A+ A-

Utolsó éjszaka a kollégiumban

Tegnapelőtt éjjel telefoncsengésre ébredtem. Jó időbe telt, mire kapcsoltam, hogy az enyém:
- Hello Wonky. Mi a szart akarsz éjjel 1-kor?
- Mondtam, bazzeg, ha elalszik a tanár, megyünk! NEM?!
- Ja, persze. Bocs...
- Hozzál kotont és a Kránicz elemlámpáját kérd el!
- OK. 5 perc múlva a szobátok előtt. A cipőt vedd le, mert kurva hangos.
- Rendben. Szeva!
Lekászálódtam az ágyról. Ez kissé necces volt, ugyanis a szerencsétlen ágyat egyetlen csavar tartotta a helyén. Felkaptam az előre kikészített ruhákat, az asztalról a zseblámpát, majd a szomszéd szobába mentem, ahol Wonky már készen volt:
- Cigit hoztál?
- Egy csomót! Tegnap a tombolán 20-at nyertem, itt van mind. Na, szóval: baromi csöndben lemegyünk a székraktárhoz, a dohányzó mellé. A kulcs nálam. Az ablakot kinyitottam még este, mert nyikorog. Valaki még régen kitörte az egyik vasat a rácsból, ezért van egy rés, ahol kiférünk. Addig egy szót se. Apropó, a személyit hoztad?
- Persze, itt van. Tépés!
Néma csöndben lelopóztunk a lépcsőn, majd a dohányos felé vettük utunkat. A székraktárhoz érve előkaptam a kulcsot és a zseblámpát. A rácson én mentem ki utoljára, mert az ablak alatt homokkupac van, és a lábnyomok látszanak, ezért el kellett rúgni. Átsurrantunk a focipályán, majd a hátsó leágazó útra térve intettem, hogy beszélhetünk. Gyorsan elő is kaptunk egy-egy cigit. Így, a szabadságban sokkal másképp ízlett.
Kb. 10 perces út után a lánykollégiumhoz értünk. Az előtte lévő fülkéből hívtuk a csajokat:
- Hello Reni, Bisi vagyok. A kóter előtti telefonfülkéből hívlak. Akkor gyertek nyitni az ajtót. A többieknek is szólj. Már nagyon hiányoztok...
- Várunk titeket...
- Akkor nyitjátok az ebédlőajtót?
- Sajna nem fog menni, mert lecserélték a zárat. Hátul kell jönnötök, a földszinti vécénél. A tanárok már rég alszanak.
- OK. Akkor mindjárt találkozunk...
Letettem a kagylót. Csak álltam másodpercekig mozdulatlan, éreztem ezt a félelemmel vegyes izgalmat, mint ahogy Wonky is. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy itt vagyunk éjjel, korlátok nélkül, rengeteg jó csajjal. Elindultunk a fák között, kerülve a fényt. Hátraérve a falhoz láttam, hogy a vécében világos van, majd egy szempillantás múlva valami a fejemet súrolva csapódott a falnak... egy kötéllétra. Hogy ezeknek mennyi eszük van? Felkapaszkodtam a létrára, Wonky úgyszintén. Az ablakba érve láttam, hogy 2 csaj ránk vár a WC-ben
- Pont ketten vagyunk - szóltam hátra
Reni közelebb jött és átölelte a nyakamat:
- Mi az alagsori betegszobákra gondoltunk... - majd szenvedélyesen megcsókolt.
Folytattuk is volna ész nélkül, hacsak nem jut eszünkbe, hogy mindössze 3 óránk van. Lelopakodtunk a lépcsőn, s kellemes csalódásunkra a lányok a betegszoba kulcsait is lemásoltatták! A négy szoba közül választhattunk, csak abban egyeztünk meg, hogy ötkor legyünk a retyóban.
Leültem az ágyra, és már maga a gondolat elkábított. Egy ilyen baromi jó csaj lesz az enyém!
Mikor Reni visszajött a szobához tartozó fürdőből, csak egy alig valamit takaró, nagyon rövid sortot és egy feszülő topot viselt, mely alatt dudorodtak kemény, formás mellei. Őrjítően nézett ki. Mivel a falnak támaszkodtam, az ölembe ült, majd ajkát az enyémre tapasztotta, miközben keze már a nadrágomban kutatott. Eközben én egyik kezemmel végigsimítottam a mellein, a másik kezemet végighúztam lassan a hátán, észrevettem, nincs rajta melltartó! Kissé elidőztem formás fenekén, majd combjának belső felét kezdtem simogatni, egyre feljebb és feljebb hatolva. A nadrág szára mellett benyúltam lába közé: bugyi sem volt rajta, ráadásul az öle már teljesen lucskos volt a kéjnedveitől. Másik kezem már a top alatt járt, izgatta immár kőkeménnyé vált mellbimbóit. Levettem róla a topot, így végre szemügyre vehettem gyönyörű, formás melleit. Szopni, nyalogatni kezdtem őket, miközben másik kezemmel csiklója körül köröztem, majd egyik ujjamat bevezettem sóvárgó pinusába. Teljesen belenyomtam neki, mire kéjesen sóhajtott, majd széjjelebb tette lábait. Légzése felületessé vált, arca kipirult az esztelen vágytól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 12. 20. szerda 08:08
Szerintem is csak közepes.
#8 vakon53 2016. 05. 1. vasárnap 13:23
Jooó nagyonjooó!
#7 feherfabia 2016. 02. 13. szombat 07:03
közepes!
#6 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:38
Elég jó.
#5 sztbali 2013. 10. 21. hétfő 17:43
Régóta olvastam ilyen nagyszerű történetet.
#4 TheChronic 2003. 07. 3. csütörtök 13:12
Érdekes...nem rossz,söt...
Vannak benne "megmásított" részletek,de azért tetszett!
#3 gy_geri 2003. 07. 2. szerda 11:05
királlllyyyyyyy!!!!!!!!
#2 bismaster 2003. 07. 1. kedd 11:57
a story szereplőitől elnézést kérek a valóság helyenkénti megmásításáért
#1 Törté-Net 2003. 07. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?