A+ A-

Első szopásom

A szüzességemet elég korán elvesztettem, de eleinte nem tanultam meg élvezni a szexet. Izgatott a dolog, de inkább csak azért, amiért a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Gyakran váltogattam a barátaimat, szinte mindegyikkel lefeküdtem, de egyszer sem volt orgazmusom. Általában korombeli fiúkkal jöttem össze, esetleg egy - két évvel idősebbekkel. Nekik elég volt annyi, hogy a hagyományos pózban dugtunk, és utána komoly férfinek képzelték magukat. Pedig ha tudták volna, hogy mennyire önzö kisgyerekes viselkedés volt ez, akkor nem lettek volna annyira büszkék magukra. Egyéb dolog, hogy esetleg engem is örömhöz juttassanak, mégcsak meg sem fordult a fejükben. Ez így ment, egészen addig, mígnem egyszer egy idősebb fiú szemet vetett rám. 17 éves voltam akkoriban, Gábor viszont már 24. Nagyon helyes srác volt, magas, izmos, amilyennek a mesebeli királyfit képzelik a naiv kislányok.
Sokáig kerülgettük egymást, amíg végül összejöttünk. Eleinte csak csókolóztunk, és simogattuk egymást. Érdekes volt, hogy ő a simogatásával is jobban fel tudott izgatni, mint az addigi fiúim a farkukkal. Amikor a cicimet masszírozta, teljesen benedvesedett a puncim. Nem is nagyon volt ilyen korábban. Úgy éreztem, összerogyok, nem tart a térdem tovább. Az volt az érzésem, amikor vele fekeszem le majd, az merőben más lesz, mint az eddigiek. Úgy is készültem az első alkalomra Gabival, mintha ez lenne az első az egész életemben.
Akkor történt, amikor szüleim nyaralni mentek a Balatonra. Egyedül voltam, a lakásban. Gábort elhívtam estére, akartam őt.
Eljött az este, a belső izgalmam tetőfokára hágott. Csöngettek. Gabi volt az. Bejött és rögtön a tárgyra tértünk. Szenvedélyesen csókolóztunk és szinte szaggattuk le egymás ruháit, amíg egyszercsak ott álltunk meztelenül egymással szemben. Gábor farkára nézve láttam, hogy bevetésre készen áll. A melleim simogatásától a puncimból szinte patakzott a nedvem, éreztem, hogy én is készenállok.
Gabi az ölébe kapott, és a szüleim hálószobája felé vette az irányt. Óvatosan az ágyra fektetett és középső ujjával a puncim vágatában vándorolt. Nedveim megállíthatatlanul csorogtak lefelé, végigfolyva a popsilyukamon.
Az ujjazás befejeztével Gabi fölém helyezkedett és makkját a cunim bejáratához igazította. Mindketten remegtünk az izgalomtól. Lassan elkezdte bevezetni farkát. Annyira fel voltam izgulva, hogy szinte ellenállás nélkül sikerült teljesen benyomnia. Nagyon jó volt az előkészítés. Ekkor Gabi lassú mozgásba kezdett. Ki - be húzogatta farkát a tocsogó barlangocskámban. Már majdnem elkezdtem élvezni a dolgot, amikor Gábor az izgalomtól remegő kézzel kirántotta belőlem lilára változott faszát, és halk hörgések közepette a hasamra lőtte a tölténytárát.
Egy világ omlott össze bennem. Megint nem jutottam el a csúcsra. Pedig annyira biztatóan indult minden. Teljesen elszontyolodtam, attól, hogy ismét hoppon maradtam. Szinte fájdalmat okozott a kielégületlenség. Azt vártam, hogy ugyanaz fog történni most, mint eddigi összes együttlétem után, hogy a fiú összeszedelőzködik, ad egy búcsúcsókot és lelép. Meglepetésemre, mikor alábbhagyott Gabi extázisa, megcsókolt és bocsánatot kért, amiért nem tudott megvárni az élvezéssel. Ebből úgy tűnt, ő azért mégis más. Elmondtam neki, hogy mennyire szeretném, ha befejezné, amit elkezdett. Erre azt mondta, hogy nem könnyű újra felállítani a farkát, mert ez egy őrületesen nagy orgazmus volt. Mégis megkérdeztem, hogyan tudnék ezen segíteni.
A válasza hideg zuhanyként ért.
- Ha bekapod a faszom, biztosan fel fog állni. - mondta teljesen természetes hangon.
Ez a természetesség kissé megnyugtatott, de még nem szántam el magam a dologra. Beszélni akartam előbb róla. Filmen már többször láttam ilyesmit, de mindig arra gondoltam, hogy azok a nők csak a pénzért csinálják, és különben is milyen kurvás dolog is a szopás. El nem tudtam képzelni, hogy abban a nő számára is lehet élvezet.
Rászántam magam, hogy megteszem neki, de mikor közeledett a szám a faszához, hirtelen elbátortalanodtam. Nem tudtam, milyen ízre számítsak, és megalázónak tartottam a helyzetet. Gabi próbált győzködni, de nem volt bátorságom. Visszakoztam. Ennek ellenére ő nagyon készségesen elkezdte kezével kényeztetni a puncimat. Ismét izgalomba jöttem. Amikor hozzáért a csiklómhoz, a hasam mindig robbanni akart. Szinte sikoltoztam ilyenkor. Nagy csalódásomra, mikor már majdnem jó lett, akkor abbahagyta. Mondván, hogyha szopok, akkor megint megdug. Még mindig nem voltam felkészülve lelkileg.
Gabi kiment a konyhába, és, hogy megkönnyítse a dolgomat, befújta a faszát tejszínhabbal. Én mosolyogtam az igyekezetén, de még mindig nem voltam képes a számba venni. Úgy kellett lemosnia a habot.
Visszajött és hanyatt fektetett. Bevette magát a combjaim közé, csókolgatta azok belső részét, ami nagyon bizsergető érzést okozott a gerincemben. Aztán hirtelen mélyen benyalt a puncimba is. Azt sem tudtam, hogy köpjek, vagy nyeljek. Ennek ellenére az érzés kellemes volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2018. 04. 2. hétfő 04:56
Első szopásnak jó lett.
#3 sikamika 2013. 11. 23. szombat 20:28
nagyon jo.
#2 david70 2006. 05. 19. péntek 20:13
Mit imádsz még?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?