnél - hülyébb, gyerekes vagy szakadt szerelésben - én például térdnadrágban, sildes sapkával és egy hatalmas cumival a nyakamban - vonultunk fel a város főbb utcáin. Nevetve integettél a járdáról a lassan vonuló lökötteknek. Amikor összeakadt a tekintetünk önkéntelenül egymásra mosolyogtunk, és Te az első hívó mozdulatomra mellém siettél. Az egész délutánt együtt sétáltuk végig, megfogtam a kezed, átöleltem a derekad, mindezt teljesen természetes módon. Egyáltalán nem tiltakoztál, sőt néha hozzám is dőltél a lökdösődésben. Hangulatunk fokozódott érezve testünk izgató közelségét, pedig közben az eső is eleredt. Persze Te imádod az esőt. Selymes szőkés - barna hajad fehér homlokodra tapadt, de piros orcádon, telt ajkaidon mindig jókedv ragyogott. A többiek már rég hazamentek, de mi estig járkáltunk, közben megosztottuk egymással érzéseinket, gondolatainkat, félelmeinket. Megbeszéltük, hogy az érettségi szünet alatt, amikor legközelebb itthon leszel felhívsz, és jó lenne, ha még találkoznánk. Búcsúzóul sok - sok pici csókot leheltél a számra.
Mondanom se kell hamar eljött a május, dolgozat - dolgozat hátán, és egyre csak Te jártál a fejemben két számtanpélda vagy töritétel között. Aztán kiadták az érettségi szünetet is. A szüleim reggel elmentek dolgozni, három - négy körül jöttek haza, én meg otthon ültem és próbáltam a tananyagra koncentrálni. A második nap délelőtt befutott a várva várt hívás: itthon vagy, ha van kedvem ugorjak át félórára. Hanyat - homlok siettem, lihegve álltam meg a harmadikon az ajtótok előtt.
Csengetésemre nyílt az ajtó, és az emlékezetemben pontosan őrzött kedves mosollyal fogadtál. És milyen szexis laza szerelésben! Telt melleid melltartó nélkül egy régi pólóban feszültek, amiből ki - kivillant a fehér köldököd is, feneked izgatóan domborodott a szűk rövidnadrágban. Kicsit zavarban éreztem magam, amikor megtudtam, hogy egyedül vagyunk a lakásban, de aztán elkezdtél mesélni az elmúlt fősulis hetedről, én a gimis szivatásokról, aztán megbeszéltük a közös tanárismerősöket, és egyszer csak egymás mellet ültünk a nappaliban egy kanapén. Hozzám bújtál, én pedig fél kézzel átöleltelek. Egyre kevésbé tudtam figyelni arra, miről is csacsogsz, mivel mind jobban éreztem nőiséged, a vállad gömbölyűségét, finom tiszta illatod, azt hogy a melled az oldalamnak feszül, a nevetésed, leheleted az arcom borzolja. Ettől aztán az ágyékom mintha önálló életre kelt volna, nadrágom megfeszült a kényes tájékon. Elborított a vágy, ölelésedre, csókodra, testedre. Szótlanul kerestem a tekinteted, égő szemekkel lestem izgató ajkaid, míg neked is feltűnt szótlanságom, és megérezve hangulatomat szeretettel néztél a szemembe, elmosolyodva jobb kezeddel finoman megsimogattad az arcom és valami fantasztikusan puha és gyengéd csókot leheltél az ajkamra. Ekkor már nem bírtam tovább, mindkét karommal átöleltelek, vadul követeltem a folytatást, hevesen csókoltam, ahol csak értem márvány szín vékony nyakad, érzéki szád, szemeid, selymes hajad, picinyke füled. Nevetve csitítottál és egy másik szobába vezettél, ahol egy kettőnknek is elég nagy ágy állt. Kényelmesen elhelyezkedtünk oldalt fekve egymással szemben, aztán átadtuk magunknak a becéző szavak és ujjak játékának. Számomra ez az élmény fantasztikus és szokatlan volt - előtte egyetlen lány volt az életemben, néhány sietős simogatós - csókos kielégülés, és a nem túl jól sikerült, első próbálkozás. Miközben a hajad, az orcád cirógattam, az ajkaid kóstoltam, egyszerre töltött el a hatalmas nyugalom és a felfokozott erotikus izgalom. Az arcom, a tarkóm simítottad borzongatóan, az ajkam kóstoltad fáradhatatlanul, a nyakam, hátam, fenekem cirógattad, közben éreztem egyre zihálóvá váló lélegzeted, fokozódó izgalmad, no meg hogy a péniszem már alig fér el a nadrágban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2016. 06. 12. vasárnap 05:10
Közepes írásnak ítélem.
#4 listike 2015. 03. 11. szerda 08:51
Miért nem folytattad?
#3 feherfabia 2014. 10. 24. péntek 08:04
10P
#2 devilmanrobi 2012. 03. 22. csütörtök 11:15
elmegy
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?