Könyvelő lány elcsábítva 2. rész

Szavazás átlaga: 7.92 pont (109 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 20.
Hossz: 46 808 karakter
Elolvasva: 1 440 alkalommal
Egy-egy csókkal váltam el tőlük, és gyorsan lefeküdtem. Végig gondoltam a történteket, és rájöttem ilyen munkahelyem az életben nem lesz. Már majdnem elaludtam, az utolsó gondolatom az volt, olyan jó, hogy elcsábították a könyvelőjüket.  
Megint olyan történt velem, ami máskor soha, vagy nem emlékeztem vissza rá. Álmodtam. Nem volt folyamatos, képek, történések villantak fel előttem. Mind-mind olyan volt, ami korábban soha nem történt velem. Élveztem minden pillanatát, ahogy nyelvem Nelly vágytól nedves, csodás puncijába fúródott, ahogy éreztem teste remegését, a burkából kikandikáló, csiklójának szopását. Váltott a kép, láttam magam felülről széttett lábakkal feküdni, pinám nyitott ajkakkal várta vissza az onnan kivett ujjakat, majd megrémített a látvány, ahogy Nelly odailleszti kezét, és csak nyomja, nyomja befelé, amíg teljesen el nem tűnik bennem. Hogy bírod ezt Ági? – kiáltottam le magamnak, választ nem kaptam, csak láttam az arcomat, a számat, ami az élvezettől széles mosolyra húzódott. Villanás. Férfitest hengeredik rám, makkja megnyitja a résemet, és tövig merül belém, kitölt teljesen. Mozogni kezd, élvezem, soha nem tapasztalt gyönyör lepi el remegő, rángatózó testemet. Visítok. Még! Még! Akarom!
Felriadtam. Kezem a lábam között, a csiklómat simogatom, puncim olyan lucskos, hogy csöpög. Tényleg remegek, az élvezet hullámai cikáznak bennem, sikkantva elélvezek. Kimerülten és kielégítetten fekszem hanyatt. Tegnap még a régi Ági feküdt le, ma egy új ébredt. Eltelt huszonegy évem anélkül, hogy megismertem volna magam, anélkül, hogy megtapasztaltam volna mi a gyönyör, mi az, ami nélkül nem is érdemes élni. És ezt, két számomra szinte teljesen ismeretlen ember hozta a tudomásomra, ők mutatták meg mire lehetek képes, mi hiányzott eddigi életemből.  
Ránéztem az órára, már elmúlt hét óra. Most tértem magamhoz, rájöttem hol is vagyok. Nekem nyolctól dolgoznom kell. Kiugrottam az ágyból, irány a fürdő, öltözés. Háromnegyed nyolckor indultam az iroda felé. Ahogy haladtam, dúdolást hallottam a konyha felől. Beléptem, Nellyt találtam ott, kávét főzve. Ráköszöntem, felém fordult mosolyogva.
– Felébredtél kicsi lány? – szólt. –  Ne sértődj meg, nem kislánynak tartalak, de bőven lehetnél a lányom is a korunknál fogva. Szólíthatlak így? Nekem valahogy sokkal kedvesebb, mintha a nevedet mondanám. Mi sem mondjuk egymásnak neveinket, hallottad egymást csak drágámnak hívjuk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 22 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.92 pont (109 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Éva596
2024. február 21. 19:25
#23
Kedves Nelly!
Köszönöm a jó szavakat, a dicséretet. Valóban igyekszem úgy írni, hogy aki olvassa bele tudja magát képzelni mind a történetbe, mind valamelyik szereplő helyébe. Valóban itt egy jól összeszokott társaság szexpartiján jártunk, és nyugodtan nevezhetjük az ott történteket jó értelemben vett orgiának. A munka, a stressz, az idegesség ami egy-két hét alatt felhalmozódik, azt mind ki lehet engedni egy ilyen parti során.
Áginak van egy ígérete, hogy elviszik swingerbe. Arról is be fog számolni, mint ahogy az előzőkben is tette.
1
Nelly
2024. február 21. 14:19
#22
A megszokott minőségi irás,amit várunk,sőt már elvárunk Évától. Kivételes érzékkel adja vissza a történéseket,szinte ugy érzem mintha nem is olvasnám,hanem ott állnék és a szemem előtt zajlanának az események. Izgató olvasmány. Most kivételesen,talán a név azonosság miatt,jobban bele éltem magam mint általában. Éreztem a fülledt erotika illatait,a hangokat,melyek hol suttognak,hol meg fülsüketítően hangosak.Hallottam a felajzott testek egymáshoz csapódását,a kéj és élvezet semmivel össze nem téveszthető hangjait.De ilyen egy orgia. Mintha nem is a képzelet szülte volna,hanem egy nagyon jól megirt dokumentálása lenne a történéseknek.
Picit más!
Nem hiszem hogy kevesebb akció és több érzelem kellene!
Az irónő tökéletes összhangot teremt az irásaiban.
Amugy meg csak mellékesen megjegyzem,kedves Kékég! Ez erotikus irodalom. Ha romantikára vágysz olvass Romanat és társait. Ha még van ilyen a piacon.
Egy szóval,ujra csak gratulálni tudok Évának!!!! Természetesen max pontszám.
S ahogy többen is irták. Annyi lehetőség van még,használd ki.
Várom a folytatásokat!!!!
GRATULA!
3
t
tibee72
2024. február 21. 12:50
#21
Nekem nagyon tetszett. A megfogalmazás is nagyon jó és szókimondó. Viszont nincsenek túlszínezve a leírások, szuper.
1
Éva596
2024. február 20. 22:05
#20
Kedves Waderlaci! 
Írtam egy 22 részes sorozatot, ami szinte végig az s/m-ről szólt, aztán egy swinger sorozatot, aminek nagy része s/m lett. Ezekkel indítottam. Aztán lágyítottam egy kicsit, a szexrabszolgával. Majd jöttek a teljesen lágy, s/m mentes történetek. Szó sincs arról, hogy mindenhová beviszem. Akkor elmagyarázom neked, (csak neked, a többiek ne olvassák) mit akartam és akarok az s/m-el, remélem megérted. A s/m a szex egyik fajtája, ahol az úr, vagy az úrnő a sub nőt vagy férfit, fájdalmaknak teszi ki, az ő beleegyezésükkel. Függően attól is kinek milyen a fájdalom tűrőképessége. Ütlegelik ezzel-azzal, szurkálják, meg és kikötözik, viasszal égetik. Erre mondták és néhányan még mondják ez erőszak.  Nem, nem az! És erre akartam rávilágítani a sorozataimban, megértetni az erőszakot kiáltókkal, hogy ez nem az. Erőszak az, amikor a Lolamackó utazásos történetében a két lányt a maffiatagok bár elengedhetnék, de nem teszik, hanem játszadozás címén megerőszakolják őket, mert ott egy nagyon fontos dolog hiányzik: ez pedig a konszenzus, a cselekménybe való beleegyezés. Ez volt és ez ma is a szándékom, ha s/m-et írok.
De mivel itt elkönyveltek az s/m írójának, meg kellett mutatnom, hogy tudok mást is írni. Még egy hiányzik, bár természetemnél fogva nem igen vagyok alkalmas rá, de meg fogom próbálni, hogy Lolamackó romantikus történeteihez hasonló romantikus sztorit is írjak. Nem sokat, legfeljebb egyet vagy kettőt. Magam előtt, meg előttetek is be akarom bizonyítani, ha nem is olyan szupereket mint Lola, de tudok romantikát is írni. De azért nyugodj meg, olvasol még tőlem s/m történeteket is.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 20. 20:44-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. február 20. 20:44
#19
Hacsak nem direkt szállsz rá az s/m vonalra (mint én) akkor egyáltalán nem muszály mindenhova belevinni. Főleg annak, aki ennyire jól írja le a többi eseményt is.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. február 20. 13:01-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 20. 20:20
#18
Köszönöm! Megpróbálok a bizalomnak megfelelni, de ehhez Ági ügyessége, és merészsége is fog kelleni. De ahogy ismerem, ezekben nem lesz hiánya.
0
kaliban
2024. február 20. 20:15
#17
Kedves Éva! Hoztad az elvárt színvonalat. Nagyon tetszett ez a rész is. Az otthoni "felkészítés, oktatás" és a jól sikerült gruppen után, most már tényleg csak a swinger van vissza. Igen magasra raktad a lécet, de bízom benne, hogy a folytatással is lenyűgözöl bennünket.
1
sztbali
2024. február 20. 13:51
#16
Majd megláthuk annál a résznél. Én várom, mert te a legjobb írók közé tartozol.
2
Ez egy válasz Éva596 2024. február 20. 13:33-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 20. 13:33
#15
Nem tudom. Meg kell várnom Ági beszámolóját. De abban biztos vagyok, hogy nem azért ment oda, mert a belépéshez ingyen étel és ital jár. Meg ott lesz vele Nelly és Misi, akik egyrészt vigyáznak rá, másrészt tapasztalt swingerezők.
2
Ez egy válasz sztbali 2024. február 20. 13:23-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. február 20. 13:23
#14
Értettem elejétől a végéig. A buli a történet csúcspontja. Gondolom a következő rész a swinger klubban átélt történéseket taglalja majd. Ott mi lehet a csúcspont?
2
Ez egy válasz Éva596 2024. február 20. 13:05-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 20. 13:05
#13
Kedves sztbali!  Csak ezt vetted észre? Pedig annyi minden történt előtte, ami szépen megágyazott a beavatásnak. Még oktatás is volt! Ugye milyen könnyen lehet megfelelő oktatással egy szende leányzóból mestert faragni? Mert Ági, nyugodtan mondhatjuk már mester, letette a mestervizsgát.
2
Ez egy válasz sztbali 2024. február 20. 12:59-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 20. 13:01
#12
Ez már egymás után a sokadik olyan történet, ahol nincs s/m. De van jó, élvezetes szex. Igyekeztem mindenki kedvében járni, van itt leszbi, sima hetero, anál, szendvics, a választék, a menü eléggé széles, mindenki azt eszi belőle, ami a szíve csücske. De talán a teljes menü is tetszik. Ha már hiányolod tőlem a romantikát - első két sorozatom nem volt elég romantikus? - végig gondoltam, és lesz romantikus rész is. Hogy mi az legyen mindenkinek meglepetés.
1
Ez egy válasz Kékég 2024. február 20. 07:39-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. február 20. 12:59
#11
Ilyen egy igazi beavatás.
2
Éva596
2024. február 20. 12:56
#10
Igen, Kékég tőlem romantikát kér, az s/m-et írótól, de megkapja. Már azt is tudom, hogy hogyan. De nem árulom el, legyen meglepetés. Jönnek új fordulatok, mert Ági jelezte, hogy viszik a swingerbe. Nagyon fel van dobva. Ahogy beszámol nekem róla, én a megegyezésünk értelmében közzé teszem.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 20. 11:56-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 20. 11:56
#8
Mosolyogtam Kékég javaslatán, hogy jöhet a romantika. Jól vette az akadályt a lány, miért ne lehetne szerelmes? Biztos létezik olyan pasi, aki eléggé nyitott és társa lenne mindenben, úgy mint Nelly és Misi. A történet izgalmas, jöhetnek az újabb fordulatok.
1
kivancsifancsi
2024. február 20. 11:19
#7
Elismerésem az írásért és örvendek a hozzászólásoknak. Csak így tovább, hogy legyen élvezetes olvasnivalónk.
1
Andreas6
2024. február 20. 10:27
#6
Köszönöm az élményt, Évike! Nem bánnám, ha még lenne folytatása.
1
frankie
2024. február 20. 07:40
#5
Tökéletes story! Jöhet a swinger!!! :D
2
Kékég
2024. február 20. 07:39
#4
Éva! Örülök egy másik arcodnak az írás terén. Végre nem s/m. Maradj ennél a fonalnál. Jól írod meg, ha meg viszel még bele romantikát, szerelmes érzéseket Misi, Nelly iránt az izgalmas szexjelenetekből is elég kevesebb. Okéoké nem járatom a számat , nem akarlak befolyásolni. Örülök, hogy megosztottad velünk ezt az orgia szagú, izű tömény szexet. Gratula.
1