Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Szerintem a sztorit jól felvezetted. Volt egy érdekes feszültség, hogy a terem tele van. De ez mintha elfelejtődött volna. Pedig sok lehetőség lehetett volna benne. Bevallom, először arra gondoltam, hogy a sztori egy tévedést fog leírni. Te belépsz a moziba, leülsz, de valahogy elcserélődnek a helyek, és te tényleg egy idegent abuzálsz. Míg ő szintén abuzálódik egy másvalakitől. Erre lett volna jó az, hogy az internetes foglalásnál 2 másik néző is van. Lehetett volna, egy néző, aki bekapcsolódik a játékba, látva az eseményeket. Szóval, kitűnő ötlet, első írásnak nagyon jó. Úgy érzem elsietted a beadást, talán izgultál. Remélem a következő hosszabb és átgondoltabb lesz. Ezerrel várom, hogy olvassam.
Mi értelme lenne hazudnom erről? Mivel lennék én előrébb attól, hogy igaznak írok meg valamit, ami nem igaz? Miért az az alapvető hozzáállásod egy ismeretlen emberhez, hogy hazudik?
Köszönöm a reakciókat, nem gondoltam volna, hogy ekkora élet van itt. Ha valaki még olvassa, akkor kíváncsi vagyok, hogy mit értett a kevés alatt. Kevés volt a kezdő részben az akció, nem tetszett a megfogalmazásmód vagy az érzékletes leírások voltak kevesek, stb.
Az viszont elszomorít, ha valaki kényszert érez arra puszta irigységből, hogy beböfögjön annyit, hogy álmodozás. Még ha így is lett volna, ez akkor sem érdemi kritika semmilyen szempontból.
Bevallom, először arra gondoltam, hogy a sztori egy tévedést fog leírni.
Te belépsz a moziba, leülsz, de valahogy elcserélődnek a helyek, és te tényleg egy idegent abuzálsz. Míg ő szintén abuzálódik egy másvalakitől. Erre lett volna jó az, hogy az internetes foglalásnál 2 másik néző is van.
Lehetett volna, egy néző, aki bekapcsolódik a játékba, látva az eseményeket.
Szóval, kitűnő ötlet, első írásnak nagyon jó. Úgy érzem elsietted a beadást, talán izgultál.
Remélem a következő hosszabb és átgondoltabb lesz.
Ezerrel várom, hogy olvassam.
Miért az az alapvető hozzáállásod egy ismeretlen emberhez, hogy hazudik?
Ha valaki még olvassa, akkor kíváncsi vagyok, hogy mit értett a kevés alatt. Kevés volt a kezdő részben az akció, nem tetszett a megfogalmazásmód vagy az érzékletes leírások voltak kevesek, stb.
Az viszont elszomorít, ha valaki kényszert érez arra puszta irigységből, hogy beböfögjön annyit, hogy álmodozás. Még ha így is lett volna, ez akkor sem érdemi kritika semmilyen szempontból.