A+ A-

Álom...

Édes álmot vártam Veled, Rólad, együtt. Most itt ülök a gép előtt, és megírom azt, amit álmodni szeretnék, és talán egyszer valahol valamikor meg is valósíthatom.
Ujjaim gyorsan ugyan, de egyre puhábban osonnak a billentyűk felett, gondolataimmal együtt simogatnak, mintha az, amit átadok nekik, Neked szólna. Izgalmamban - szerelmemben osztoznak, mintha közvetítenék hozzád vágyam:
Ajándék Neked, mert már annyiszor mondtad, beszéltél a titkos vágyadról, fantáziáltunk, szövögettünk álmot együtt.
A fantáziád határtalan, ez az igazán jó benned. Te vagy, aki izgat, a gondolataid, a lényed. Megfog és nem ereszt, nem is akarok szabadulni, így most olvasd a történetem.
Egy nap megjelensz a munkahelyemen, mely egy hatalmas raktárépület, és az izgalomtól szinte megszólalni sem merek. Körbevezetlek, hogy lásd, hol is szoktam ábrándozni Rólad, s hogy hol is képzeltem el Veled titkos vágyaimat.
Miután az épület minden részét megmutattam az irodámba invitállak, s kérdésekkel halmozlak, mivel már nagyon régen nem láttalak. Közben tekintetem csak és kizárólag Rád mered, és egyszerűen nem tudok betelni Veled. Annyira vágyok már Rád, hogy nem bírom tovább, és ajkammal ajkadhoz érek, és hűvös csókkal érintelek. Látom rajtad, hogy vágytál már erre és ajkaid mohón utánozni kezdenek.
Kezemmel vándorútra térek, hogy tenyeremmel minden porcikádat érinthessem, de Te sem vagy tétlen s egyből meredező farkamra teszed a kezed. Szinte, már ég a vágytól, hogy kicsomagold, s kényeztesd, de a nadrág még gátolja ezt. Tenyeremmel megfogom és végigsimítom kerek nagy melled, majd a másikkal megpróbálom levenni a felsődet. A látvány szinte megőrjít, s számmal egyből rácuppanok hatalmas kebledre, s lány csókokkal halmozom őket. A bimbódnál elidőzők egy kicsinykét, s nyelvemmel körkörös mozdulattokkal járatva érzem, hogy egyre keményebbekké válnak. Miközben ajkam folyamatosan a melleidet izgatja, kezem már a combjaidat simogatja, s Te nagy sóhajokkal adod tudtomra, hogy mennyire égsz a vágytól, hogy végre megérintsem a legféltettebb testrészedet. Nem is habozok sokáig, majd elkezdem kigombolni szűk farmered. Kérem Tőled, hogy állj fel a székről, hogy könnyebben megszabadíthassalak a nadrágodtól, és végre csókjaimmal halmozhassam el forró puncidat, melynek már illatától is teljesen megörülök. Miután sikerült a búnyidtól is megszabadítsalak, és teljesen meztelenül állsz előttem az egyik lábadat a székre rakod, s így könnyebben odahajolok forró és már nedves nyílásodhoz, majd őrületes hévvel nyalni kezdem a frissen borotvált csupasz puncidat. Megszűnik körülötted a világ és átadod magad a szenvedélynek és a vágyaidnak.
Kezed fejemre rakod és próbálod mégjobban odanyomni a combjaidhoz, és nyelvemmel a szűk lyukadba hatolok, majd ujjaimmal kényeztetlek tovább. Egy idő után nyelvemmel lejjebb haladok, s már a másik nyílásodat kezdem izgatni amitől egy kicsit meglepődsz, de a vágy úrrá lesz rajtad s hagyod hogy ott is felizgassalak. Nem bírod, tovább és közlöd, hogy a farkamat akarod, majd egy pillanat alatt megszabadítasz az összes ruhadarabomtól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.44 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2007. 07. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?