Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Qbica, te biztosan tosgyokeres maszopos vagy, ha neked meg ennyi perverzio sem eleg....
1
Fuxy
2009. november 5. 20:04
Nagyon jó :)
1
Kitti
2009. október 12. 11:17
Kedves Qbica! Akkor kérlek mindenképp olvazsd el a harmadik részt mert biztos tetszeni fog!!!
1
Qbica
2009. október 12. 10:59
Nekem tetszett, bár picit több perverzió is beleférne. Pl egy kis pisiszex.. :-)
1
Trubica
2009. október 10. 21:56
A történet jó, nekem tetszik. A tetőpontot egy kicsit bővebben kifejthetted volna. Várom a folytatást!
1
Zoli bácsi
2009. október 10. 18:20
Kedves Kitti! Nem bántottál meg és én sem akartalak. Egyszerűen csak nem, tudtam elképzelni milyen irányt, vesz a történet. De most hogy megírtad hogy tartod a vonalat, így már alig várom a folytatást.
1
Kitti
2009. október 9. 19:45
Kedves Zoli bácsi! Értem a tréfát! Kurvás beütésű lány- börtön. Nem szeretnélek megbántani, de nem csinálok, történetemből valamiféle börtön gruppent. Ahogy látható mindkét részben érvényesül a családi történet is. Ezt a hatást szeretném tovább vinni a harmadik részben egy kis csattanóval lezárva a végén.
1
Zoli bácsi
2009. október 9. 14:51
Nem mindennapi gruppen történet az, biztos. Az utolsó részre kíváncsi leszek, mert izgalmasan hangzik a címe. Kíváncsiságból megkérdezném, hogy merre viszed a történetet a börtön felé?
1
Mercedes bend
2009. október 9. 10:30
Nem elég ez a förmedvény,de még fenyegetsz is? Az utolsó négy sorra gondoltam!
Akkor kérlek mindenképp olvazsd el a harmadik részt mert biztos tetszeni fog!!!
Nem bántottál meg és én sem akartalak. Egyszerűen csak nem, tudtam elképzelni milyen irányt, vesz a történet. De most hogy megírtad hogy tartod a vonalat, így már alig várom a folytatást.
Értem a tréfát! Kurvás beütésű lány- börtön.
Nem szeretnélek megbántani, de nem csinálok, történetemből valamiféle börtön gruppent.
Ahogy látható mindkét részben érvényesül a családi történet is. Ezt a hatást szeretném tovább vinni a harmadik részben egy kis csattanóval lezárva a végén.
Kíváncsiságból megkérdezném, hogy merre viszed a történetet a börtön felé?